Oznamujete úmrtie v rodine učiteľke?
Dnes nam zomrela babka. Je potrebne o tom informovat aj triednu ucitelku? Syn si poplakal, teraz je uz dobre. Ale neviem, ci nebude v skole lutostivy, pripadne ci to neovplyvni jeho sustredenie, tak preto uvazujem ci to oznamit, alebo je to zbytocne. Od stvrtka maju v skole volno, cize kvoli pohrebu skolu nevynecha.
Ja som oznamila, hlavne aby vedela reagovat, ked syn bude placlivy a bude chciet ist napriklad domov.
Moj je prvak a babka mu zomrela v case ked mal prezentovat rodostrom a kvoli tomu som za nou isla. Ona ocenila to ze to vie lebo si na nom vsimla ze bol nesustredeny a teda nedavala mu ulavy ziadne ale brala ho par dni s "rezervou"
Aj mne rodicia takuto vec oznamuju a nemam problem brat ohlad.
@sandri Ja by som to oznamila. Zatiaľ som nič takéto pri malom neriešila ale keď zomrela stará mama na strednej mamina šla za triednou a vysvetlila jej rodinnu situáciu. Bola som za to vďačná, že som ja nemusela nič nikomu vysvetľovať lebo si pamätám ako spolužiačke na základnej škole náhle zomrel 8 mesačný braček a rodičia asi nevládali nič vysvetľovať a spolužiačka keď prišla do školy ju učiteľka zhučala pred celou triedou, že prečo nebola 3 dni v škole a ona len s plačom povedala, že jej zomrel malý brat, to sme boli v 8 ročníku a mne sa o rok na to narodila sestra... Akože dodnes to mám pred očami...
Informuj.. rozhodne.

Samozrejme, ze zobrat. Aby sa mohla s nebohou babkou rozlucit.