icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

zuzuliatko18
5. dec 2024

Manzel hresi 4 rocneho Kubka, lebo mu dlho trva, kym sa nachysta na kupanie. A Kubko nevinnym hlaskom : excuse me, is something wrong?

zuzuliatko18
8. dec 2024

4 rocny prehral v hre dobble, zacal sa hnevat, plakat, mlatit okolo seba rukami. Pytam sa ho, co sa povie tatinkovi, ked ho udrel. Automaticka odpoved: dakujem.
Ked sme sa zacali smiat sa spamatal a spravne povedal prepac .

jankac22
9. dec 2024

So synom (9.rokov), si spolu radi citame tieto perly deti, a zrazu sa nam ukazala na stranke reklama s kocikmi. Ked syn zbadal tu cenu 700€, zhrozeny hovori: To tolko stoji kocik? No ja za to platit nebudem, radsej mojim detom vystruham z dreva..🤣🤣🤣

isis234
10. dec 2024

@jankac22 pripomen mu to keď bude mať deti 😉

moonlight1210
10. dec 2024

Isli sme z Tesca krizom cez parkovisko. Sla som napred, aby som videla auta a pripadne ten moj hlucik vcas zastavila, nez podbehnu.
Na co som bola sprdnuta: “Mama, tak uz sa rozhodni. Stale sa motas predomnou, raz vpravo, raz vlavo. Neviem, kam sa ma dat. Ja potrebujem vedla seba cloveka. Nemozeme chodit takto v rade za sebou. Co sme kacice?”

lilitela
11. dec 2024

Prisaham, včera som mala 10 minutovy záchvat smiechu, ešteže ten malý sa vie zasmiat aj sam na sebe a zobral ma s humorom.

bubik6x
11. dec 2024

Priateľ bol na služobnej ceste a deti prišli spať ku mne.Rano keď sme prišli do škôlky, môj 3 ročný syn hovorí učiteľke:
- tak som sa v noci krásne vyspal pri mame!
A dcéra na to:
- no za to my nie lebo si chrapal celú noc ako starý kôň!!

denden77
12. dec 2024

dcera (4r) ma kiahne, tak predsviatkovo OCRkujem 🤦‍♀️ znudena, najedovana na cely svet, nic ju nebavi.. reku zapojim ju do beznej cinnosti..
"Pod mi prosim pomoct utriet prach".. odpoved "Mama, ja nemozem, ja ked utieram prach, mam zaklonenu hlavu.. potom sa mi toci a boli ma krk.. musis to spravit ty.."
🙉🙈🙊🤣🤣🤣

jakubrianka
12. dec 2024

@denden77 erudovaná 🤗

noami12
12. dec 2024

Manžel bol s malou (3r.) predvčerom v tescu na nákupe a ona v rade na plnú pusu mama fajčila tatu 🤣😀🙈 ( bolo to myslené ale tak, že som bola s manželom na terase keď fajčil, než odchádzali na nákup 🤣 )

isis234
13. dec 2024

@noami12 ako "s" vo vete vie narobiť galibu 😉

noami12
14. dec 2024

@isis234 no to veru áno, ešte že som tam nebola ja 🙈🤣

isis234
14. dec 2024

@noami12 práve že by si jej to bola vysvetlila,, že ste s ocinom fajčili cigarety a oni si to splietla

moonlight1210
16. dec 2024

Bola oslava narodenin nasich potomkov, poostavalo jedlo, tak som z toho narychlo spichla veceru. Varene vajicka, zeleninu, chlebik a otvorila som a rozdelila tuniakovu konzervu.
Vsetci baštili, iba jedno z nasich deti nad tym sedelo, krutilo nosom, a ze: "Tak toto je najtypickejsia slovenska vecera, ever. Este si k tomu mozem tak zapalit cigaretu a otvorit pivo."

katie253
16. dec 2024

Syn 3 roky si išiel teraz umývať zuby a dal si na oči okuliare, také pracovné hračkárske k motorovej píle, a muž sa ho pýta: ty načo máš tie okuliare?
Syn: aby mi neštiplo na hlavu....

