Overený produkt na bielenie zubov
Ahojte, mate nejaky "overeny produkt" na bielenie zubov? Na internete je vela dost produktov, ale predtym ako zainvestujem, tak by som sa chcela poradit 🙂 alebo je najlepsie bielenie u zubara? Dakujeeem
@ivina28 Hm, ako konkretne skodi sklovine? toto prosim ta nejako rozveď, lebo nechapem. Ako moze produkt a latka urcena na bielenie zubov, skodit tomu, na co je urcena? A ako je mozne, ze zo skusenosti viem, ze ludia, ktori bielia zuby, maju zuby casto omnoho zdravsie a dokonca aj krajsie ako ludia, ktori mi chodia do ordinacie s tym, ze "bielenie skodi sklo-vi-ne a pouzivam pastu s kokosovym olejom bez fluoridu..."......?
@terezaberkesova jasne, klasicka reklama. Konkretne oni sa dost snazia davat si reklamu vsade kde to len ide...
@shades3 jasne :D reklama. Poznam mnozstvo ludi zo svojej dentalnej praxe, ktori si ten produkt kupili a nemali absolutne ziadny ucinok, kedze v zlozeni sa nenachadza ziadna latka, ktora dokaze zuby bielit. Ukazte mi jednu overenu recenziu nejakeho overeneho zakaznika na ten produkt ak tvrdíte opak a nie tieto falosne pochvaly anonymov..
@ivanatim carbamide peroxide, kukla som na tubu v zásuvke a vygooglila. Tu to máte. A láskavo si odpustite blbé komentáre. Váš profil je anonymný, nie môj. Žiadnu reklamu nerobím, a prosím, neurážajte ma Vašimi domnienkami. Žijem v zahraničí, pracujem v úplne inom obore, a nemám chuť na takéto slovíčkovanie. U mňa funguje, podelila som sa o skúsenosť. Howk.
@mb_7 to nie je pasta, ale bieliaci gél. Dáva sa do plastových naustkov, co si vyformujes podľa tvojich zubov, aby držali. Nechas pôsobiť, 2x denne po 30 min 2 tyzdne. Ja tu kúru absolvujem v pravidelných intervaloch, keďže pijem veľa čaju a koly. Biela perla, majú ju aj v DM, kedysi bola len v lekárňach.
@terezaberkesova kde?
@terezaberkesova ktoré bielenie si mala v dental brothers? Oni tvrdia že bez peroxidu bielia, čím teda bielia? Ďakujem

@ivanatim nesuhlasim. Mne vybielilo zuby o x odtienov, aj mojej rodine a znamym. Nemam dovod si vymyslat, je to moja osobna a velmi dobra skusenost