icon

Papagáj si vytrháva vlastné perie

vitez
18. máj 2020

Ahojte mame doma papagaja alexandra velkeho(2roc)..mala by som otazku..ci je u nich v poriadku ze si "vytrhava"svoje vlastne perie...vedeli by ste poradiť?

Strana
z2
vitez
autor
19. máj 2020

@anka246 zrkadlo..a ked ho rozhryzie??este mu aj poskodim

vitez
autor
27. máj 2020

@adamol vec vyriesena...to perie..sa mu menilo..teraz mu vidno pekne cierny pasik pod krkom..😏☺😉

anka246
10. jún 2020

@vitez dávno som tu nebola.. moja mama mala papagája a tiež škriekal, ošklbával sa. Bol sám a mama mu dala do klietky zrkadlo. Papagáj neďobal do zrkadla. Tešil sa, ako malé dieťa, keď sa pozerá do zrkadla.

vitez
autor
10. jún 2020

Uz sa to vyriesilo 🙂 preto vyzeral tak..tu je vysledok 😉

anka246
10. jún 2020

@vitez ojoj, to je krásny papagáj 👍👍

vitez
autor
11. jún 2020

@anka246 dakujem pekne

nikca101
11. jún 2020

@vitez my ho mame tiez doma uz vyse 10 rokov a kazdy rok vyzera na jar ako osklbana kura 😀 hlavne ked zacne preperovat hlavu ale piblizne po mesiaci je vzdy z neho znovu krasavec 😉

nikca101
11. jún 2020

@vitez inak citala som teraz celu diskusiu a nas je rovnaky kazisvet pri nom nove hracky vydrzia tak nanajvys par hodin takze nema zmysel mu ich stale kupovat len z casu na cas kupim nieco za par eur z aliexpresu. Takze len tak pre inspiraciu par velmi rychlo nahraditelnych hraciek co nestoja nic 🙂 nas zboznuje najviac prazdnu krabicu od dzusu tu dokaze rozkuskovavat niekolko hodin 😀 len ked zbada ze idem k nemu s nou tak zamnou uteka alebo take rychlejsie su kelimky od jogurtov alebo stople z flias pripadne par konarikov zo stromov alebo aj noviny ked mi zavidi ze ja si pozeram pri nom letaky tam mu tiez jeden dam a aj ten rozkuskuje 😀 papagaje su zlaticka aj ked obcas tym skrekotom lezu na narvy takze ja mam vzdy nieco po ruke co ho zabavi

vitez
autor
12. jún 2020

@nikca101 no nacisto ako nas

alexandranemcova
5. apr 2022

@bosorka2302 dobry den ja by som sa chcela spytat ze mam phyrurru a on ma cca 6 mesiacov... neviem ci preperuje lebo pierka mu vypadávajú aj ked sa len otrepe aj tak... na brusku mu začína byť vidiet paperie ale len trosskku a neviem ci si vytrhava perie sam a velmi ma to trapi...

bosorka2302
5. apr 2022

@alexandranemcova sam keby si vtrhaval to vidite. Teraz sa preperuju

barney643
8. feb 2024

@vitez Ahoj na trhu je teraz nový prípravok proti šklbaniu peria majú ho na www.bbzoo.sk https://youtube.com/shorts/0BVD1oS4C-0?si=JkIBR...

Strana
z2