icon

Partner si (ne)myslí, že máme počkať II. Pridajte sa

weja
10. okt 2008

Takze nasa (staro)nova tema je tu, mozme pokracovat... 🙂

blovitc, smejko, num, miriamka, tatianka, poleva... (dufam, ze som nikoho nevynechala)... a samozrejme aj ostatne snazilky, tehulky a maminy... tesim sa na vase prispevky... 🙂

miriamka
10. dec 2009

Weji...nie,zmena prostredia nema u mna vplyv na BT,hlavne musim mat riadny spanok a je to to iste,takze je to super.Ale kazdy moj graf je uplne iny,napriklad tento mesiac som mala divny pokles po ovu na 36.8,dnes po ovu teplota 37.1...nejake divne vykyvy teplot po ovu 😒

matullienka
10. dec 2009

Miri: alebo už je fazulka v brušku 😀

miriamka
10. dec 2009

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/us...
Nie je to divne?Mozno ani ovu nebola? 😕

weja
autor
10. dec 2009

Miri, jasné, že ovu bola, mohlo ísť kľudne o implantačný pokles... 😉 alebo aj nemuselo - ja mám taký "implantačný pokles" pomaly každý štvrtý mesiac a ništ z toho... 😖 😠 ale ja som zasa unikát 😀 😅 ale v tvojom prípade to vyzerá ozaj na pekný tehuľkovský graf... 🙂 tak nech už mu to len vydrží...!!! 😉 budeš merať aj cez víkend, či počkáš už rovno do pondelka?

Maťka, no chce to pevné nervy... 😉 ja raz neviem pochopiť baby, ktoré testujú už od 8.DPO... 😕 ja som testovala najskôr 12.DPO a to bola čiarka vždy ledva viditeľná... čo tam chcú na ôsmy deň uvidieť, netuším... 🤐

miriamka
10. dec 2009

Weji...jasne ze budem merat az kym teplotka neklesne a nepride mrska 😀 Hovorim,skorej motyka vystreli nez ja budem opat tehu...aj ked grafik je krasny...ale takych grafikov uz bolo 😖

matullienka
10. dec 2009

weji: neviem či pri tom aj neošdiviem 😀

nastasia
10. dec 2009

ahojte,
mata, to ma mrzi s tou robotou.

my sme vcera posnazilkovali tak z toho snad nieco bude 🙂 a aj ostatnym snazilkam to zelam

weja
autor
11. dec 2009

dobré ránko 🙂 konečne piatok 😵
Miri, ako si docestovala? postískali ste sa s drobcom? 🙂
Nastasia, no tak teraz už len držíme palce, nech je z toho snažilkovania úžasný darček pod vianočný stromček 😉

miriamka
11. dec 2009

Dobre ranko konecne zo Zahoria 😉
Cesta naspat bola dobra,len doma som bola az o 23tej,takze maly uz hajal...ale bolo prijemne ked sa rano zobudil a v postielke si zacal mrnkotat ako sa potesil ze prisla mama za nim 😉
Matu,Nastastia...obom vam drzim palce aby to vyslo.
Weji...ty ako,pred ovu?

weja
autor
11. dec 2009

hej Miri, ja som momentálne pred ovu, snáď dorazí v nedeľu... 🙂 tebe sa teploty držia?

matullienka
11. dec 2009

ahoj Miri: ďakujem to by bolo u nás asi najlepšie riešenie :o)

miriamka
11. dec 2009

Weji,drzim palce teda 😵 Ja teploty hore,ako vzdy na konci cyklu,takze mrcha uz na mna za rohom caka 😀 http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/us...

matullienka
11. dec 2009

Baby je normalne že chodim každu 0,5 hod. na malú? 😒 dnes tu idem nabehať iné kilometre

weja
autor
11. dec 2009

Miri, tak držím palce, vyzerá to fajn 🙂
Maťka a nemohla si niekde prechladnúť??? 😕

matullienka
11. dec 2009

weji: praveže chodim naobliekana a nikde si teraz nesadam 😒

melipa
11. dec 2009

ahojte, konecne doma 🙂 ...v praci sa na mna vyvalilo sto mailov, a kedze na buduci tyzden tu budem len necele dva dni, tak to chcem vsetko postihat...a tu co je nove? 😕
vidim ze miriamka ma krasny grafik 🙂
prajem vam krasny vikend, aj ked teda ja neviem co skor - chcela by som aj nakupit, urobit velke upratovanie s vianocnou vyzdobou, aj nieco uz napiect...

