icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

lilitela
2. mar 2023

11r. dcera lamentuje: Jezisi, stvrtok je ten uplne uplne najhorsi den v skole.
Ja: A to preco prosim ta?
Dcera: Lebo cely den musim mysliet na to, ze este aj v piatok treba ist do skoly.
😂

1bubino2
2. mar 2023

Sedeli sme v autobuse s 5 roč. dcérkou a stál pri nás mladý muž s veeeľmi obtiahnutými riflami. Dcéra si ho obzerala a potom na celý autobus: "mami, tomu ujovi vidno pišuláka v gaťoch". 😨

h2
2. mar 2023

@1bubino2 😂😂😂🤦🏻‍♀️

zuzuliatko18
2. mar 2023

@denden77 toto robí aj môj, akože okostuje, love yummy, pohladka sa po brušku a ide prec (pozerava anglické.rozpravky, takže niekedy ma zaujímavú slovnú zásobu).

heidi4
2. mar 2023

@1bubino2 🤣🤣🤣🤣👍 a ujo co na to? 😁😁😁

vams
2. mar 2023

@heidi4 to by aj mňa zaujímalo😀

matovicova
2. mar 2023

Mami, naučíš ma hrať na gitare? Nie, zlatíčko, pretože ja neviem hrať na gitare. Však si to vygoogli 🙈

1bubino2
3. mar 2023

@heidi4 ani som sa na neho nepozrela radšej, iba som malej "tichučko, také sa nehovorí" 😅

gaja78
3. mar 2023

Isla som s detmi okolo cintorina a starsi (10r) hovori: neviem ci sa mi to iba zda, ale cim dalej je tu tych hrobov viac. A mladsi hovori (7r) : Ano, lebo kazdy den niekto zomrie. A vzdy niekto iny.

silesias
3. mar 2023

Jej to s cintorínom pri pripomenulo. Dcéra asi ked mala 6rokov sa pyta: ježiško je zombik však, keď vstal z mŕtvych 🤦‍♀️

silesias
3. mar 2023

@1bubino2 a mam slzy v ociach - dakujem 🤣 tvoja dcerka je skvela

niki78281
3. mar 2023

@adelajda2012 no tak môj malý keď mal 5 rokov, nevedel dobre rozprávať. A na našej ulici bola pizzeria ktorú vlastnila jedna pani. Keď som s ním odchádzala zo škôlky tak ona akurát vystupovala z auta išla tiež po svoje dieťa no a on ako ju zbadal tak hneď na ňu začal ukazovať a volať teta pi.a teta pi.a prišla 🙈 mňa by ste sa v tom momente krvi nedorezali. Ešte že každý poznal malého a vedeli ako to myslí 🤣🤣🤣 alebo ešte jedna perlička keď sme sa rozprávali so susedou a on sa jej pýtal či ľúbi ko..t? A to tým myslel že či ľúbi kokos🤷

cacianka
3. mar 2023

@miriam439 🤣

birika
3. mar 2023

@niki78281 naej 2 rocnej sa susedka spytl kde ma ocina a jej odpoved bola - v piici...suseda sa nadychla a pohorsena odkracala - manzel bol v pivnici 🙂

miriam439
4. mar 2023

@niki78281
Aj náš malý sa raz takto skvele vyjadril, keď ešte nevedel dobre hovoriť. Len si teraz už neviem spomenúť, či to nahlas zapotil v autobuse alebo len v aute.
My sme predtým boli v susednej dedine v pizzerii a o niekoľko dní sme znova prechádzali cez tú dedinu. A malý už zďaleka zbadal pizzeriu a vraví: "Aha mami, tam robí teta, čo má pi.u". ☺️

