Pečiatka od doktorky
Dobrý deň. Prosím mam taky problém ze bola som chorá a ležala som ...úplne mi vypadlo že musím ísť na nezamestnanecké preto som tam ani nevolala ...prosím vie mi niekto poradiť ktorý Dr v Piešťanoch mi dá pečiatku že som uňho 8.11. bola ? Moja obvodná mi dat nechcela..zatiaľ som na pn-ke čiže Dr vie ze som toho 8.11. Vážne ležala s vážnym ochorením a nie len s chrípkou, ale ze nemôže keďže 8.11 som u nej nebola preto to musím vyriešiť inak lebo ma vyradia z evidencie...ďakujem krásne za každú radu ak sa niekto nájde 🙏
uz ti urcite poslali vyradenie z UP pochybujem ze ti iejto takto spatne da lebo to ie uz napadne avedia si to overit ci bolo nauctovane poistovni vyuzitie zdravotnej starostlivosti
@loginexistuje ale veď je na PN.
a odkedy si PN? kto ti ju vystavil?
mesiac dozadu ti nikto 'pečiatku' nedá, ak si tam reálne nebola - nemá to už ako zadať do systému..
@koniarova ale vtedy nebola na PN ja to chapem tak ze zabudla ist na upsvar sa hlasit (ani sa neospravedlnila) neskor sla na PN ale v case 8.11 este na PN nebola
a jej lekarka jej nechce dat na ten den peciatku (takze bol najskor odstup medzi 8.11 a PN
@koniarova UP su takéto veci sumafuk, nemáš potvrdenie, nezajem. Ja som bola tesne po rodicaku na UP, ochorel mi syn a mala som sa v ten deň ísť hlásiť. Volala som tam, že mám choré dieťa, že mi ho nemá kto tak na rýchlo strážiť. A k dr. som sa tiež nechystala, lebo som nemala auto a byvali sme 30km od dr. Na UP ich to nezaujímalo. Takže ja choré 3 ročné decko s 38-39 horúčkou niesla na rukách na autobus, potom na MHD, na UP decko revalo 20 minút, tak ma ľudia pustili v rade. A úradníčka ani brvou nemihla, bezcitna hyena. Takže ich fakt nezaujíma, či si chorá, či čo ti je. Pre nich si automaticky klamár a hlavný cieľ je vyradiť ťa z evidencie.
@loginexistuje tak potom som to ja zle pochopila. Myslela som,že toho 8.11. už na PN bola.
@akvi to nema so ziadnou hyenou nic -ma svoje predpisy, vyvolavaci system a elktronicky evidenciu - napis, ako by v systeme vykazala, ze si tam bola?
@duracellko v tom čase, keď som ja bola na UP nič také nemali. A je úplne jedno, aký je systém, ten vymysleli ludia a ti by mali rešpektovať , že existujú situacie, keď sa človek nemôže dostaviť z objektívnych dôvodov. To, že to nik nezmenil stále, to je pesne o tých hyenach. Úradníci majú slúžiť občanom, nie mať nad nimi moc.
no ak si sa do 7dní neozvala, tak ťa už asi aj vyradili....bolo treba sa ozvať pani čo ťa má na starosti....inak ak myslíš priepustku na daný deň-tá nestačí, musí byť na daný deň PN....
@akvi prepáč ale ak nieto ide riešiť neprítomnosť na UP skoro po mesiaci, tak je to vychcanosť a nie "neprítomnosť z objektívnych dôvodov"...veď stačilo v daný deň zavolať na UP, ak teda autorka nebola v bezvedomí alebo neležala v nemocnici s otrasom mozgu.....ak by natrafila na normálnu pracovníčku tá jej to uzná a termín preloží, ale nie ak to pani rieši po mesiaci.....podľa mňa už je dávno vyradená z evidencie...
@koniarova potrebujem lebo keď nedovolím že som bola už 8.11. U Dr tak ma vyradia z evidencie a celé to obdobie si uhradím sama ..plus keď ma vyradia tak najbližších 6 mesiacov sa nebudem môcť evidovať na úrade...
@loginexistuje už mi prišlo.. zajtra idem po ten dopis
@mogaa nevyradila ma lebo som tam v piatok bola
Ale stále nepíšeš,odkedy si PN. Od 9.11.?
@koniarova od 10.11.

Veď si na PN. Tak nechápem,načo potrebuješ pečiatku.