icon

Parndorf verzus SCS Viedeň

nicicka
3. feb 2015

Baby kam je lepsie ist na oblecenie? (nie sportove)

ichbinich
3. feb 2015

@nicicka
Parndorf je tzv. Outlet Center. Teda su tam obchody drahych znaciek a predavaju tam zvycajne predchadzajuce kolekcie lacnejsie ako v ich beznych obchodoch. Ale stale dost draho 😉
SCS je "obycajne" nakupne centrum, ale teda obrovske, a mas tam vsetko, okrem tych najdrahsich znaciek (tie su v centre Viedne 😉). Tam mas od KiK-u cez H&Mko a C&Acko az po drahsie obchody ako Kleider Bauer a spol. vsetko. Tie vedu aj drahsie znacky.
Zalezi na tom, CO chces kupit a najma, kolko chces minut. Aj ked, vela sa da minut vsade 😉
Mne osobne je Parndorf drahy, manzel chodi do jedneho obchodu na veci pre seba, ja tam niekedy najdem nejake veci; ked predycham cenu, detom nieco v Lego Wear. Raz som kupila pekne veci pre mna v Olsen, aj cena bola super.
Ale na nejak znackove handry si nepotrpim, ja kupujem skor v H&Mku, takze mne do Parndorfu staci ist raz za rok 😉

nicicka
autor
3. feb 2015

@ichbinich vdaka za info, presne to som si aj ja myslela, lebo ked som si pozrela znacky ktore su v Parndorfe, tak sa mi to zdalo prislerne vela a myslim, ze aj ked to bude v zlave tak to bude stat dost. V SCS sme boli a manzel si tam celkom dobre nakupil aj na jeho nekonfekcnu velkost, ale lakal nas Parndorf, lebo sme tam este neboli. Ale myslim, ze aj tak vyhra SCS. Vdaka za info. 😉

bubinko1506
3. feb 2015

presne ako pisala @ichbinich - v Parndorfe su skor drahe znacky s predchadzajucimi kolekciami a SCS je skor bezne nakupne centrum, len vacsie.
ak ti nezalezi na tom, ci je to znackove alebo nie, tak nakupne centrum je aj v Bruck an der Leitha - akurat je to mensie, a su tam viac - menej tie znacky, co aj na Slovensku

branodominika
3. feb 2015

Do Parndorfu sa oplati ist na vypredaje. nie hned na zaciatku ani na konci. treba vycihat ten zlaty stred. vtedy su aj zlavy najvacsie a tovaru je stale dost, ku koncu len 'odpad'. Robim tam... 😉
Niekedy natrafis na dobre veci za rozumnu cenu a niekedy aj lutujes ze si tam vobec isla. Je dobre si pozret aj Mc Arthur Glen stranku, tam mas aktualne zlavy a akcie.... ale zalezi noo...