Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Dnes ukazujem detailnejsie dcérke (5r) skadial sa cika. A ona nato: "Dobre mami, stadial cikam, ale to ostatne tam mam naco? Na ozdobu?!"
syn mal za úlohu zo slovenčiny napísať rozhovor s rodičom - 10 otázok a 10 odpovedí. Tak sa ma pýtal, koľko mám rokov, kde pracujem, aké mám obľúbené jedlo... Posledná otázka bola, aké je moje najväčšie prianie. Tak som mu diktovala odpoveď, že si prajem, aby sme celá rodina boli šťastní a zdraví. Synova reakcia: a ostatné rodiny čo? tie môžu aj zdechnúť? ....😀
Syn (3roky) rad a casto spieva, pekne rozprava, ale su kombinácie pismenok, ktore su predsa len trosku tazsie na vyslovnost... takze jeho verzia piesne 'pod horou, pod horou': ... podze sem, podze sem nech ta ja uceeeesem. Takym jebencekoooom, takym jebencekoooom, co kravicky ceeesem...
Syn (6r.) mi zanietene rozprava o nejakom kralovi, co videl telke: "Vieš mami, bol to najväčší vládca v dedinách!" 😂 (dejinách)
Perla 5.ročného: "Občas to stále robím." 😅
- Vravim synovi: Zajtra pojdem nakupovat skoro rano, lebo potom mozu len dochodcovia...
- Ale ved ty si dochodca...
- Co???
- To mi povedal tatino
Malý 4,5r asi pred 3 mesiacmi bol chorý, mal strašný dusivý kašeľ, neskoro večer som bola na notebooku a dusil sa, ako som chcela utekať naňho sa pozrieť, vyšmykol sa mi notebook z ruky a obrazovka popraskala. Teraz som si kúpila druhý a listujem po modrom koníku, príde ku mne malý a pýta sa kde mám notebook s tým L, mala som Lenovo. Hovorím mu, či sa nepamätá , že sa mi rozbil keď bol on chorý. On: vidíš, nemala si utekať, teraz si musela kúpiť druhý za veľa peňazí, ktoré sme mohli investovať do niečoho iného, dúfam, že si sa z toho poučila.
Syn /6r./ s ockom vchadzali do jednej miestnosti, syn hovori ockovi: ,,Ja mam prednost, som mladsi" vosiel prvy a potom sa pyta ,,Ocko, ty si mal ist prvy?" Preco maju starsi prednost a nie naopak? Kto to vymyslel, nejaky ujo? Ten ujo mohol byt dobry, ale mohol byt aj zly....A vsetci sa podla neho riadia? Tak ja sa podla neho riadit nebudem!
Syn bol pri ockovi, ktory nieco opravoval a zrazu syn z nicoho nic zahlasi: ,,Mas uzasny sex? Ocko zostane zaskoceny a obrati sa na mna s otazkou ,,Co mu mam na to odpovedat? A ja ,,Ocko nic, len cistu pravdu,,😜
Pytam sa syna, kde to pocul a on mi na to ,,Nikde, to mi moj mozog napovedal,,😁
Dnešný pokľudný obed, sedíme za stolom 7 , každý hľadí do taniera , ja dokrmujem ešte malého a manžel 6 ročnej dcére ešte naberá ďalšiu porciu a medzitým padne otázka do tohto ticha od 6 ročnej .. tati a ty si mal kedy naposledy sex ? 20 ročný syn sa rozrehotá , manžel sa na mňa pozrie zaskočený a chce niečo povedať ale dcéra ho predbehne .ja viem , viem .. ták pred tromi rokmi a spýtavo pozrie na manžela. Chcem niečo povedať ..ale ma odbije , mamina ty nič nehovor , nebola si pri tom .
@maminuska To mi pripomenulo, ked som mala asi 13 rokov sa pytam otca: Oco, ako sa prejavuje svalovica? Otec mi to vysvetlil....A ja na to, ze tak to nebude ono. to som potom asi tehotna....Podotykam, ze to bolo za komacov, ani som nevedela ako otehotniet, zila som v tom, ze z pusy od spoluziaka. Otec skoro zinfarktoval. Tehotna som bola az o 25 rokov neskor
@maminuska , keď už tu máme "sexuologické" okienko 😀, tak som si spomenula na príhodu, keď som bola tehotná s posledným synom. Dcérky vtedy mali 8 a 11 rokov. Povedala som im, že som tehotná. A tá mladšia Kajka sa ma spýtala? "Mami a ty si mala s ockom pohlavný styk? Ja som len niečo zahmkala a ona potom pokračovala: "Fuj, to je hnusné, ja to nikdy nebudem robiť a vy ste to robili až 3x!!! " (dcéra moja krásna, keby len 3x 😀)
@bodka70 😂😂😂
@bodka70 ja som to zažila s tou 10 ročnou , že maminka a ty si mala ten sex ? No ehm , no mala. Ale bola si oblečená že ? No nebola .. zhrozený pohľad dcéry a vraví mi , že to je nechutné . A prečo si ho mala ? No lebo som chcela deti . Bože robiť takéto nechutnosti až 5 krát .. dcéra moja , dúfam že ti to vydrží do 18 tich minimálne 🙂 .
@0silvia0 , však jasne, ani ja som nebola iná a kedže ako som spomínala, mala som už v detstve o tom doslova odborné vedomosti (vrátanie kreslených obrázkov penisu a vagíny pri styku v priereze 😀), tak ja som ako dieťa rozmýšľala, že prečo to ľudia robia dobrovoľne 😀. A od praktického vyskúšania ma to odradilo až do mojich 21 rokov 🙂.

@kikidee ja sa tiez smejem na synovych slovickach.Presne toto sklonovanie.Boli sme na prechadzke a maly sa potkol o muzovu nohu a spadol.Jasne hned to zvalil na muza a preto si ublizil ze on tam stojil 😁