Otravná suseda
Ahojte.snáď má niekto upokojí. Máme super susedU dochodkyňu žije sama.2 r. V byte nikto nebýval A pred 3 mesiacmi sme sa nasťahovali mi .deti sú hyperaktívne chodíme k neurológ.Od začiatku sa mi hodí sťažovať že deti dupocu pritom len malá 2.5 dcérka chodí tak to duni lebo ešte nemá cit. No teraz je malá chorá nervózna, fakt že jej dovolím všetko len nech nebehal ale aj tak sa teraz nastala A začala búcha S postieľku. A moja drahá suseda hneď vyletela hore A začala na mňa hucať nech deti skludnim atď. !zvyšovala na mňa hlas tak som zvýšila aj ja A pri odchode mi povedala že na mňa zavolá sociálku že ona snami urobí poriadok.mala som chuť ju cítiť pod krk A zhodiť ju zo schodov teraz mam také nervy až mi je do plaču. Ja sa strašne nerada hádam.
@traffic fakt to zalezi od ludi, a jasne, ani v dome to nie je ruzove, ked su susedia na prd. Ale priznam sa, neviem sa dockat kedy vypadneme do domu uz len kvoli tomu, ze s nikym nebudeme zdielat spolocne steny a nikto nebude mat potrebu komentovat co robia nase deti, ci ja kricim alebo sa s muzom povadim. Po incidente s nasimi susedmi som to zacala vnimat velmi negativne, najma preto, ze som clovek, ktory sa na inych nezameriava, teda pokial niekto nerube do zelezobetonu po 22 hej ako tu u nas. Sledovat co kto cez den sustne je nad moj pochop, rovnako ako stopovat ako polovnicky pes ci niekto pribuchne vchodove dvere viac alebo menej, ako to tu robila ta primitivka od vedla. Poviem Ti, pocit, ze mi budu moct zaplesnut dvere ci uz prievanom alebo len tak, ze mi uletia pri plnych rukach a nikto na mna nevyleti ako psychopat- tak tohto sa neviem dockat. A ostnatne uz ako bude, snad sa nebudem zrat pre konar ceresne...😀 Ale tie vlastne mury su na nezaplatenie a ja sa ich fakt neviem dockat.
Priznam sa, tiez sa nerada hadam, nemam rada konflikty, ale branim sa ak mam pocit, ze som napadnuta. A presne ako pises, niekedy clovek musi na niekoho riadne nahukat, aby bolo jasno vo veciach. Ja som sama zo seba tiez bola prekvapena, ked som sa pocula ako na susedov revem z plneho hrdla, pricom som nikdy predtym za cele roky nemala v baraku jediny konflikt. A zrazu bolo treba niekoho napratat do koze! Tiez som este nikomu nezrevala aby zavrel papulu ako na damu od vedla, kedze jej nestacilo nahukat den predtym. Co Ti poviem, sama som sa nespoznavala, ale dnes som rada, ze som sa urvala. S niekym sa normalne a slusne komunikovat jednoducho neda.
Hnevat sa na nu ti nepomoze. Mozno ti len zavidi, ze mas deti a ona nemohla... V tychto susedskych vztahoch sa treba slusne a s odstupom spravat, akoby sa nic nestalo. Zatial co ty mas kopu starosti, ona kedze zije sama, ak bude chciet, jej hlavne hobby moze byt robit ti neprijemnosti, ak s nou budes za zle.
Skus jej nabuduce vysvetlit konkretny pripad preco deti buchotali a co vsetko si robila aby prestali... a viac neries.
@sasagajdoska no snou to je ťažké sťažovala sa mi 6 krát A stále som snou jedna la slušnE ospravedlňovala sa A vysvetľovala neboli to len reči lebo deti stále upozorňujem nech budú tichšie ale dcérke nevysvetlil aby chodila inak keďže zatiaľ to nevie 🙂
@nezabijes je dolezite sa clovek v zivote netrapil pre veci co nevie zmenit... Proste s tym vela nenarobis mam taky pocit. Niektore deti ti budu buchotat stale, aj ked im sto krat vysvetlis... tak im vysvetli 2 krat a potom sa netrap. Susede sa ospravedln vzdy ked ju stretnes, ale tiez sa pre nu netrap a nestresuj... nenechaj si ju vliezt "pod kozu".

@jabadaba to mas pravdu s tymi susedmi, ed je niketo debilt ak je jedno ci je to mlady alebo stary a ci ma deti alebo nie a presne jeho deti mozu vsetko a tvje nic, ale mna najviac irituju dochodcovia, pretoze ich naokolo mam neurekom a vadi imm len to ako deti otvaraju vhcodove dvere akoby boli tie dvere zo zlata, prec od susedov, ale ani v domme to nie je ruzove, ked chytis sprosteho suseda tak ani v dome nemas klud,