Páči sa vám piercing do pupku?
Paci sa Vám to? Silno uvažujem neviem sa rozhodnúť.. Je to lepšie v lete ci v zime aké máte názory vy.. Dali by ste si to?
ja mam od puberty a teraz uz mam 40 rokov 😀 a stale ho mam .. uz ho ani nevnimam ... akurat si pamatam ze sa mi vsade zachytaval na zaciatku s trasne zle hojil .. cim viac blbosti na nom tym vacsia sanca ze sa zachyti o oblecenie a vytrhne ...
inak ani neviem ci by som sla este raz do toho -asi ano ..zivot je len jeden qa ked clovek daco chce ma si o dopriat pokial si to dobre rozmysli
Po prve- uz sa to nenosi. Po druhe- ak mas viac ako 25 rokov, tak sa nestrapnuj. Okrem toho treba peknu postavicku a pupcek.
Piercing v pupku sa robí zásadne v zime, a áno paci sa mi to 😀 ja neviem ale to akoby niekto povedal že náušnice sa už nenosia, piercing v pupku vnímam ako neutrálne miesto ktoré navyše ani nevidno takže kľudne do toho 😅 mam ho už 7 rokov a od cca 6 mesiaca tehotenstva som ho musela vybrať a dierka mi nezarastla keď som si ho chcela dať späť takže ho mam stále
Rozhodni sa sama, ale dam ti sem aj svoju skusenost. Ja som velky fanusik piercingov, malo kde nemam, takze pupok bol jedna z jasnych volieb pre mna. Je to podkozny piercing, tzn vedie popod relativne tenku vrstvu koze. Moze sa stat, ze tato koza zacne ustupovat, v snahe cudzie teleso vypudit, co sa stalo aj mne. Mam tam skaredu jazvu, vybrala som ho, ked uz mi tu tycku drzali mozno 2mm koze. Cize keby sa mam znovu rozhodnut, tak si ho nedam. Ale je kopa ludi, ktorym sa prijal pekne, len treba mysliet na to, ze je to snad najhorsie hojive miesto, co sa tyka piercingov.
Ja mam od 14tich,jediny piercing co som si nechala a tak skoro ho nevyberiem😂 a radsej v zime ako v lete,treba casto cistit dezinfekciou a pripravit sa na to,ze sa dlhsie hoji.
@ivetka454 Ja som po piercingu v pupku túžila od 14tich, dala som si ho spraviť keď som mala 20 a neľutujem, mám ho doteraz. Dávala som si ho v máji, lebo vtedy už bolo teplejšie a nemusela som chodiť naobliekaná a zároveň nebolo ešte moc teplo. A zahojil sa mi uplne v pohode, nikdy som s tým ziadne problémy nemala.
A nerozumiem tým názorom, že je to retro a už sa to nenosí... Kto o tom rozhoduje? 😀 Veď ak sa ti to páči, tak si to daj.
@ivetka454 nepocuvaj ze retro stale sa to robi a kto chxe si ho da.. aj ja som mynule rozmyslala ale nedostala som sa k tomu... A je to tvoje telo co si das budes mat... A ako mozem povedat mne sa to paci tiez ked to maju baby ako lepsie ako tie podkozne co si davaju ale teraz ked si davaju kravske piercingi haha
Mne sa to paci, ked je na to pekne brucho a pekny pupok :D Nie kazdemu sa hocico hodi :D