icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

elibeli12
12. feb 2025

@cacianka to keby vedel, uz to nepredycha .🤣 Moj zlaty 😄☝️

cacianka
13. feb 2025

@elibeli12 aj traumu by schytal 😍

lilitela
13. feb 2025

Dnes v zosite na vybrane slova po S - bolo treba na konci vety doplnit vhodne slovo.
Na slivkovom koláči bola chutná ............... osýpka.

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
akrobrab
13. feb 2025

4r sa chystal spat a vyberal knihu, ktoru si precitame. Vybral dost dlhu, tak som vyplestila oci a opytala som sa, ci si iba porozpravame obrazky alebo ci ju mam naozaj citat celu. Odpoved “Naozaj celu, maminka, byt maminkou je narocne.”

isis234
14. feb 2025

@akrobrab 😀 to je huncút

orisker
17. feb 2025

Nedá mi, podelím sa o dnešný zážitok.
Určite poznáte ten vtip: Idú dva balóny po púšti a jeden z nich hovorí tomu druhému: "Pozor, kaktusssssss!"
Druhý odpovie: "Čo hovoríššššššš?"

Tak dnes som sa poriadne smial nad tým, ako ho dvaja malí prváci utešene skomolili.
"Ty, počúvaj, Števko, poviem Ti vtip, chceš?
Že idú dva balóny po púšti a odrazu ten jeden vraví:
Pozor bodliakkkkkchchch!
Čo si vravellllllll?"

h2
17. feb 2025

@orisker Aj môj syn skomolil tento istý vtip, aj som to sem pred rokmi písala. Skúsim pohľadať. 😃

h2
17. feb 2025

@orisker Mám! 😀

sidicek
18. feb 2025

Syn keď bol malý: Mami ja si ta zoberiem za ženu.
Ja:Nemôžeš ja som už vydatá za tatina.
Syn: Tak pockame kym zomrie.

h2
18. feb 2025

@sidicek 🙈🙊😱🤣

jankac22
19. feb 2025

Synovi som dala na ranajky orechovy zavin a po chvili co sa cudne tvaril, mi hovori: Mama ten orechovy zavin je nejaky divny, su v nom nejake orechy.. 😆

sidicek
19. feb 2025

@jankac22 mne včera syn, keď som jedla syr."Co to z neho šupeš"
Ja "Ved obal"
Syn:" To ma obal ?Ja ze co mi to nejde požut."

12katka21
19. feb 2025

Rozhovor v aute dve patrocne deti plus jeden dospely
Dieta 1 - vies ze ked si bol v brusku si bol maly ako mravec? A ze si videl mamkine crevaaaaaaa
Dospely - nie nevidel creva, si bol v takej bublinke a tam si plaval
Dieta 2 - ahaaaa, ja uz viem. Mamka zjedla mravca a potom vypila bublifuk tak som bol v bublinke.
Vec uzavreta 🙂

jankac22
19. feb 2025

@sidicek 🤣🤣🤣

mircalla
19. feb 2025

@orisker To bolo mile🙂)))

lubka86
25. feb 2025

Lichotka od mojho 5 rocneho syna (zahradkara telom aj dusou) -maminka, si krasna ako moj najoblubenejsi cerveny rotavator 😅

cacianka
25. feb 2025
shelby88
25. feb 2025

@sidicek niečo podobné povedala moja dcéra keď bola malá.. Dedko a keď zomrieš, koho bude auto?

isis234
25. feb 2025

@shelby88 ..myslí do budúcna.

xima
25. feb 2025

Ako vidí môj 10ročný syn ženské nákupy 😃

lucianak
25. feb 2025

@xima wau, ale kresli velmi pekne. Kludne by z toho mohol byt aj rozsiahlejsi komiksovy pribeh 😉

xima
25. feb 2025

@lucianak ďakujem,áno, kreslenie ho veľmi bavi, tých komiksov mame doma habadej 😃

katie253
25. feb 2025

Pytam sa dnes 4 ročného syna či bude tanečník, lebo poskakoval po chodníku a on, ze nie, ja budem jazdiť na formule, budem formulár 🤣🤣🤣

isis234
26. feb 2025

@xima nech to pošle do Trnavských novín. Mohli by to uverejniť.. Alebo v škole založiť časopis a tam to uverejňovať. Je nadaný.

heidi4
26. feb 2025

@xima uplne ako od profika 👌🏻👌🏻👌🏻 fakt ma talent. Ja ze je to vystrizok z casopisu

xima
28. feb 2025

@heidi4 ,lucianiak,isis234 ďakujem pekne žienky,áno už si to všimli aj jeho učiteľky v škole, keďže tam stále niečo kreslí,a vybrali ho do nejakej súťaže v kreslení, postúpil do celoslovenského kola..tak uvidíme 🙂 on má niektoré kresby úplne prepracované, vymaľované,toto som tu dala aj keď nebolo uplne dokončené,ale sa mi to zdalo vtipné 😀

isis234
28. feb 2025

@xima veľa úspechov mu prajem. 🍀 Veľmi dobre, že ho i učiteľky podporujú v tom a vybrali do súťaže 👏

kandelabra
28. feb 2025

Moj maly (3r) dnes rano: - Mami, ale ja nechcem ist do skolky! Uz som tam bol!

elibeli12
6. mar 2025

Na umyvadle mam taku cistiacu penu na tvar s pumpickou. Dominik si veselo pumpuje, umyva ruky a hovori: to je jake cool mydlo 🤣
Ja: Domco, ale to je moja pena na tvar
Dominik: mami a neni to jedno? sak jeden clovek, jedna koža 🤷😄