Pellegrini hlasoval za návrh o registrovaných partnerstvách
Keďže modry konik mi zrušil tému, ze pelle hlasoval za registrované partnerstva, lebo ze informácia je neoverena, tak vám posielam, tak ako všetci viete, danú informáciu si každý jeden môžete overiť na stránke národnej rady: https://www.nrsr.sk/web/Page.aspx?sid=schodze/h...
Takže to nie je neoverena informácia, ale pravdivá.
A Ty jeho voľbu vnímaš pozitívne alebo negatívne?
A čo je na tom čudné? Ako by milencovi vysvetlil, že hlasoval proti??? Veď my dávno vieme, že Pellegrini je gej, klamár a pokrytec... to len pred voličmi sa hrá na chrumkavého hetero konzervatívca.
a kde je problem ? v tomto su s Ivanom Korcokom zajedno predsa
Registrované partnerstvá by spoločnosť uniesla, povedal prezidentský kandidát Ivan Korčok s tým, že by zákon o registrovaných partnerstvách pre páry rovnakého aj opačného pohlavia podpísal. „Neuniesli by ho podľa mňa niektorí politici,“ dodal. (rtvs)
a co tym autot chcel povedat? Aj Estok, Erik Tomas, Seliga, atd.. hlasovali za, takze to tak mali dohodnute.
Aspoň za toto má u mňa plus, zazdieľané je to tu predpokladám preto, že u Harabinových voličov to môže nekloniť ku tímu, že v 2. kole nepôjdu radšej voliť vôbec…
no a čo? To je jediné pohnutie prstom, ktoré urobil pre vlastnú komunitu, a to je sakra málo. Ale veď keď Ficko nedovolí...
@zuzubb007 pointa je to, ze volici pelleho tvrdia, že smer a hlas nie sú sa lgbti. Dávam dôkaz že sú. Tak čo potom pelle ma na voličov?
@lindous presne tak.
@egonsk ved áno hlasovali za, takže reálne, keďže sa bojíte lgbti komunity. Dávam vám realny dôkaz o tom, ze pelle a hlas hlasujú za lgbti.
Prosím ta kto sa bojí lgbt komunity? To je asi len v tvojej hlave
@gejb volici pelleho? Reálne mam ich pár v okolí.
zaujimave, ze ked sa povie "registrovane partnerstva", kazdy hned automaticky si to spoji s homosexualnymi parmi. pritom je to zakon aj o paroch hetero, ktori nechcu manzelstvo, ale mozu mat iste vyhody z toho, ze ziju oficialne ako druh a druzka.
@nairia ja sa nehadam, len vravím, že hlasoval aj za registrované partnerstva pre lgbti, to nevadí volicom, keďže volici jeho tvrdia, že lgbti vadí?
@autorka presne tak, Pelle sa tvari ako opak liberala, pritom je vacsi liberal jak Korcok.
Akoze realne asi jedine co mi na Pellem nevadi je, ze je gay. Ale uz to, ako sa tvari a manipuluje svojich volicov rozpravkou o konzervativnom, umiernenom kandiatovi, to je vrchol. Treba na to poukazovat 👍
mna zasa fascinuje ako sa korcokntvari ako obciansky kandidat pritom je za nim PS, SAS a KDH ho podporuje
@mamina7070 no ale je stále občiansky, pelle je súčasť vlády. Podpora a súčasť strany je rozdiel.
ved bol ministrom v predchazdajucej vlade a za fica bol statnym tajomnikom to nie su diplomaticke pozicie
@mamina7070 ale dnes už nie je nič ani nie je v žiadnej strane. Tak po správnosti je občiansky kandidát. Btw. Ked Fico išiel teraz do vlády, tam reálne jeho volici vraveli, že mu treba dat šancu a nemáme pozerať na to co bolo, lebo už je iný, takže čisto ak sme mali danú logiku pri Ficovi co bol 12 rokov pri korcokovi to nemáme?
ano? iny preco bol na meetingoch co organizovalo PS za posledne obdobie a prezentoval sa
a statny tajomnik je politicka funkcia ten clovek realizuje pokyny ministra (a jeho strany)
a vyhranuje sa voci aktualnej koalicii tj aj voci ich volicom
a kto veril ze Fico bude iny tak je hlupak a je to jeho problem
@mamina7070 môže byť ja nebudem brat jeho status ako nepoškodený a že je isto dobrý človek. Z porovnania kandidátov co s istotou pôjde so všetkým čo povie Fico, je Pelle len odrazom Fica a korcok neviem, keďže ako si vravela mal funkciu za Fica a aj za matovica, dvoch úplne rozdelnych ludi, takže za mňa je preto voľba jasná, bud Fica alebo človeka co nebol v strane s Ficom.
"kradnem" link. Dakujem 🙂
@mamina7070 Korcok teda vie vyjst s kazdym, ked otvorene "sluzil" vladam. A ma skusenosti. Ako prezident by slúžil ľuďom. Pre mna velke plus. Pellegrini "sluzi" tajne, skryto. Robi premyslene tahy. Toto hlasovanie mu este pomoze, lebo paradoxne to jeho volicom vadit nebude, aj ked to pri inych kandidatoch bol problem
@eva8 Pelle je mega sympaticky chlap a to je to prečo ho ľudia volia. Slováci sa vždy rozhodovali na základe emócií a pocitu, takže keď dám aj fakty ludi nepresvedčil, lebo sympatie k nemu si v nas veľmi zakorenené. Preto na Slovensku často veríme manipulátorom, lebo sú často sympatickí a úžasní a nejaký prešlap im predsa odpustime.
@mamina7070 Korcok nebol na podiu ani na jednom z opozicnych protestov, bola som tam, tak viem. Na podiu bol len na meetingu, ktory on sam organizoval, tak logicky, ze tam vystupil. Inak bol len v dave ludi.
Juj, mne sa pacil (sympos), ked nastupil ako premier miesto Fica. Ale moje nadsenie opadavalo, nie postupne, ale skokmi 🙂

A pointa príspevku? Už dávno mali byť schválené registrované partnerstvá, žijeme tu ako sto rokov za opicami