Packeta
Zdravim,ja som to tu zadala omylom, chcela som dat vyhľadať niečo ohľadom packety,ale predsa len sa spytam, keďže som sa nedopatrala.
Chcem sa spýtať,ci ma niekto skúsenosť s presmerovanim zásielky zo strany Packety
Mam dve zasielky na ceste,dnes mi mali byt doručené do Z- boxu,tak ako som si ich dala doručiť.
Ale namiesto toho mi dnes od packety prisla sms,ze zasielky budu presmerovane, keďže vydajne miesto je zatvorene pre dovolenku 🤔.
Idem na stránku packety- trasovanie - a tam zadane vydajne miesto.Proste to zmotali.
Tak teraz neviem co mám čakať a kedy.
@artemis78 už len čakať na sms, tam vždy udaju kde zásielka je uložená
No zatiaľ nie,ale ďakujem,budem čakať ano.
Jasné,mna len nastvalo,ze mi neviem prečo zmenili sposob doručenia na vydajne miesto, keďže som mala v požiadavke Z- box.
Ja som raz presmerovavala, keď som prišla tam kde mala byť, tak tam nebola. Napokon som išla do pôvodného miesta, tam tiež nebola, po dvoch dňoch blúdenie prišla na presmerované miesto. Pravdepodobne ju niekde zadržali a skúmali kde má vobec byť doručená, lebo presmerovanie poplietli. Škoda, že sa nedá na ich stránke nejako si vytvoriť profil a zadať tam preferované miesta v prípade presmerovania. Lebo keď hodia jednu zásielku do miesta vzdialeného pol mesta od miesta kde je druhá zásielka, nebodaj tretia, tak človek hodinu vyberá zásielky a navštevuje výdajne miesta 🫣🤦
Ešte som zabudla napísať, že na jednom mieste raz aj bola, ale nefungoval na ňu pin, lebo bol zadaný akoby na druhé odberné miesto. Tam mi ju zasa odmietli po telefóne odkliknut. A tam kde bola fyzicky, tak mi ju nemohli vydať, lebo by im nesedela vraj inventúra. Kocurkovo pre jedno presmerovanie. Ale to našťastie len raz.

@artemis78 otázka?