Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Este taky vtip: Dvaja katalicki knazi sa rozpravaju - Myslis, ze za nasho zivota zrusia celibat? - Hm, to neviem, ale nase deti sa toho hadam doziju....
Dcerka 4r: Mami, klamat sa nesmie. Ale preco ma lož krásne nohy!? 😁
Priatel vcera: kupil som vajcia.10 z nich je specialnych. Od prasiat z volneho vybehu.
Manžel bol v práci a zobral aj 11 ročnú dcéru. Keď sa vrátili tak som sa jej pýtala, tak čo chodili tam za ním nejaké ženy a tatino ich okukoval ? ( v rámci srandy ). A tá mi vraví , mami bola tam za ním taká stará vráskavá s bielymi vlasmi , strašne sa hrala na mladú , vyzerala otrasne.
Pýtam sa manžela že koho mal v kancli a on mi vraví no predsa Evu ( jeho asistentka) - 40 tnička , vlasy prefarbené na slonovinovú kosť, perfektná postava a nosí krátke minisukne. Myslím že vyzerá viac než dobre .....a predsa , pre moju dcéru stará vráskavá čo chcela byt mladá .
Zajtra ide lucka do skolky a bavime sa o plavkach, napustaju im tam maly bazenik ked je teplo. Teraz tu ma cele plavky, ale mala ich dnes v bazene, tak sa pytam ci chce do skolky tie, a uz by som ich vyprala teraz a poobede si vezme do bazena len take male gatuskove, alebo chce gatuskove do skolky.
Jej logicka odpoved: teraz chcem tieto velke, do skolky si vezmem gatuskove, lebo ved tam mame iba malo vody v bazene, naco by mi tam boli velke plavky 😂
Vecerny rozhovor so synom (4 roky):
- Dodik pod sa osprchovat.
- Mami ja sa nechcem sprskovat.
- Dobre, tak sa pod okupat.
- Ja sa nechcem okupat.
- A co teda chces?
- Smrdiet.
... a potom sa mi vyzuli okuliare
(Lucka opisuje ako sa jej podarilo salto do vody)
Dcerka (3,5r.) prave muzovi vravi, ze si tiez sprosi SOĽOVÚ tycinku. Namiesto sojovej. 😂
Pokazila sa nám práčka, nešla síce len 2 dní ale cez víkend sme boli preč tak sa to nazbieralo. Dnes to bol opravár opraviť tak idem prať, triedim tu kopu vecí a frflem synovi že pozeraj koľko toho musíme oprat a on (5r) že "jaaj to je na pranie, ja že staviaš nejaký hrad "😅
Mladší syn (mal vtedy cca 4 r.) mi vbehol na WC v úplne "najvhodnejšej" chvíli a teda pristihol ma pri zavádzaní tampónu. S úžasom sa ma pýta: "mami a ty si prečo pcháš tie baterky do riťky?".....no aby som mala na Teba viac energie,synu.
Syn (3 roky) troni na wecku:
- v brusku pracuju taki mali roboti, to oni tam urobia to kakanie, potom to daju do krabice a ja to potom vytlacim 😂
A este raz, synator filozofuje:
- mami aj ty mas vajka?
- nie, vajka maju chlapci a ockovia, maminky maju prsia 😊
- aj ja mam prsia, ale neda sa z nich vytlacit ziadne mlieko 😂 (ocividne vie ako funguje ostriekavanie mlieka 😂)
Deti hraju hru, jeden si mysli slovo a povie prve pismeno a druhy hada slovo.
L: H
S: je to nadavka?
L: ale H som povedala
S: ale je to nadavka?
L: N N Nadavka a ja som povedala H H....
S: tusim to budem musiet povedat... Je to h*vno?
Tento týždeň trávi synator u tatina.. Poslal mi fotku, že kúpili ruksak.. Po mojej reakcii🤦🏼♀️🤦🏼♀️, napísal, že syn mu povedal, že potrebuje... Po práci volám synovi, že čo zas tatina oblaznil s ruksakom, že veď ma...on z fleku: "Alaae, ved to je už staryyy".. Ja ironicky:"Ahááá, tak už tomu rozumiem.." A on mi späť :" No vidíš, som tak rad, ze mi rozumieš.. " 😂😂
Pozeráme so synom Spidermana a on si popri tom kresli. Akurát Petra pohrýzol pavúk a syn sa ma pýta
"Už ho pohrýzol?"
"Hej"
on "ako vieš"
Ja " No lebo sa na to pozerám, ty sa nepozeráš?"
On "Pozeram! Ale aj žmurkám, ty nežmurkáš?"
"Ten syrovy kokos mi veľmi chutil"
Ja: ?
Aha, myslí kokosovy sirup
Kazdy poznate asi slovne spojenie "mokry ako mys"....dnes sa s dcerou blaznime, beha hore dole a zrazu zastane a utierajuc si celo zahlasi: "fuj mokre mysi" 😀
Zberame sa z ihriska, hovorim synovi:
- Jurko, pomaly pojdeme domov, treba mi velmi cikat
- tak sa mozes vycikat tuto do travicky
- maminky necikaju do travicky 🤭
- ale mozeeeees, chooood kludneeee
😂😂😂❤❤❤
Dnes som na stvorrocnu dceru zvysila hlas - Mami, nie je ziadny dovod k panike....
Vcera som sa vecer v postli rozpravali a mala, ze nieco si zelaj. Tak hovorilm, nech je dedkovi lepsie (otec ja vazne chory). Rano mi dcera hovori, nuz asi sa to nesplnilo, dedko stale lezi
Moja mama dnes bola s mojou dcérou (7) v meste a stretli maminu známu - Gabiku. Gabika sa mojej dcéry Mie vyzvedá: A koľko ty máš rokov, Miuška?
Mia: Budem mať 7 v zime a ty teta?
Teta Gabika: No ja budem mať 80.
Mia: Iba??? Lebo vyzeráš na 100.... 😀 😀 😀
Syn 5r. - Mami, ked pojdete kupovat nove babetko, prosim nekupujte ani Lauru ani Adamka (bratranec 4r a sesternica1r.). Take babetka idu poriadne na nervy...🙈🙉🙊🙈
Upratujeme s manzelom hracky, plazime sa po styroch ked nas 5rocny, lezi na posteli, brada podopreta rukami, zahlasi: Na to by som sa mohol pozerat cely den 🤦♀️

@ivna78 Hej take som podobne som tiez zapocula - cast vety: co ti sibe, staroba zacina az po tridsiatke!