b3e3l
5. mar 2023

@birika 😂

miriam439
6. mar 2023

Malý mal svetlú chvíľku a prišiel ma objať a ďakoval mi, že sa o neho skvele starám.
Ja som chcela využiť príležitosť a zabezpečiť si jeho starostlivosť na staré kolená a vravím mu, že raz mi to vráti, lebo ja už nebudem vládať všetko urobiť a potom bude pomáhať on mne.
Rozjasnili sa mu očká a vraví: "Veď ja viem, že ty o chvíľu budeš stará babka a budeš takto tancovať 'bábušky hárušky, bábušky hárušky'."
Pritom sa prikrčil ako zhrbená stará babka a začal taký prikrčený vykopávať nohami akoby tancoval odzemok. Vôbec neviem, ako dokázal udržať rovnováhu, ale bolo mi to strašne komické a hlavne, keď som si predstavila seba s mojimi boľavými krížami ako takto podskakujem a ešte si prespevujem. 😂😂😂

drimonna
11. mar 2023

Ja síce ešte nemám deti, ale moja sestra, keď bola malá asi pár hodín plakala, že chce tapala tupulu. Mama samozrejme nevedela, že čo je to...😂
Nakoniec chcela dobu ľadovú pozerať.

blondtana
11. mar 2023

Tiež by som pár perličiek našla, napr. chceli sme, aby upratal hračky a on spokojne zahlásil, že nie a keď sa muž opýtal, prečo nie, odpoveď bola, že "upratovanie nie je zábava!", alebo mali sme návštevu a muž ma prehovoril, aby som si s nimi niečo dala (alkohol, lebo zväčša nepijem) a druhý deň malý v obchode sedí v košíku a spieva: "mama pije alkohol", minule som učila malého nejaké slovíčko, ale keď si to ani na 2500x nezapamätal, tak som sa spýtala, či má nakakané v hlavičke a o pár dní ideme po vonku a on ruku na hlave medzi vlasmi a čapicou, pýtam sa, prečo tam má tú ruku, žiadna odpoveď, keď som ho prechytila za druhú ruku, tak zahlásil, že "dobre, chytím si touto rukou", pýtam sa, čo drží a odpoveď "mám tam hovienko, aby neušpinilo čapicu" 🙈

jarja
28. mar 2023

Dnes ráno som sa dobre zasmiala. Viezla som malú do škôlky a beriem vždy aj jej kamošku od nás s dediny. Baby sa rozprávali a zrazu moja že : "Aha aké pekné auto." A druhá na to:" To nie je auto, to je....(rozmýšľanie) nakladačka"(nákladné auto)😄

denkatn
29. mar 2023

vcera sme kupili cokoladoveho velkonocneho zajaca stredne velkeho. musela som ist este nieco vybavit a malu som nechala doma pozerat telku (otec lezal v spalni po nocnej) a hovorm: "nie ze zjes toho zajaca na jeden raz, je uz vecer a vela cokolady na vecer sa nema jest." Pridem a mala mi ukazuje taky kusok cokolady ako necht na malicku, ze mami pozri nezjedla som celeho! zadrzala som sa a kusok som nechala!

matovicova
29. mar 2023

Viazem šnúrku a nedarí sa mi. 6 ročná dcéra podide ku mne a hovorí: Vidím, že sa ti nedarí zaviazať snurku, aj keď sa veľmi snažíš, chválim ťa. 😀

bluka2
31. mar 2023

Veziem 4 ročného na bicykli a ideme cez hrboľ. Hovorí: aaaa, podskočili mi zadky. Pýtam sa ho a koľko ich máš? Však 2, aby som mohol kakať.
Ešte sa mu snažím vysvetliť, že to ma dve polovice.
On: ano, však polovica plus polovica je 2.
Už sa teším do prvej triedy, to bude s ním ešte sranda.

angela1103
1. apr 2023

Dcéra (3 a pol r.) po príchode zo škôlky mi hlási: "Mamiii, aj granko má tiahne." - (Branko má kiahne)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mia2712
Autor odpoveď zmazal
mia2712
Odpoveď bola odstránená
comika
7. apr 2023

Robime vyzdobu na Velku noc, a syn vravi: Mama, toto je Zajacik Velkonočník

pastinka
7. apr 2023

Minule som robila kacicu, deti sa zbehli v kuchyni: Mama co to je? Kacka? Kura? Morca?