icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

bambibam
23. nov 2016

pridám najnovšie zo školy : Sme v 1 triede ,takže už máme prvé poznania . Písanie : Nechápem načo píšeme, keď máme všetci počítač ...Čítanie: ...dobre naučím sa to ,ale len preto ,aby si ma neoklamala čo je tam napísané ...Matematika : To kto vymyslel ,lebo ma to nebaví, požičaj mi mobil ,musím to nejak vyrátať ( 2+3 a počítanie z nulou 6 -0 ), Prvouka :Doniesla test s poznámkou ,že nepracovala dopísať. Prečo si v tom teste nič nenapísala ? Mamííí, pani učiteľka povedala ,že sa budeme hrať a mi jej napíšeme ,čo nám hovorila . A ? nó a načo jej to mám písať ,veď už to vie naspamäť ,100x to opakovala a mne sa tak hrať nechcelo.

baigo
26. nov 2016

jedno z dospelackeho kutika : prevaram kamene do akvaria, mm pride do kuchyne a sonduje, co varim " O boze ! moja zena nam vari kamene na veceru ! neodfotim, ani mi nikto neuveri ! "

erickatt
27. nov 2016

Sem tam sa zadarí aj mne. V piatok sme sa strašne smiali, zas... Asi 15 rokov dozadu sme prvy krát písali JEŽIŠKOVI.. kmotra mi vraví, napíš JEZISKO a päť devin... Tak ja dala.. JEŽIŠKO DEVIN 5..( šak v blave devin je...) No, spomína sa to stále ako krásna historka...

erickatt
27. nov 2016

Dcérka bola prváčka, doniesla písomku a tam Och.. tak ja ju poučila, že chudatko učiteľka vzdychá nad jej skrabopisom. Ráno som šla za triednu ,že či fakt je to taká katastrofa a ona po 5 minútovom záchvate smiechu vraví,. Pani ... To je ,,nula chýb,"

zoruska
28. nov 2016

Manzel hrdy sa mi chce pochvalit, co naucil drobca:
"Ako sa vola ujo, ktory riadi lietadlo?"
Janko: "Pilot."
"A ako sa vola ujo, co soferuje auto?"
Janko: "Tatinko!" 🙂

katka253111
28. nov 2016

@erickatt konecnaaaaaa 😂😂😂😂😂😂 ako ucitelka som sa teda paraaadne pobavila, dakujem ☺

erickatt
29. nov 2016

@katka253111 ďakujem... Rada

katka253111
29. nov 2016

@erickatt ale v dobrom, samozrejme 🙂 😊😊😊

vams
29. nov 2016

S dcérou vo skolke. Vravím jej, poď pozrieme sa čo máte dnes na obed - sisky s dzemom a dcera: fuj to nechcem to jedia iba vevericky! 😀

zoruska
29. nov 2016

Maly v skolke pochytil utieranie ruky do rukava. Doma pri obede samozrejme rukav lepsi ako servitka...tak manzel vravi: "Do servitky!"
Maly poslusny chytil servitku a poutieral nou spinavy rukav...

womankc
29. nov 2016

môj syn keď bol malý mohol mať tak do 5 rokov zakričal na celú pizzériu , aha mama toto je naša teta picíčka no znelo to skôr pičíčka . hehehehehhehh Našťastie pani kuchárka to brala s humorom heheheheh a najmenšia dcéra po ceste z dovolenky v Chorvátsku , tiež mohla mať tak ten vek , že aha mami bažant , oci pridaj chytíme ho , vyšťavíme a budeme mať fajnové pivečko ......

angela1103
30. nov 2016

Ráno čistím synovi okuliare a on: "No mamaaa, daj mi prosím už tie okuliareee, lebo je mi zima na očiiii"

angela1103
30. nov 2016

Bola som s 2r. dcérou v obchode a taký deduško sa jej prihováral: "Ako sa voláš?"
dcéra (v nemom úžase...) ......
deduško "Si Zuzanka? Či Marienka?"
dcéra (takým tenučkým mišacím hláskom): "Aňoooo"
deduško "A ľúbiš maminku?"
dcéra "Nieeeee"
(volá sa Hanka a svoju mamu veeeeľmi ľúbi) 🙂

bubula_007
30. nov 2016

Išla som so synmi na prechádzku, už sa stmievalo a svietili pouličné lampy, teda okrem jednej. Starší syn to zbadal a skonštatoval: "Aha, jedna lampa má vybité batérie."

bubula_007
2. dec 2016

Obliekam synovi (5r) pančuchy a hovorím: "Keď budeš mať deti, uvidíš, že najhoršie sa im obliekajú pančuchy." A on bez chvíľky zaváhania to zabil: "Ale veď im ich bude obliekať Stefany." (To je jeho aktualna láska.) No hotová som..typický chlap. 😅

miriell
2. dec 2016

@womankc Dcerka tiez: urobila som pizzu a mala z toho velmi radost. Vzdy, ked ma radost, tak zdrobnuje, lenze niekedy jej to gramaticky ujde prec a vravela s radostou a skakala a tlieskala ruckami: "mami.....maminka urobila pičkuuuuu, pičičkuuuu...." 😀

a1cibulka
3. dec 2016

Maly: mami, ako sa vola tento chrobacik? - Ja: to je ucholáč - maly: chod prec ty muchocholáč

