icon

Pellegrini vymenoval Gašpara za šéfa SIS: Diskutujeme o jeho majetkoch

jednoduchomaria89
28. aug 2024

Aj vy mate 4 nehnutelnosti vo veku 37 🙄👍👍tak sa to robi do psej matere !! … fuj hnusne mimovladky , zrusit !! .. Pavol Gašpar začal pracovať v roku 2011. Za šesť rokov by si musel odložiť na kúpu jeho nehnuteľností 150-tisíc eur. Mesačne by tak musel ušetriť 2 083 eur. Toľko ani nezarábal,“ zdôraznila nadácia. Zároveň by to podľa nej znamenalo, že na živobytie za šesť rokov Gašpar neminul ani euro a nešiel na žiadnu dovolenku. „Jeho otec navyše čelí obžalobe z korupcie,“ doplnila mimovládka.

Strana
z2
chillibubble
28. aug 2024

skoda reci, to vasina ich volicov nepochopi, alebo nechce pocopit.
mna zase dostala dozivotna renta prokuratorom. tak rutime sa greckou cestou, zachvilu sa nam tu bude velmi tazko zit(ako keby sa doteraz nezilo), ale treba davat dozivotne platy premierom, prokuratorom... namiesto toho aby sa rusili vysluhove dochodky, tak sa zavadzaju dozivotne...

andaluzia12
28. aug 2024

Voliči sucastnej koalície

biba_18
28. aug 2024

fuj mimovládky, čo sa majú čo ňurať v takýchto informáciách treba ich zrušiť... sladká nevedomosť ...

biba_18
28. aug 2024

@chillibubble veľa nechce, veľa nevie a mnohým je to jedno ...

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

@chillibubble tak , ale za kus dobrej roboty , nezaslúži si , koho zaujímajú nejake platy učiteľov , opatrovateľov atd , ti nech pomru od hladu

7miriam77
28. aug 2024

Sú to hnusni zlodeji,celá koalícia....🤮🤮🤮a nechápem, že sa nájdu ešte ľudia,co im veria 😯

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

@7miriam77 tak ale “zastavili “ migrantov ☺️ a zabránili sobášom rovnakého pohlavia a tranziciam 😅 , oproti tomu kvalitne inštitúcie , vymožiteľnosť práva , nejaka diaľnica je ako prd do Stromovky

7miriam77
28. aug 2024

@jednoduchomaria89 pri tejto havedi, čo je vo vláde nás nič dobré a pozitívne nečaká. Všetko dobre rušia a začína čas temna. A najhoršie nás ešte len čaká....

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

@chillibubble podľa mna super , mladým vykradnúť 2.pilier , zadlžiť sa kvôli 13.dochodkom (nejaký príspevok pre ľudí s najnižším dôchodkom je akceptovateľný) , ale nie pre každého , a potom povymyslat renty pre úplne fakt hocikoho , 4000 EUR netto zvýšenie platov pre ministrov a rozprávať na tlačovkách ako je prázdna špajza a sme chudacikovia , tak povymyslame nejake dane , zdaníme už raz zdanené peniaze

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

O prezidentovi lásky , mieru a pokoja ani nepočuť …. Snáď už teda riesi tie lacné potraviny a mier

chillibubble
28. aug 2024

a to je tiez dalsi velky problem. z policie odchadzaju policajti a pocet kradezi v obchodoch sa zvysuje. zem zaslubena toto slovensko. ale ludom staci, ze nemame 72 pohlavi...

malinda141920
28. aug 2024

@jednoduchomaria89
Náš pán prezident je prezidentom pre ľudí! Niekde som zahliadla foto s traktorom. Bol pomáhať susedom. Čiže je zaneprázdnený. Koľko lásky a ochoty v jednom skromnom človeku! (Irónia samozrejme)

dadaa1234
28. aug 2024

@jednoduchomaria89 lacné potraviny sú vyriešené úpravou trestného zákona. Do 700 eur si v pohode nakradni. K prezidentovi niet čo dodať. Naozaj prezident mieru, nevidíš ako sa snaží všetko ututlať a tichučko podpisovať? S kľudom, úsmevom, povie, že opozícia zase štve národ na protestoch. Tam kde sa hrá a spieva Slovenská hymna... Narozdiel od tlačoviek bývalej opozície, kde taký Blaha prerážal najhlbšie dno. To bolo rozoštvávanie. Pekne prejde aj lex atentat 2, v ktorom okrem ineho nám chcú zatvoriť huby. Cítim sa ako rukojemník tejto mafie, hrozné, že nikto s tým nevie nič urobiť 😭 ani občania, opozícia, súdy, EU😭 proste sme v <>. Prepáčte za opustenie sa…

