Paranormal - schopnosti
Tak začnem takto..
Moja dcéra keď mala 5-7 rokov vídavala duchov na chodbe a tak neskôr keď mala 9 rokov v triede nahovorila spolužiakov na vyvolávanie duchov keď mala 12 rokov s jej tromi kámoškami vyvolávali duchov v škole a asi sa im to aj podarilo vyvolávali v šatni , na WC .. No a o niekoľko minút sa začali v triede diať čudné veci napríklad padol drevený stojan ktorý bol úplne pri stene a prevrátil sa kvetináč netvrdím že to nemohla byť náhoda ale mne sa to ako náhoda nezdá .. Na WC videla jej kamoška nejaký obris a v šatni videli flašu ako padla proste bola postavená nazemi a ony sa na ňu pozreli a v tom sa z ničoho nič prevrátila ... Doma nám štrngali kľúče ale to trvalo asi tak 2sek... No neviem ako vy ale toľko náhod za jeden deň sa mi nezdá ja osobne si myslím že to dostali len nejaké napomenutie aby to neskúšali každý si to visvetlíte ako chcete a určite nemám dôvod v týchto veciach klamať 🙂 .. Moja dcéra ma celý život teda teraz ma 14 ale od malička sa zaujíma o duchov ma rada horory chodieva na strašidelné miesta kde cíti zvláštnu energiu no ja vám to neviem vysvetliť ale v poslednej dobe sa začínam o ňu trochu báť lebo tvrdí že vie nie veštiť ale že vie čo sa stane v blízkej budúcnosti - aj to môže byť len náhoda lebo nie vždy sa to stane možno má len nejaké predtuchy no to je jedno chcem sa spýtať či ste sa už s takým prípadom stretli .
@natanaty3 ano. Nebudem pisat kde. Ale su to len vykriky do tmy. Clovek s takymito vlastnostami nema rad horory. V tvojom pripade, asi zacali prazdniny, vsak? Co si popisala nema ani hlavu ani patu. A ty akoze si rodic a nevadi ti, ze 14 a menej rocny tvor sa potuluje kade tade a kuka horory v telke😀😀😀😀som sa pobavila.
Ja by som v tom rozhodne dieťa nepodporovala. Nie kvôli "duchom" samotným (aj keď tu by sme sa teraz mohli navázájom všetky dohadoať či také niečo je alebo nie, ale to nie je podstatné), ale kvôli zdravému psychickému vývoju. Je iné, keď ti dieťa niečo také povie vo veku trebárs 5-6 rokov (že videlo ducha a pod.) a iné už v takomto veku...
@natanaty3
A vsetky tie veci co sa diali ti kvetnato dcera opisala ako fakt a ty si ako matka to ignorovala ...a nechala to do puberty tak....vsak nech sa dievca realizuje...
Namiesto toho ako jej pomoct sa pytas kto ma taku skusenost....
Je rozdiel rozvijat schopnosti a vyuzit ich pre dobro veci a je rozdiel ked ju bavia horory a fantasmagoria
@natanaty3 ked zacne, tak zacni rovno nou odriekat ocenas a zdravas. A skus vytiahnut kriz smerim k nej. Ak bude pokracovat, tak to do omdletia opakuj a ochran nas od vsetkeho zleho. Uvidis, ze nic sa nestane. Na toto dievca nema. Bude to len vrtoch a nasla sposob ako ta vydierat. Ver mi. A ked nepomoze, napln pohar vodou, hod tam sol, povedz svatim ta v mene a vymenuj trojicu a pekne to na nu chrstni. Bude prekvapena, ze to nevyslo.
toto nie je sranda keď ako malá mala vzťach k duchom tak možno že bude z nej exorcistka alebo niečo ;) len ju nechaj a skús sa v klude porozprávat snou o tom len aby sa z nej nestala satanistka ;) na to dávaj pozor ..nikdy nevieš či nemá nejaké skryté schopnosti
@simasv skor je problem v tom, ze mlada sa prilis skoro dostala k takymto duchovnym skostom😀
@natanaty3 si veriaca? Mate doma kriz? Jednoduche riesenie, ked tak vehementne tvrdi, ze jej diabol pomoze, tak sa musi bat kriza. A kedze ona ma napozerane filmy, tak sa stavim o cokolvek, ze ti zacne predvadzat sceny z hororov. Odporucam pozriet si aspon tri najvychytenejsie a sledovat reakciu. Mlada sa ti vymkla z ruk. Zistila, ze ty sa bojis , tak ma vodu na mlyn. A robi si, co chce. Stavim sa, ze nosi tmave farby, dlhe vlasy a zrejme podmalovane oci na tmavo. Takto si mladi predstavuju vyznavaca diabla, mozno niekedy nieco sveholi akoze v cudzom jazyku. Ver, ze keby si si to nahrala, tak bud mrmle to iste, alebo nezopakuje dvakrat to iste. Takze sup. A skus ju zobrat do kostola, a ked zacne metanie a podobne srandy, akoze je posadnuta, rovno tam mas knaza.
