icon

Páči sa mi môj lekár

30ericka
8. feb 2022

Dievčatá.. chcem sa vyrozprávať niekomu koho nepoznám. 🙂

Včera som bola na preventívke u gynekológa. Môj gynekológ odišiel do dôchodku a nahradil ho nový, mladší.. a riadny fešák.. Keď som ho uvidela vo dverách, takmer sa mi podlomili kolená.. že wow..

Usmievavý, milý, taký gentleman, najprv sme sa rozprávali, chcel vedieť viac o zdravotnom stave.. potom sme prešli na vyšetrenie. Dievčatá, ja sa tak hanbím, ale ja som bola taka vlhká keď ma vyšetroval.. ja som z neho nemohla. Vyšetroval mi aj prsia a moje bradavky stáli a boli také tvrdé.. všimla som si, že sa mu zrýchlil dych..

Chcela by som ho bližšie spoznať.. neviem či je ženatý alebo čo.. 🙂 mám si prísť pre výsledky o 3 týždne.. myslíte, že by bolo vhodné, aby som mu navrhla niečo? kávu alebo obed?

Ďakujem. 🙂

Strana
z4
viestta
Odpoveď bola odstránená
althejka
9. feb 2022

hm, ja mam pani doktorku a tuto vidim, ze prichadzam o take zazitky

lesana25
9. feb 2022

Ak uvidel tvoju ♦️ a zrýchlil sa mu dych, asi by si mala popracovať na hygiene

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@lesana25 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 myslis, ze to bolo kvoli tomu ? 😂

ladycat2021
9. feb 2022

@brembo ujo google pomoze 😂😂😂😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@brembo vyskusaj 😂😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@brembo skor z nejakej specializovanej stranky na take hracky 😂😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
madeline1
10. mar 2022

@30ericka ak sa ti paci, ak rozmyslas nad nim, kludne ho pozvi na kavu...ano, mozno je to typ, co sa paci zenam, ale to neznamena ze by nechcel spoznat teba...ved i ty si mozno pritazlivejsi typ zeny... Ak bude chciet pojde, ak nie nevadi, nic sa nedeje...urcite nerozmyslaj sposobom, chcem ho, ale neozvem sa lebo je prilis pekny, alebo preto lebo si pacientka a on lekar, alebo ako tu pisali niektore, ze je to ponizujuce....nie je...ty mas zaujem ist s nim von, mozes ho pozvat a on sa rozhodne, ci pojde...

vamajka
11. mar 2022

@30ericka No co ako si dopadla pri preberani vysledkov? Uz je ruka v rukave? Alebo niekde inde?😉

Strana
z4