Otec zdrogovaného lekára a jeho osud
Veľká tragédia. V tomto prípade ľutujem ale len otca tohto lekára.

@kvietok1233 presne, mladého stihol trest, ešte skôr než stihol mrknúť, žiaľ.
Tiez som čítala, že o drogách, ktoré bral vedeli všetci v nemocnici a kryli ho 🙄🙄 to je otrasne. Až tato kauza s pacientom ho teraz zastavila.
Na tej stránke na fb vidím také príbehy ľudí z nemocnice, že grcám. Darmo, sú lekári a lekári.
Ja neverím, že ten otec bol anjel, čo ak jeho syn je na drogách kvôli nemu? Co ak ho do štúdia nútil alebo bol synovi zlým rodičom? Určite to nie je riešenie zabiť sa a robiť výčitky ostatným. Keď sa chcel zabiť, tak jeho vec, výčitky nie sú na mieste.
Samozrejme neviem o tom nič, ale nemyslím si, že je to čierno biele.
tiež som to čítala a vravela aj mm. ten ostal prekvapený že prečo si vzal otec život - že či to len pre drogy jeho syna - asi si na synovi zakladal....
malé deti - malé starosti
veľké deti - veľké starosti
@personality kebyže ho otec núti, nedosiahol by to čo dosiahol. Mladý sa dosť angažoval či v škole, či mimo.
@personality prečo by mal niečo s tým otec - vôbec nemusel .
medicína je náročné štúdium, tam začnú piť, alebo neraz aj skončia na oblbovákoch - neurol napr. - samozrejme nie všetci 😉
@personality alebo jednoducho bol syn grazel.
toto bolo uplne zbytočné gesto od neho
a drogy sa myslela marihuana, nie tvrdé drogy, tak otec trochu to prehnal
i ked sestrička v nemocnici v Anglicku sa počas kovidu zabila, lebo jej volali z radia v ramci srandy a predstavili sa, že su z kralovskej rodiny
ľudia páchajú samovraždy z absolutne nepochopiteľných dôvodov

Chudák jeho otec. A mladý má najväčší trest aký len mohol dostať. Ale strach a hrôza toto čo ak by zabil toho pacienta, alebo zarezal tam kam nemal? Strašne toto fakt aby sa človek bal ist do nemocnice. A vraj sa o tom vedelo, že viacery lekári sú na drogách tak zase nikto nič neriešil kým sa nestal pruser. Ale chudák jeho otec. Toto si nezaslúžil a jeho matka teraz čo musí prežívať. Zničil životy celej rodine, nie len svoj.