icon

Pamätáte sa na svoj prvý bozk?

slnieckova
11. nov 2008

Pamatate si nan? Mozno to bolo uz v skolke 😀

Strana
z3
slnieckova
autor
11. nov 2008

Tema na odlahcenie, pobavenie 🙂

marse
11. nov 2008

prvy bozk?? Taky skutocne prvy na ktory si pamatam bol v druhej triede, on fesak triedy...ja zamilovana ako hrom 😅 😀 take milo detske...

co keby sme este doplnili ze prvy bozk z terajsim partnerom??? 😉

didusa.risulo
11. nov 2008

zvlastna tema 😉

slnieckova
autor
11. nov 2008

marse kludne 😀

marse
11. nov 2008

didusa.risulo - preco?? 😕

livi
11. nov 2008

v ôsmej triede s prvým frajerom, bolo to milé a také neisté 😉

womenne
11. nov 2008

moj prvy bozk bol 6triede, 😀 ale ta skutočna laska bola až v 17,aj prva pusa od neho ale na neštastie zomrel 😔
a s manželom? viem že oslavovali a chcel ma zbalit pre kamoša ale kedže nemam rada opitych tak som odmietla aj kamoša aj jeho 😀 tym som urazila jeho hrdost,o 2tyždne sme sa stretli a on stale nahnevany neviem ako si to mohol pametat ked bol na mol 😕 ale nakoniec nas dali dokopy jeho kamoši ale pusa padla až po 2dnoch 😵 😵 😵hmmm pekne sa na to spomina

slnieckova
autor
11. nov 2008

womenne a o to mi islo 🙂 o mile, mozno usmevne, mozno detsky "trapne" spomienky... 😀

ale vidim, ze aj takato tema pohorsuje, tak ja uz neviem... 🙂 😎

didusa.risulo
11. nov 2008

zle ste si to vysvetlili, ja len ze je to zvlastna tema, nic neni pohorsujuce, ved sa nic nedeje,baby,

marse
11. nov 2008

prvy bozk s manzelom sa udial v eline č. 12 😀 😀 😀 ked ma odprevadzal do skoly 😵 😵 tak to som si zase zaspominala 😅 🙂

majka35
11. nov 2008

prvý bozk? ... škoda, že si nepamätám na prvý bozk mojej mamky, keď som sa jej narodila ... ten musel byť najkrajší ... 😲

bianca
11. nov 2008

prvy bozk bol 14.2.21998 od mojej prvej lásky a zatial posledny od toho isteho muza dnes rano

suki
11. nov 2008

moje první pusa byla se současným přítelem, takže láska a celý život a bylo to krásné 😵 😵 😵 Někde venku pod stromy, ÓÓÓH Ještě teď jsem se zachvěla u srdíčka, že nám to spolu fakt vyško a že spolu stále jsme... 😵 🙂

slnieckova
autor
11. nov 2008

bianca tak to je krasne 😵

suki
11. nov 2008

Koukám, že nás není zas tak málo, co je první partner i náš poslední 😀 😀

slnieckova
autor
11. nov 2008

suki nie je, ja sa tiez hlasim 😀 😅

suki
11. nov 2008

chtěla jsem napsat NA CELÝ ŽIVOT 🙂

marse
11. nov 2008

suki aj ja som si to vsimla, ten bol v 15 moja velka laska on mal 22 a doteraz sme spolu 😵

bianca
11. nov 2008

slnieckova 😵
suki tak tak.I ked my sme mali dost dlhu pauzu,ale nakoniec sme aj tak skoncili spolu

suki
11. nov 2008

slnieckova super, jsme my to ale věrné ženušky 😀 😀

bianca
11. nov 2008

juj to je ale pekna tema 😵

suki
11. nov 2008

marse no my jsme měli 15 oba když jsme se seznámili, takový děti jsme ještě byli, jsem z toho úplně naměkko, takové krásné téma...

bianca
11. nov 2008

inak ja som mala 15 a manzel 17.Kuk fotka v albume s tych cias 😀

suki
11. nov 2008

no měli jsme taky takovou malou pauzičku, ale to je asi pochopitelný, když jsme byli tak mladí, ale stejně jsme bez sebe nemohli být 🙂

marse
11. nov 2008

nam vela ludi hovorilo ze nam to nevydrzi ze 7 rokov medzi nami je vela a bla blabla, teraz sme spolu uz 5 rokov, z toho 3 manzelia, mame dve deti a lubim ho ako na zaciatku,

bianca zlata fotecka, ja ked si pozeram nase fotky tak to je smiechu 😀

suki
11. nov 2008

bianka tak to je hustý ta fotka, fakt drsný....clověku to ani nepřipadne a najednou bum a je to 10 let 😅

suki
11. nov 2008

nám taky nikdo nevěřil a hlavně naši byli strašně proti tomu, ale vybojovala jsem si to- musím říct, že dost těžce a teď je vše v pořádku a krásné...

bianca
11. nov 2008

marse my ich mame na stastie iba par.Bola to divna doba 😀

suki presne 😀

titkovamiriam
11. nov 2008

prvy fakt v skolke od chlapca co neskor zo skolky odisiel-bola som vtedy fakt nestastna 😀

a taky ozajstny v osmej triede a potom v 16-tich

slunicko552
11. nov 2008

Tak první v 6třídě.On seděl na kole vlepil mi pusu a rychle ujel 😀

Strana
z3