666maybe
3. dec 2016

Moja malá (4 r.) včera študovala leták z dráčika a vraví mi: Mami, ja chcem od Ježiška MINDŽA korytnačky😂

666maybe
3. dec 2016

Malej som strihala a čistila nechty a vravím, že jej idem vyčistiť aj uši. Hodila zhrozený pohľad, asi takýto😨, že: Ale nie, nožničkami?! Skoro som odpadla od smiechu, teda ozaj pravidelne jej čistím uši nožničkami😀😀😀

666maybe
3. dec 2016

Dávali reklamu na o.b. tampóny a Leuša (4r.) celá natešená, že aha mami aj ty také tampóny používaš. Ja som dnes aj pani učiteľke Slávke hovorila, že krvácaš a používaš tampóny, ale ona nepoužíva. (Som strašne šťastná, že “moje dni“ rozoberá s učiteľkou 😀 ) Vravím, že pani učiteľka používa asi vložky. Leuša: Pani učiteľka používa vložky iba do topánok😀

bubula_007
3. dec 2016

@666maybe ja mám vtedy "plienky" a "pokakávam sa".. aspoň teda podľa môjho syna. 😅

666maybe
3. dec 2016

@bubula_007 moja si myslela najprv, že sa pocikávam a preto mám tie "plienky" tak som jej to vysvetlovala a teraz to musí súrne s každým rozoberať😀

rebellefleur
3. dec 2016

Starší syn nastúpil do škôlky. Jedno poobedie doma si stále hundral niečo s vložkou. Vložka sem, vložka tam, tak mu vravim: dominik aká vložka? Veď vložka mami!! Ale aká vložka, čo s vložkou domko? A malý: veď pani učiteľka!! Tak môj syn polku dňa na zastupujucu p. učitelku namiesto Božka kričal vložka 😂😂😂😂😂🙈🙈

alllexis13
4. dec 2016

@666maybe aj moja svokra ich vola MINDZA korytnacky.......🙂

womankc
5. dec 2016

@miriell hehehehehhehehehehheheheh dobré

nikusssa
5. dec 2016

Nasa trojrocna Timka mi dnes hovori ze : mami ale mna cert nezoberie do mecha ( casto nas neposlucha tak sme jej povedali ze neposlusne deti berie cert so sebou do mecha) a ja jej hovorim ze Timi ale musis posluchat a Timka ze : ale vy ste dobri a vy ste tuna to aby ste ma pred certom zachranili 🙂 hned sa vynasla opica mala 🙂

medulienka2011
5. dec 2016

Syn 5r. sa hrá s mojim mobilom a po chvíli mi vraví: "Mami, napíšeme esKEmesku"DD...
Raz som mu vravela takú básničku, že :Prišiel k nám Karel Gott, atď..... No a on to chcel raz zopakovať a vraví: Prišiel k nám PANEL GROT🙂 🙂 🙂
Naša suseda má dospelého syna, žije v ČR.... Boli práve majstrovstvá sveta v hokeji..... Otec sledoval a jeho malý synček 3r. sa hral na koberci... Česi dostali gól a otec skríkol :"pí...p vole"..... O niekoľko dní boli tu na Sk, babka sa prechádzala s malým vnúčikom a on stále čosi že "pečivo", pečivo,..... Tak mi vraví, že už nevie čo mu má da%t, že aké pečivo chce...... Večer sa zase vnúčik hral s kockami, staval komín keď tu zrazu kocky popadali a on zahlásil :"Pííí..p vole"- pečivo...🙂

ikulka07
5. dec 2016

@nikusssa Dnes cestou do škôlky sme sa s Tinkou (3,5 ročná) rozprávali o Mikulášovi, že možno dnes príde do škôlky. A ona mi pohotovo hovorí: Mami, neboj, ja mu nepoviem, že som vystrájala, aby som niečo dostala 😀
Vysvetľovali sme jej, že neposlušné detičky nedostanú darčeky.

nikusssa
5. dec 2016

@ikulka07 tie deticky su fakt tak bystre a hned sa vynajdu ze? 🙂

alja20
5. dec 2016

V sobotu hovorim malemu (o mes.3r.)zajtra pojdeme do obchodu a bude tam Mikulas tak posluchaj inak ti cert zoberie hracky.Boli sme tam a potom u nasich sa pyta mama Branko kde si bol?No okode-obchode a bol tam Ukuas-mikulas a teta s četom-certom.A co ti dali ?cokokau-cokoladu a ja ubit četa bam bam čeč nonono Bakovi bat hačky nonono.Krpec hned si to aj vybavil s certom 😈