icon

Packeta - doručenie cez víkend

10. aug 2023

Dobrý deň.Viete niekto či doručujú aj cez víkend? Ďakujem

uhnakova
•
10. aug 2023

Nie, cez vikend nedoručujú. Ale ak si das dorucit zasielku do ich boxu, vyzdvihovat sa da nonstop. Ovšem doručiť to tam musia cez pracovné dni.

autor
•
10. aug 2023

@uhnakova Ďakujem.Lebo mi tak napísali v e-shope že predpokladaný termín doručenia je v sobotu.

liusa82
•
10. aug 2023

mňa dneska táto packeta tak naštvala lebo doteraz nebol problém.Chcela som si namiesto výdajného miesta zmeniť dodávku do z boxu čo je hned vedla toho obchodiku kde mi to maju šupnúť a napísali mi že sa nedá a pritom balík bol ešte na ceste.Takže len pre upozornenie do budúcna.Ak by ste si náhodou už po objednávke rozmyslela inde si dať uložiť od nich zásielku teda do z boxu tak sa nedá.Ale čo som čítala na ich webe tak zo z boxu do výdajneho miesta sa už presmerovať dá.No dobrá somarina.Nechápem

tamta
•
10. aug 2023

@liusa82 pripadne sa da presmerovat ešte na iné výdajne miesto. Ale ano, z vydajneho do Z Boxu sa nedá.

amonet
•
10. aug 2023

@liusa82 to v pohode, mna teraz nasrali riadne, balik odovzdany na depo, mal byt zakaznikovy do skalice dorucovany a kukam ze vracia sa. tak trasovanie co sa stalo a z nejakeho neznameho dovodu bol prijaty v strecne a vrateny ze zla adresa. a nikto nevedel preco ani riesenie nic. az som trafila na jednu normalnu na linke co to zachytila a dala dorucit spravne. ale teda za mna posledny krat tento stres

minenkak
•
10. aug 2023

@liusa82 system nepustí,keď ho už má dorucovatel už s tým nepohnes

liusa82
•
10. aug 2023

@tamta mne by ani nevadilo že ide na výdajné miesto tam si dávam dosť často.Ale tá pani v obchodiku bude mať dovolenku tak aspoň dobu som si predlžila aspoň to sa dalo.Preto som to chcela vedla do boxu.A to som sa dozvedela až dneska že tam nebude.Ale o tom že sa nedá do boxu presmerovať som čítala až na ich stránkach ani som o tom nevedela.Do vedlajšej dediny alebo do zm by sa mi to ozaj nechcelo presmerovať ked mám možnosť aj u nás v dedine

andrea_82
•
10. aug 2023

@amonet nikto nie je dokonaly. Ak to posles postou alebo inym kurierom, myslis, ze tam sa ti nemoze stat, ze sa balik strati?

amonet
•
11. aug 2023

@andrea_82 ano moze, mne skor slo o tu neochotu situaciu riesit. hladala som uz balik s dpd aj gls a tam to bolo o inom a nie aby som ja tlacila 4dni na operatorov inak mam smolu

hanka_se
•
11. aug 2023

@liusa82 to ste mali stastie, mne automaticky presmerovali balik do inej vydajne, ked ta mnou urcena mala dovolenku. A to som ani netusila, kde sa to druhe vydajne miesto nachadza

liusa82
•
11. aug 2023

@hanka_se no táto pani bola ešte včera v tom obchodiku preto to tam uložili ešte to stihli.Cez týždeň tam už nebude.Ale ja som si to do poobedia dokedy má otvorené nemohla vyzdvihnuť. Až navečer.Preto som chcela ten z box vedla. Takže ktovie kde by to aj mne odvliekli keby tam nenapíšem a toto sa náhodou nedozviem.Sú na nich sťažnosti aj tie z boxy sa ževraj zasekávajú a nejdu občas otvoriť.Mne sa to našťastie ešte nestalo

hanka_se
•
11. aug 2023

@liusa82 ja mam zo z-boxami zatial dobre skusenosti, sem tam sa nevedel mobil spojit, ale to moze byt chyba signalu. Isla som po ceste do dalsieho, a bez problemov. Vyuzivam ich casto aj na posielanie, je mi to pohodlnejsie

liusa82
•
11. aug 2023

@hanka_se ja si to už doma nachystám v mobile navolim si priamo otvoriť schránku a s tým tam idem ťuknem už len na wifi,bluetooth a polohu a hned mi to otvori.Volakedy som si tú aplikáciu otvárala až tam pri schránkach a nechcelo mi to navoliť .Aj 20 minút som tam stála čo to nechcelo spárovať😀 takto to mám do pár minúť otvorené

hanka_se
•
11. aug 2023

@liusa82 ooo, dakujem za radu, vyskusam 😀 ja tiez vzdy az tam zapinam data, lebo wifi mi teda ani raz nesla a bluetooth a cakam, kym vyhlada z-box

nevam
•
6. apr 2024

@uhnakova Tomuto trošku nechápem mne ukazuje že je na ceste a keď tuknem sledovať tak ukazuje že otváracie hodiny sú od 0.00 do 23.59 neviem že či je to Z-BOX