Partner o mňa stratil záujem, máme spolu dieťa

julinka113
2. máj 2019

Ahojte. Partner o mňa stratil záujem. Mame spolu dieťa. Ja som doma, presťahovala som sa ďaleko od môjho rodného domu kde som mala všetkých známych, kolegov, spolužiakov atď. Teraz som sáma doma a dieťaťom a partner sa o mňa nezujima. Všetok svoj čas venuje práci, koleginiam a kamarátom. Co mam robiť aby sa o mňa zaujímal?

zuzanka.zuzu
2. máj 2019

toto je dosť povrchný opis situácie, keď si nenapísala, čo tomu predchádzalo... takže 1. ťažítko, varechu, vzduchom chladená... alebo 2. dobrá fajka. záleží či to chceš riešiť po dobrom alebo po zlom.

pribinak
2. máj 2019

Rozprávaš sa s ňom o tom, že potrebuješ, aby viac času trávil s vami?
Vieš povedať čo bolo príčinou odcudzenia medzi vami?
Máte niečo iné spoločne okrem dieťaťa? Koníčky, záľuby, kde by ste spolu mohli tráviť čas.

miadi
3. máj 2019

@zuzanka.zuzu ja som nepochopila tvoje 1 to má po nom hodit? A 2 urobit? Ona chce uputat pozornost ako osobnost žena človek nie agresivna hysterka či sexualny objekt ( ak som ju spravne pochopila ..)

miadi
3. máj 2019

@julinka113 si sama s dietatom a cely tvoj svet sa toči len okolo muza a dietata. Potrebujes si najst nove kamosky. Si tam sama a o to viac si uvedomuješ ze on ti nenahradi vsetky socialne vztahy. Nemas tam nikoho ineho o to viac sa sustrediš nanho. To aj nanho moze posobit dusivo a chlap ma vzdy viac moznosti ist sa niekde ventilovat ako zena-matka. Porozmyslaj kedy nastala zmena v jeho chovani. Najdi si mamičku s dietatom v rovnakom veku ako tvoje. Najdi si cas pre seba a bud svojou naj verziou nez vydeš z domu -upravenà ako ked si chodila na rande. On si vecer vsimne. Odputaj sa od myslienok nanho najdi si zalubi miesta kam s dietatom pojdes urob vzdy program a uzivaj si drobca. Bud štastna aj bez neho a uvidiš ako jeho zaujem prebudiš.

deti95060810
3. máj 2019

si na mm moc fixovaná....nájdi si kámošky, koníčky , čas pre seba...pri dieťati nech je zatiaľ mm. uvidí ako to je byť doma zatvorený a možno mu aj niečo dopne... 😉

eeerickal1
3. máj 2019

@julinka113 mala by si aj ty začať žiť. Mám kamošku ktorá funguje podobne ako ty jediný rozdiel je, že ona nemá dieťa. Ale ide do práce, z práce na nákup domov, variť, upratovať a čaká na chlapa,príde, naje sa, lahne si mobil do ruky a skončili. Pomaly sa ani nerozprávajú, tiež sa jeho hlava točí, len okolo jeho práce, kolegýň, kamarátok a čoho koľvek iného len nie jej. Nechodí s kamoškami von, nechodí nikam, na kávu, na nákupy, do fitka, proste nič kde by si vedela vyčistiť hlavu, potom má stavy a doma sa len hádajú. Ži aj ty svoj život a keď mu ukážeš, že vieš aj ty zbadá sa.

darinagod
6. máj 2019

hmm tiez ma to ako prve tak napadlo, ze to bude tym ze si ty opustila to miesto, ktore si poznala a tak ti to je mozno ted aj luto, no podla mna nebude nejaky velky problem ak sa budes snazit si najst nove kamosky, s ktorymi budes travit cas a potom ti cela ta tvoja situacia az taka cierna isto nepride

julinka113
autor
6. máj 2019

Ďakujem vám všetkym. Myslím ze mate pravdu. Mala by som začať žiť.