icon

Parfuméria v Košiciach. Môžte doporučiť?

romaroma
11. nov 2010

Ahojte, nevie mi niekto poradit, ze ci sa niekde v Kosiciach nachadza samoobsluzna parfumeria? Vzdy som taka nasilu uponahlana, ked su tam pozamykane tie vone a musim o kazdu jednu ziadat a vzdy pri mne niekto stoji... resp. ak sa niekde daju objednat originalne vzorky voni, to by mi tiez vyhovalo. Dakujem. 🙂

liz_lemon
12. nov 2010

skus Marionnaud, tu v BA, sa daju vone volne skusat, nikto za tebou nechodi, a neotravuje, tak mozno je to tak aj u vas v KE

jonki
12. nov 2010

v optime su dve...v jednej z nich som bola a nikto za mnou nesliedil...myslim ze je to ta co je oproti potravinam
aj v marionnaude na hlavnej su vylozene volne...a aj tam som skusala...a predavacka, prisla ale povedala som jej, ze chcem skusit a nechala ma...dala som si na ruku...a nevravela nic...tie papieriky velmi nemusim
vo fanne v dargove ich maju sice zavrete ale nemala som problem ked som ich poprosila...celkom mile predavacky tam boli....v carffoure vo fanne boli zase dost odveci
...ale nekupovala by som ani v jednej 😀 ...na to su internetove obchody a letiska 😉