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

@malinda141920 spadol mi kameň zo srdca , myslela som si , že je niekde zalezeny , ale on taaak veľa stále pracuje

7miriam77
28. aug 2024

@malinda141920 on ich kradne 🤣🤣🤣, veď do 700 euro smelo do toho 👍🤣

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

Za plieskanie bičom na oslavách SNP takmer 9-tisíc eur? 🫤☺️ konečne viem kde idú tie všetky moje dane 🤮

livuska124
28. aug 2024

@jednoduchomaria89 ja im za 9 000 taaaak zaplieskam bičom, že až! 😀

ajka19
28. aug 2024

neviem prečo toľké reči....kto koho volil? Ak chceme zmenu, urobme to vo voľbách a nebiadkajme teraz. 🙄

carolynka
28. aug 2024

@jednoduchomaria89 mna vzdy zarazi, ked sa tu objavi informacia, ktora sa v mediach par dni intenzivne omiela, a niekto zareaguje, ze o co ide, nesledujem politiku. Rozumiem, ked niekto obmedzuje prisun informacii, tiez sa o to snazim, ale aby som nemala absolutne sajnu o tom, co sa deje v mojej krajine je sokujuce.

7miriam77
28. aug 2024

@ajka19 vždy to tak je, keď bol vo vláde Matovič,ktorý suverénne vyhral voľby,tak čo, ľudia držali ústa??? Ani náhodou nie

jednoduchomaria89
autor
28. aug 2024

@7miriam77 ved Fico zvolával protesty , zvážal ľudí počas pandemie , chcel dať dole matovica , caputovu … on rešpektoval výsledky demokratických volieb ?

7miriam77
28. aug 2024

@jednoduchomaria89 veď presne to píšem, Matoviča nik nerešpektoval, Fico si z neho spravil fackovacieho panáka,lebo sa chcel pomstiť, za to, že ho Matovič dokázal zhodiť z postu. A ľudia blbi...ach jaaaaj, Matovič naozaj hľadel na ľudí a títo absolútne pre ľudí nič,len sebe sebe

stanulienkat
28. aug 2024

Čo furt mindžujete?? Sú tu medvede??? Nejsu. 😂Bude dobre. Nebojte sa.🙄 Ibazeby nie.
Dakujeme za kus dobrej roboty. Uz sa mi hned zije lepsie v tejto dzamahirii.

petronellla87
28. aug 2024

@jednoduchomaria89 ja som napr dnes niekde čítala len tak narýchlo informáciu že v školstve chyba nejak okolo 1400 učiteľov. Ale tiež ma to netrápi, hlavne že má nebtazuju lgbti, medvede a pred každou inštitúciou bude viat slovenská vlajka. Fakt s9m nemyslela ze toto niekedy poviem ale chýbajú mi Igorove tlačovky 😃

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2024

A neviete v ktorom okrese teraz Petko orie? Otec je uz stary, ze by som mu ho poslala, nasho prezidenta mieru a lasky😝

dobryden
28. aug 2024

Ludia,vychovajte a vedte svoje deti k počestnosti ,od mala im vštepujte aby si na chlieb zarobili poctivou pracou.Lebo da zmeny nikdy nedočkáte.

chillibubble
28. aug 2024

@stanulienkat presne. aj zachody mame stale len 2 druhy, pre 2 pohlavia. sice mozno zachvilu budu turecke(drepove) ale nevadi.

stanulienkat
28. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl momentalne orie Nahlika.
@petronellla87 to, ze nie su ucitelia sucasnej vlade vyhovuje. Cim tupsi volic, tym viac % vo volbach.

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2024

@stanulienkat no, ten uz musi byt riadne preorany😝

Strana
z2