@natanaty3 a este dobr metoda na vyhananie zleho ducha by mohla byt, nechat na stole vypisky o exorcizme na Slovensku, s vypiskami a kontaktami, mozes si vytlacit aj talianske clanky a k tomu pridat obrazky, ako vyzerali ludia po absolvovani tohto obradu, samozrejme tie najhorsie. Mladej dojde, co ju caka, ak neprestane. U mna by velmi zle pochodila.😀😀😀tak by som jej predviedla moje paranormalne schopnosti, ze by sa cudovala😀😀😀😀
@dominika6 joooj, ja by som bola velmi zly protivnik😀😀😀😀sem tam by nasla na zemi v izbe pentagram, pravidelne by som solou solila po byte, alebo by som pobehovala s kadidlom a svieckou a sveholila pater noster. A sem tam by som sa opytala, pocula si to?Alebo by som sa strhla a ukazovala nejakym smerom a opakovala, ide si po teba. To by bolo divadlo😀😀😀😀ja by som si ju vychutnala. Nuz, ale ja to mam z domu. Babka bola bylinkarka a vedela zariekat, neboj nic, ja mam postupy pekne nacvicene😀😀😀😀 a pridala by som efekty z hororov😀😀😀😀
@natanaty3 ty sa fakt nudiš fakt.....tvoja dcera je satanistka no pekne....len sa zahravajte s týmito vecami a skončí na psychiatrii alebo v kriminale alebo v ,,pasťáku,, ked vyvedie nejaku somarinu. Ja na to verím, diabol alebo zla energia, entita človeka nakoniec zniči...fyzicky, psychicky...zašlo to pridaleko takze pomoze bud ,,psychiatria,, a tam ju rychlo vyliečia 😀 😀 alebo exorcista.. Maretta, Solčiansky..inak aj oni kým pristupia k ,vyhánaniu, ,tka najprv posudzuju psychicky stav. .treba sa informovat na fare lebo toto patri do skusených ruk. NIkdy nevyhanajte demona sami bez skusenosti lebo sa to obrati proti vam.
s takymito vecami sa neoplati zahravat pretoze sa to proti cloveku moze nepekne otocit. Ako riesia sa tu mnohe veci ale toto podla mna nie je na mieste. Ak je tato tema realna a toto riesis tak je potrebne dcere vysvetlit ako to s tymito vecami je. Ze nema zmysel sa zahravat s duchmi, s dusami mrtvych a podobne
@evita11223 ak je to realne, nevysvetli nic. Bude sa to stupnovat. To, co som jej poradila, je len skuska, ci to hra alebo je fakt posadnuta. Ak je posadnuta, potom jej pomoze len exorcista.
@natanaty3 Začne prosiť diabla? 😀 To vážne, by som jej dal takú cez hubu že by jej stena dala druhú.
Treba jej vysvetliť že také nič neexistuje a ked to nepochopí tak psychiater.
Ale horory by v jej veku ešte pozerat nemala.
11 rocny chlapec priniesol do skoly nož, lebo to vidí vo videohrách a zahanal sa tam na spoluziakov.
Tomu sa vraví výchova.
O pár rokov sa budú decka v skole strelat, čístá amerika.
@magmolatus horory zrejme pozera od detstva. Potom sa cuduje mamka, ze mlada robi to, co robi. Ved taketo filmy su tazke aj pre dospelych. Museli jej sposobit tazke psychicke traumy. A jej psychika je v haji. Este aj sama tomu veri, ze je v kontakte s diablom. To som aj, ked pridem do prace a vidim sefa. Aj Satan je proti nemu ovecka😀😀😀😀😀
@jajka257 ved prave, nie je dobre tieto veci brat na lahku vahu pretoze sa to cloveku moze nepekne vypomstit a doplati na to 😖

@natanaty3 áno, stretla. Každý druhý puberťák to skúša. Tvojou úlohou je vysvetliť a stopnúť tieto výkriky do tmy.