Patrí sa zobrať mesiac po pohrebe veniec?
Ahojte neviem ci sa to moze alebo nie ale neboli sme doma velmi dlho patri sa zobrat mesiac po pohrebe veniec ? Viem ze su nejake pravidla ze 6 tyzdnov musia byt vence na zosnulom nieje nejake pravidlo ? Nechcem byt neslusna srdce mi vravi ze to tam chcem zobrat :(
@terezka1947 ďakujem aspon jedna 😅
@ivett1 Ďakujem pekne za odpoveď
No ale píšeš tak...Také pi*oviny sa tu niektoré pýtajú, že to človeku už hlava neberie👎
@mandarinka555 prepac premna to niesu ziadne p***ny !
A prečo by si tam nemohla doniesť veniec? Nerozumiem
Zbytočne sa rozčuľuješ, použila si nesprávne slová a tvoj text mal tým pádom iný zmysel. Kým som si neprečítala komenty, tiež som si myslela, že chceš ísť poupratovať hrob a 'zobrať' vence preč. Až neskôr som pochopila, čo vlastne riešiš. Nechaj len stuhu 'spomíname' poprípade aj s vašimi menami, ak to tak cítiš. Ľudia dávajú vence so stuhami aj na sviatky.
Veniec v pohode kedykolvek, ale mena by som nedavala. Pride mi divne si "podpisat" veniec. Este na pohreb ok,ze luci sa ten a ten, ale po uz by som nedavala, max spominame
Ked mas uz veniec kupeny kludne ho zanes. Stuhu uz by som nedavala. Je pekne ze na zosnuleho myslis…vravi sa ze kym zijeme v spomienkach nasich milovanych zijeme stale 🙂 tak ci s vencom ci s kyticou nos svojho blizkeho v srdci s peknych spomienkach. A dievcata vaiac lasky a menej hejtu…vsetko sa da vysvetlit aj bez utokov😍

Fuuu, konečne som sa zorientovala...v pohode, môžeš doniesť veniec aj so stuhou ... alebo aj kyticu so stuhou ...aj mesiac po pohrebe, neviem nič o tom, že by sa to už nemalo...