icon

Páči sa vám piercing do pupku?

ivetka454
12. dec 2021

Paci sa Vám to? Silno uvažujem neviem sa rozhodnúť.. Je to lepšie v lete ci v zime aké máte názory vy.. Dali by ste si to?

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
syslik81
12. dec 2021

ja mam od puberty a teraz uz mam 40 rokov 😀 a stale ho mam .. uz ho ani nevnimam ... akurat si pamatam ze sa mi vsade zachytaval na zaciatku s trasne zle hojil .. cim viac blbosti na nom tym vacsia sanca ze sa zachyti o oblecenie a vytrhne ...
inak ani neviem ci by som sla este raz do toho -asi ano ..zivot je len jeden qa ked clovek daco chce ma si o dopriat pokial si to dobre rozmysli

gabuliatko7
Autor odpoveď zmazal
karhu
12. dec 2021

to sa este nosi?

stanulienkat
12. dec 2021

Po prve- uz sa to nenosi. Po druhe- ak mas viac ako 25 rokov, tak sa nestrapnuj. Okrem toho treba peknu postavicku a pupcek.

damiana1992
12. dec 2021

Piercing v pupku sa robí zásadne v zime, a áno paci sa mi to 😀 ja neviem ale to akoby niekto povedal že náušnice sa už nenosia, piercing v pupku vnímam ako neutrálne miesto ktoré navyše ani nevidno takže kľudne do toho 😅 mam ho už 7 rokov a od cca 6 mesiaca tehotenstva som ho musela vybrať a dierka mi nezarastla keď som si ho chcela dať späť takže ho mam stále

agacela
12. dec 2021

Toto už je prežitok 😐

zuzubb007
12. dec 2021

tiež si myslím, že piercing v pupku je už dosť retro

patka24
12. dec 2021

Rozhodni sa sama, ale dam ti sem aj svoju skusenost. Ja som velky fanusik piercingov, malo kde nemam, takze pupok bol jedna z jasnych volieb pre mna. Je to podkozny piercing, tzn vedie popod relativne tenku vrstvu koze. Moze sa stat, ze tato koza zacne ustupovat, v snahe cudzie teleso vypudit, co sa stalo aj mne. Mam tam skaredu jazvu, vybrala som ho, ked uz mi tu tycku drzali mozno 2mm koze. Cize keby sa mam znovu rozhodnut, tak si ho nedam. Ale je kopa ludi, ktorym sa prijal pekne, len treba mysliet na to, ze je to snad najhorsie hojive miesto, co sa tyka piercingov.

rebekamarcusko
12. dec 2021

Ja mam od 14tich,jediny piercing co som si nechala a tak skoro ho nevyberiem😂 a radsej v zime ako v lete,treba casto cistit dezinfekciou a pripravit sa na to,ze sa dlhsie hoji.

diaszoky
12. dec 2021

@ivetka454 ja som to davala v zime lebo sa tak nepoti clovek je to krasa no iba vtedy ked mas nato aj postavu

jakkubova
12. dec 2021

@ivetka454 Ja som po piercingu v pupku túžila od 14tich, dala som si ho spraviť keď som mala 20 a neľutujem, mám ho doteraz. Dávala som si ho v máji, lebo vtedy už bolo teplejšie a nemusela som chodiť naobliekaná a zároveň nebolo ešte moc teplo. A zahojil sa mi uplne v pohode, nikdy som s tým ziadne problémy nemala.
A nerozumiem tým názorom, že je to retro a už sa to nenosí... Kto o tom rozhoduje? 😀 Veď ak sa ti to páči, tak si to daj.

lillylea
13. dec 2021

@ivetka454 nepocuvaj ze retro stale sa to robi a kto chxe si ho da.. aj ja som mynule rozmyslala ale nedostala som sa k tomu... A je to tvoje telo co si das budes mat... A ako mozem povedat mne sa to paci tiez ked to maju baby ako lepsie ako tie podkozne co si davaju ale teraz ked si davaju kravske piercingi haha

jana_eyre_2
13. dec 2021

Nie, nepáči sa mi to a nedala by som si to.. to naozaj ovplyvní tvoj názor?

simca06022011
13. dec 2021

Mne sa to paci, ked je na to pekne brucho a pekny pupok :D Nie kazdemu sa hocico hodi :D