miriamka
11. dec 2009

Vitaj Melipa naspat 😉
Ja sa chystam zajtra piect medovnicky spolu s Jakubkom 😉 ...a vdaka za pochvalu grafiku,po poklese v pondelok to bude priam ucebnicovy priklad - ovu na cas,29 dnovy.. 😅

melipa
11. dec 2009

ale miriamka ako to mozes vediet ze bude pokles? nechaj sa prekvapit, ved uz jedno take prekvapko si zazila, preco by nemalo prist opat? 🙂
ja sa tiez velmi tesim na pecenie s Diankou, ona je uz velka pomocnicka 😉

melipa
11. dec 2009

ozaj miriamka, ako si v polsku nakupila? no ja len tatinovi vodu po holeni Armani Code a drahemu parfem Paco Rabanne /Dunhill, ktory som chcela povodne na letiskach vobec nemaju 😕 /

miriamka
11. dec 2009

Melipa...lebo takychto grafov uz bolo az az...
A co som nakupila?Kupila som 2 Lega,manzelovi 2 natelniky na Viancoe,Jakubkovi rifliky na traky a body 😵

monkula
11. dec 2009

Ahojte...
Matuli, aj ja sa stále obliekam, nosím tielka, pomaly po kolená, zastrčené ich mám v pančuchách, tie mám vytiahnuté "po prsa" 😅 😅 , no som jednoducho sexi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A stále mám problémy s obličkami...
Veľmi dobrá je brusnicová šťava, alebo mne pomohol aj Urinal a veľa repíkového čaju
bavíte sa o parfémoch, ja na mojom manželovi milujem vôňu od giorgia Armaniho, acqua di gio 😝 😝 😝 😵 😵
tým keď sa navonia.... ani do roboty ho nechcem pustiť, ale sa mu to míňa 😖 😖

miriamka
13. dec 2009

Ahojte,
ako vikendujete?Ja fajn...vcera sme s Jakubkom napiekli medovnicky,to bola v kuchyni pohroma ako mi so vsetkym pomahal,ale medovnicky mame hotove 😵 ,a dnes som napiekla vanilkove rozky a prvy krat sa mi podarili ze su ako od mojej babiny,takze si este zarobim jednu davnu cesta a v tyzdni este spravim 😉

smejko1
13. dec 2009

Chvalim Ta Miriamka, ja si moc neviem predstavit ako mi maly bude pomahat...... ale viem, ze mu to dovolim....... napr. teraz si berie svoju vlhcenu sevitku a vsetko utiera robi "cisto cisto" ako to vidi robt maminku......... ale ja mam vsade cmuhy.......... no nevadi...... ked mu to robi taku radost...... a blahozelam ku tym roztekom...... mne sa podarili medovnicky......... stale som cakala kedy stvrdnu a ony su stale chutne makkucke....... mozno mi do vianoc ani neostanu, lebo stale ochutnabvam........

sa musim pochvalit, ze od dnes mame 2 auta....takze sme pojazdnejsi obaja..... sice obe mame kupene uz ojazdene od svokrovcov..... ale su super skoda octavia........ ja starsiu zelenu a manzel novsiu bleho modru.......

vikend bol pekny boli sme na all stars kde muzik hral, damienko bol najprv uplkalany, az som si myslela, ze hned odideme, ale nakoniec sa udomacnil a boli sme skoro do konca......... a dnes sme boli pocas snezenia krmit kacicky a bolo super, ze sme boli vsetci traja........ lebo stale chodim sama a uz sa citim niekedy ako sloodna mamicka.......

no a postavila som si stromcek....... sice umely, ale ked som vidiela tie ceny zivych...... a malemu je to zatial jedno........ tak idem ozdobovat...... pomaly sa naladujem vianocne.... tak sa tesim. este darceky pokupit a bude dobre.........

