icon

Overený produkt na bielenie zubov

mrsluciab
10. mar 2018

Ahojte, mate nejaky "overeny produkt" na bielenie zubov? Na internete je vela dost produktov, ale predtym ako zainvestujem, tak by som sa chcela poradit 🙂 alebo je najlepsie bielenie u zubara? Dakujeeem

Strana
z2
shades3
26. sep 2019

@ivanatim nesuhlasim. Mne vybielilo zuby o x odtienov, aj mojej rodine a znamym. Nemam dovod si vymyslat, je to moja osobna a velmi dobra skusenost

ivina28
Autor odpoveď zmazal
ivanatim
1. dec 2019

@ivina28 Hm, ako konkretne skodi sklovine? toto prosim ta nejako rozveď, lebo nechapem. Ako moze produkt a latka urcena na bielenie zubov, skodit tomu, na co je urcena? A ako je mozne, ze zo skusenosti viem, ze ludia, ktori bielia zuby, maju zuby casto omnoho zdravsie a dokonca aj krajsie ako ludia, ktori mi chodia do ordinacie s tym, ze "bielenie skodi sklo-vi-ne a pouzivam pastu s kokosovym olejom bez fluoridu..."......?

ivanatim
1. dec 2019

@shades3 konkretne ktora latka zo zlozenia?

ivina28
Autor odpoveď zmazal
ivina28
Autor odpoveď zmazal
shades3
1. dec 2019

@ivanatim nerozumiem...

terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
30. aug 2020

@terezaberkesova jasne, klasicka reklama. Konkretne oni sa dost snazia davat si reklamu vsade kde to len ide...

ivanatim
30. aug 2020

@shades3 ved práve :D ...

shades3
1. sep 2020

@ivanatim neviem, o čo ide - biela perla mi vybielila zuby, aj rodine aj známym. Nepoužívala som jednu zložku z nej, takže otázke nerozumiem. Napatlala som si zuby štetôčkou s jedným gélom, do nástavca natlačila druhý gél, nechala pôsobiť a hotovo.

ivanatim
2. sep 2020

@shades3 jasne :D reklama. Poznam mnozstvo ludi zo svojej dentalnej praxe, ktori si ten produkt kupili a nemali absolutne ziadny ucinok, kedze v zlozeni sa nenachadza ziadna latka, ktora dokaze zuby bielit. Ukazte mi jednu overenu recenziu nejakeho overeneho zakaznika na ten produkt ak tvrdíte opak a nie tieto falosne pochvaly anonymov..

shades3
Autor odpoveď zmazal
shades3
Autor odpoveď zmazal
shades3
Autor odpoveď zmazal
shades3
3. sep 2020

@ivanatim carbamide peroxide, kukla som na tubu v zásuvke a vygooglila. Tu to máte. A láskavo si odpustite blbé komentáre. Váš profil je anonymný, nie môj. Žiadnu reklamu nerobím, a prosím, neurážajte ma Vašimi domnienkami. Žijem v zahraničí, pracujem v úplne inom obore, a nemám chuť na takéto slovíčkovanie. U mňa funguje, podelila som sa o skúsenosť. Howk.

mb_7
5. sep 2020

@shades3 ako sa volá tá pasta? Ďakujem

shades3
5. sep 2020

@mb_7 to nie je pasta, ale bieliaci gél. Dáva sa do plastových naustkov, co si vyformujes podľa tvojich zubov, aby držali. Nechas pôsobiť, 2x denne po 30 min 2 tyzdne. Ja tu kúru absolvujem v pravidelných intervaloch, keďže pijem veľa čaju a koly. Biela perla, majú ju aj v DM, kedysi bola len v lekárňach.

shades3
5. sep 2020

@mb_7 po 20 min, prepac, uz to je kratšie, ako pred x rokmi.

terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
mb_7
22. sep 2020
marcellka32
2. okt 2020

@terezaberkesova ktoré bielenie si mala v dental brothers? Oni tvrdia že bez peroxidu bielia, čím teda bielia? Ďakujem

Strana
z2