Čo tomu chlapcovi ide po rozume netuším 🙈🤷‍♀️🤣

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
kag120
20. dec 2024

Raz sme s dcérkou boli na návšteve u mojej mamy. Bola vtedy ešte malá, možno tri roky, a veľmi rada napodobňovala všetko, čo videla. Moja mama má veľkú záhradu a práve sme sa s ňou venovali kvetinám. Ja som sa ohýbala, strihala ruže a dcérka sa prizerala, no očividne mala iný plán.
Neviem, čo ju to napadlo, ale zrazu začula nejaký zvuk a rozhodla sa "pomôcť" so zalievaním. Na stôl si vzala veľkú, plastovú kanvu a začala zalievať – lenže namiesto kvetov sa rozhodla "osviežiť" náš obývací priestor. Všetky koberce, sedačky a stoly boli na chvíľu pod vodou, kým sme si to uvedomili.
Moja mama stála vedľa a len si užívala pohľad na náš zmätok.

luc2020
22. dec 2024

-Syn keď mal asi 18 mesiacov pri dojčeni:
Puvu cici, duhu cici, puvu, duhu. Po dvakrát vystriedani oboch som sa ho opýtala koľko by ešte chcel. Odpoveď: Veľo :D

Syn 2 roky: - Mami už poď.
Ja: Vydrž, som na záchode.
Syn: Mamka dlho kaká, má veľkú riť.

Syn 3 roky sa pýtal prečo bolo zemetrasenie. Keď som mu to vysvetlila odpoveď bola: Ja som si myslel, že sa silno hmýrili dážďovky v zemi.

Syn 4 roky zaguľaný v karimatke vydával čudné zvuky. Ķeď som sa opýtala čo robí, odpoveď bola: Hrám sa, že som hovienko a nesiem sa záchodovým potrubím.

Pár z našich hlášok :D

jakubrianka
23. dec 2024

Ranné zamýšľaníe sa pri pohľade z okna 4r. - ,,V tejto fujavici by Santa Clause Ježiška doniesol 🤔, ešte dobre že prišla pani Zima, teda dedo Mráz.”

andreapaul123344
23. dec 2024

@adelajda2012 nejaké staré

h2
24. dec 2024
janiket
26. dec 2024

J 7r: Heej nestrapat ma!
Z 12r: Ale ty si taky zlatucky s tými strapatymi vlasmi!
J: No to som, ale nie som na mazlenie!

81anina
27. dec 2024

Môj syn keď mal 2,5 roka. Sme vonku pýtam sa ho Tomáško treba ti cikať? Poď tu k stromčeku vycikať sa. Odpoveď: nejdem lebo fúka 😀

jakubrianka
27. dec 2024

@81anina rozumný.
@janiket aký zlatý 🧸

zuzuliatko18
28. dec 2024

Sme na navsteve u mojich rodicov, tak som vyuzila chvilku a vybehla pokecat s kamoskou. Po navrate mi nadsene dieta oznamuje: maminka, dedkom mi dal salamu pre macky
Pozn. (babka s dedkom maju macky a zjavne mali pre ne nejaku sunku vyclenenu).

elibeli12
29. dec 2024

Eliska mi prisla dat bocku a vonala ..hovorim: s cim si sa to nakremovala?
Eli: taka mala masticka vonavaaaa
Ja: to je moje drahe serum
Eli: fuuuj (zacala sa utierat) na sranie na rit 😅

jakubrianka
30. dec 2024

@elibeli12 😂

zuzuliatko18
4. jan 2025

4.5 rocny : ked niekto vyhra, je vitaznik.

shelby88
9. jan 2025

Synovec (4)začul vonku nejaký humbuk, tak si vzal stoličku a šiel k oknu aby sa pozeral. Jeho mama mu vraví. To musíš všetko vidieť??
Áno musím, však som sused.

siska53
9. jan 2025

Pozeram dcere do zosita a tam: Gregoriansky koral 🙈🙈, dalsi jej dnesny vyplod, ked som sa jej pytala, co nam dava krava - vajcia 🤦🏼. A ja dnes v noci, dcere tiekla krv, tak dlho to trvalo, nez sme to ustali, idem pozriet, kolko je hodin na ruru a vravim si 3€ ( namiesto 3 hodiny).
A pred chvilou citam nazov temy: Citlivy sobas 🙈.