matullienka
14. dec 2009

ahojte kocky tak ale nam zas ten vikend rychlo ubehol my sme boli u sestry gratulovať
Miri ako to vyzera s tou mrcho? 😉

miriamka
14. dec 2009

Dobre ranko,
Smejko...no malemu som dovolila mi pomahat,aj ked som vedela ze bude vsade bordel...ale stalo to za to 😅
A ako ja a mrcha?No ako som pisala,ako hodinky presne prisla dnes rano...ale co uz,ideme dalej.Ja som stastna uz len tomu ze bol idealny 29 dnovy cyklus,hadam prvy krat v zivote 😅

matullienka
14. dec 2009

kocky ja som len zvedava kolke z nas si najdu pod stromcekom ten slubeny darcek 😒

weja
autor
14. dec 2009

dobré ránko 🙂 sa mi dnes hrozne nechcelo vstávať do tejto zimy... 😝
Melipa, vitaj naspäť, máš tento týždeň už dovolenku, keď budeš v práci len 2 dni? či ďalšiu služobku??? 😕
super, že už máte darčeky pokúpené, ja ešte stále rozmýšľam, čím prekvapím MM... 😒
Miri, to pečenie s malým si viem živo predstaviť, ale čo keď im to pomáhanie robí takú radosť... 🙂 a čo mrcha, dorazila???? 😕
Smejko, super, že máte druhé autíčko, je to na figu, keď sa človek musí o auto deliť a väčšinou ho potrebujú obaja naraz 😅
ja mám osobne radšej umelé stromčeky ako živé, mne to príde kruté vyrúbať stromček, ktorý rástol niekoľko rokov kvôli 2-3 týždňom... 😒 v živote sme živý stromček nemali, ale vôbec neľutujem...

weja
autor
14. dec 2009

Miri, no tak to ma mrzí... ☹ to meranie BT po ovu je fakt asi na dve veci, lebo človek má potom zbytočné očakávania a nakoniec nič z toho... 😠 😖
Maťka, no teraz si na rade ty, potom Nastasia a my sme sa snažili celý víkend, tak uvidíme... 😅

miriamka
14. dec 2009

Matu...no ja drzim palce vam snazilkam co este mimi nemate,potom nech prideme na rad mi mamicky 😵
Weji...ja BT budem aj tak stale merat,mi to vyhovuje ze viem aky mam cyklus...a hadam raz aj motyka vystreli a ostanem opat tehu 😉 Beriem to v pohode,nakolko viem ze doma v postielke jedneho nezbedu uz mame,ale jasne,keby som bola tehu bola by to parada.

melipa
14. dec 2009

dobre ranko 🙂
smejko, to je super ze mate dve auticka, aj ja by som chcela svoje, ale pokial robim v centre mesta, kde nemam sancu zaparkovat, tak by som auticko nevyuzila...takto ma drahy vacsinou vozi do robotky, z robotky 😀
miri - tak to je skooda ze mrcha dorazila, taky ukazkovy grafik ☹ ...ale aspon budete snazilkovat po stromcekom 🙂
matulienka - a ako si na tom, kedy necakas mrchu?
inak ked ste sa bavili o vianocnych stromcekoch, tip pre vsetkych - v Ikea predavaju jedlicky po 15 Euracov, a ked ho po vianociach donesiete spat, vratial vam 10 Euracov - plati len do 15.12. - to je podla mna vyborne a ekologicke riesenie 😉
no ja som cez vikend vyupratovala cely byt, urobili sme vianocnu vyzdobu, ale nakoniec som sa este nedostala k peceniu - ale dovolenka to isti 😉...v praci budem do stredy, lebo v stredu mame vianocne posedenie
no a tento mesiac mam celkom dobry grafik konecne, v piatok bola ovu, co som intenzivne citila a teplotky potvrdili, len akosi sme sa nestihli v piatok vecer snazit...az skoro rano, ale to uz bolo cca 12 hodin po ovu...skoda, ale aspon ze bola ovu sa tesiiim 🙂