Peniaze poslané, ale balíček neodoslaný

dobkovci
3. mar 2017

Zienky chcem sa vas spytat. Ako by ste postupovali nechali to tak alebo to nejak riesili.objednali sme si bundicku .este minuly tyzden peniazky prisli pani napisala ze pondelok posle balicek.takze som cakala ze do štvrtku dorazi.rezerva. po vzajomnej dohode sme sa dohodli na dopoeucenom odoslani. Pani napisala ze poslala. Ale stale nic . Uz ani neodpisuje.... Bolo to cez ine ako cez MK.

Dakujem za kazdu odpoved.

zuzik307
3. mar 2017

@dobkovci ak to islo doporucene, pytaj si podacie cislo...ak este odpise 😒

dobkovci
autor
3. mar 2017

Vtip je v tom ze neodpisuje.a napisala som jej z ineho uctu a bunda je aktualna .@zuzik307

skyahiah
3. mar 2017

@dobkovci skus sa povyhrazat policiou, ak ti nevrati peniaze. Ak nezaberie, tak treba zbehnut do svojej banky a vybavit zrusenie platby - ako dovod napisat nedodanie tovaru. Moze to vsak trvat aj mesiac, ak isla platba do inej banky. Taktiez je tam nejaky poplatok za sprostredkovanie zrusenia transakcie. Ak ani po tomto nevrati peniaze, tak ti banka moze poskytnut udaje predavajucej (meno, adresa).

dobkovci
autor
3. mar 2017

To co radite skusim .dakujem.

michaelaur
4. mar 2017

@dobkovci mne sa stalo prvýkrát v živote tiež niečo tu na MK.. Poslala som pani 20eur vopred na účet a poštovné bolo v cene.Ibaze bunda nedorazila do konca týždňa vôbec.Nakoniec vysvitlo, že pani to poslala obyčajne a balík sa stratil 😑

dobkovci
autor
4. mar 2017

@michaelaur no viete.to sa stava to je riziko obycajneho balicka.

novana
4. mar 2017

@dobkovci, áno, riziko predajcu. Má kupujúca doklad o odoslaní platby? Má. Má predávajúca doklad o odoslaní tovaru? Nemá.

michaelaur
4. mar 2017

@dobkovci
@novana ja som sa pýtala hneď na začiatku, či je poštovné v cene,len ani vo sne ma nenapadlo, že to pani odošle obyčajne... Ale je ochotná mi vrátiť 20eur,len dufam, že si to nerozmysli

dobkovci
autor
4. mar 2017

@michaelaur Ano ale treba sa pre istotu spytat . Ale budete vediet do buducna ale vidite ze stale su zienky ktore maju charakter.len tiez neviem osobne akoby som sa tomu postavila asi by som vratila 70% sumy. Ale kedze to bola len jej chyba .ak ste sa nebavili o ake postovne sa jedna. To je rozne.

novana
4. mar 2017

@dobkovci, a tých zvyšných 30% by si k tebe prišiel vyzdvihnúť moj manžel. 😀 To už čo je za logika!? Prečo by obchodný partner, ktorý peniaze poslal, mal ostať poškodený? Mohla by odo mňa kupujúca stokrát žiadať poslať obyčajne, nikdy by som nepristúpila. Keby prišlo na "lámanie chleba", nemala by som, na rozdiel od kupujúcej, doklad. A o tom to je! 😉 Ako dokážem, že som zásielku odoslala? Tvrdenie, že kupujúca chcela poslať obyčajne, právne neobstojí.

dobkovci
autor
5. mar 2017

Vsak samozrejme ale tu na mk je to bezne ze zasielky chcu obycajnr. Tolko hodnoteni a vsetkeho . Negativneho ako jedna tvrdi to a druha to .bez emocii poprosim ;)