icon

Otec má 6. deň štikútku. Čo mu pomôže?

blankasa
6. apr 2020
lenuska9999
6. apr 2020

Ist k lekárovi. Minule som o tom zhodou okolností čítala na internete. Keď stikutka trvá viac ako pár hodín, treba vyhľadať lekarsku pomoc

damadama
6. apr 2020

čkanie je výsledkom podráždenia blúdivého nervu (v okolí pupku). Cvičí, nenatiahol sa,...? Môže mať aj zvýšenú žalúdočnú kyselinu-ako u detí. Niečo mu možno nesedí, čo sa týka stravy a pitia. Skúste pátrať, čo by to mohlo byť (ovocné čaje, veľa pečiva a chleba, veľa sladkého (aj alkohol), veľa štipľavého...). A určite aspoň telefonicky kontaktovať lekára alebo ísť k nemu, ak je to v tejto dobe možné a ordinuje.

blankasa
autor
6. apr 2020

Každý deň je jablká tak si. Myslíme že stoho to ma

dzejsik
6. apr 2020

@blankasa ak 6 dní nonstop, nech ráno zavolá obvodnej a opýta sa či prísť k nej alebo k inému lekárovi ... nonstop tak dlho by čkať nemal... každopádne mne naposledy pomohlo odrátať si 10 glgov vody na jeden nádych a potom chodiť s rukami hore a zhlboka pomaly dýchať

h2
6. apr 2020

@blankasa To je blbosť, aj ja jem každý deň jablká, aj všetci členovia našej rodiny. Príčina bude inde.

janinah
6. apr 2020

injekciu dostane ,nechápem prečo sa tak trápi...aj na pohotovosť to je,len teraz asi nepôjdete,tak ráno k dr. obvodnej