Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
ked citam tieto perlicky, vzdy mi napadne prihoda, ktoru som si vypocula na WC v Ikea - "fuuuuj, babkaaa, si povedala ze ides cikat a ty sereeeeees "
Pred cca 2 rokmi sme sa odsťahovali do nového bytu.. Predtým sme bývali v byte co som si kupovala ešte za slobodna...
Nedávno synova(4,5r) úvaha..
Syn:Mamii a ako Ta tato našiel v tom starom bytiku🤔???
Ja: ako to myslíš, že našiel?
Syn: No tak, že ťa hľadal, aby ste mohli mať potom mna🥰
Vychcanost
- Tereza, nehraj sa v loptou v obyvacke
- Mami, a kto kupil tu loptu?
- Ja
- Tak ak nemas rada tu loptu, preco si ju kupila?
Dcera 3r. prisla za mnou s nehorazne smutnym vyrazom a placlivym hlasom mi hovori ze "mami, tatinka boli rucicka"... Az mi jej bolo luto a tak sa jej pytam ze "mojaa, a ty si preto smutna ze tatinka to boli? " A ona uplny poker face, pohlad do oci a bez toho aby brvou pohla ze "ne". Zasmiala sa a odisla.🤷🏼♀️
Pribehne ku mne syn:" Prosím si dobrý chlebík so slaninou. ☝️A nieže to spackáš!!☝️☝️"😂
Opat ma zotrela.
- Theresa, nevies sa obliekat? V skolke v Kacickach ta uz cakaju, mozes sa vratit tam (trieda pre najmensie deti)
- Necakaju, co si zabudla? Skolky su zatvorene kvoli koronavirusu
Malú stále napomíname za grganie a muž si grgol nahlas. Malá mu na to: Oco, čo sa povie?!🙂Iných napomínať, to áno...
Hovorím synovi "Vybehni, prosím ťa, na dvor a povedz tatinovi....." Syn po chvíľke " Vybavil som to...bol som len v ponožkách, je to v poriadku?" 🤨🤦😄
Maly mi dnes vravi, ze preberali singulat a loreal 😅
Citali sme knizku o jazvecoch, na konci kontrolne otazky. Vacsinou Stanko odpovedal a Lucka ako ozvena zopakovala. Posledna otazka, co zeru jazvece. Najprv hadali, hmyz, jablcka a tak. Potom Stanko: su vsezravce... Lucka ozvena: susene mravce...
@adelajda2012 to moja sestra keď mala tak tri ročky niečo chcela od mami mama jej zakázala tak sa šla poobliekať do malého ruksaku si pobalila nejaké veci a hračky a začala fňukať nikto si ju nevšímal tak povedala haloo ja idem preč a zasa fňukala mama sa na ňu pozrela a opýtala sa že kedy sa vráti a sestra na to Neviem asi tak o týždeň!!😂😂
Boli sme v obchode a pan pred nami kupoval dost velku zasobu piva
Mala asi vtedy 3 cca vravi
Vy pijete pivo aj moj oco pije pivo... Mama nie ta pije vino veeeela vina
😂😂😂
Došla dcéra, 3.roč. že v úlohe ona ROZUMIE zadaniu, ale NEVIE to urobiť. Ja:???
Potom ukázala PZ a tam úloha: Napíš na číselnú os udalosti čo si tento rok zažil s triedou napr. výlet, beseda v knižnici...a 6 prázdnych okienok od 1.9. do 30.6.
@janage je to smutné pre tie detičky 😪 ani besiedky rozne školské akcie
@lucienka1981 no moja sa naučila robiť prezentácie na počítači aj s kamoškou, začala uplne seriózne písať vlastnú knihu🤫, má online tanečnú, flautu, anglinu, kamošky na Skype, dokonca sa "vmiešala" do online klubu čitateľov pre 2.stupeň. Ona žije pomerne bohatý spoločenský život aj teraz😊
@janage deti sa asi rýchlejšie adaptujú na nové situácie ako my dospelí.Neskôr budú spomínať na túto zvláštnu dobu ,ako sa učili cez počítač
@lucienka1981 Uf len aby to bolo, ze spominat a nebola to realita este 5 rokov. Ja uz ratam s tym, ze nic nebude ako predtym, ruska este roky a do prace sa nikdy nevratime, velke firmy prisli na to, ze ludia mozu robit aj z domu a naco platit najom.....My uz mame take info, ze sa do prace uz nevratime a vsetko bude online....Je mi z toho smutno
len aby na to nespominali ako na "staré zlaté časy" už po 2tyzdnoch ranného vstávania a intenzivneho učenia v škole😃

@fizu1 😂