icon

Packeta cenník

11. okt 2022

Z cenníka sa neviem vysomarit. Chcem kúpiť nejakú vec z Českej republiky, stojí 15€. Predávajúca navrhla zasielkovnu, no mam jej uhradiť 23€ vopred na účet. Nie ne to moc 8€? Alebo to je tak?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
manqua
•
11. okt 2022

TReba si pohladat akktualny cennik a budes vediet, ci je to moc alebo nie

andrea_82
•
11. okt 2022

Presne, 89 KČ, takze zaokruhlene max. 4 €

kiwi3
•
11. okt 2022

podla toho, ci to chcela poslat do pobocky alebo na adresu. na adresu je to urcite drahsie.

autor
•
11. okt 2022

@kiwi3 na adresu, a hračka ma do 5 kg. Takže nie je to štandardná zásielka, skôr balík. Nikdy som ešte neobjednavnala takto cez bazár a zo zahraničia, a hlavne keď pýtajú vopred peniaze. Tak aby som sa nepopalila

hiro
•
11. okt 2022

No, zalezi odkial objednavas? Aukro nie je problem.

kiwi3
•
11. okt 2022

ved najlahsie si pozriet cennik, nie? do 5 kg na adresu je 125 kc, co je cca 5,50 euro. + sa plati este nieco za dobierku, ak to je dobierka

kiwi3
•
Autor odpoveď zmazal
•
brloh
•
11. okt 2022

Hlavne nezabudni že aj krabica niečo stojí, výplň, tlač etikiet, odvoz na pobočku. Niektorí ľudia si potom totiž myslia že obchodník sa chce na poštovnom nabaliť :D

autor
•
11. okt 2022

@kiwi3 áno stiahla som si pdf súbor, cennik ma 45 strán a ja sa z toho neviem vysomarit. Nie je to dobierka, je to väčší balík do 5 kg.

autor
•
11. okt 2022

@brloh úf, ja keď niečo predávam, pýtam si len cenu za poštovné služby... Žiadne balné a odvoz... Asi si to musím prehodnotiť 😬

kiwi3
•
11. okt 2022

@brloh tak ak je to sukromna osoba (co podla autorky je), tak to fatk nestoji nic. najst doma krabicu a odniest to niekam.
tak potom je to ako pisem - 125 kc

22abigail22
•
11. okt 2022

Z CZ na SK balík do 5kg :
89kč = 3,63€ (výdaj na odberové miesto), doručenie na adresu +60kč =2,45€, dobierka +23kč =0,94€
Čiže keby využijete všetky služby (doručenie na adresu + na dobierku) tak by vás to vyšlo 172kč = 7,01€

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
dilino
•
11. okt 2022

myslím si že za poštovne pýta veľa na adresu to vychádza niečo okolo 6 eur. Ved za poštu dáš veľa ja by som to oželela ked pošta taká vysoká.