icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

kristinka86
15. mar 2017

Dnes som si otvorila konzervu s lososom. Dcérka sa ma pýta, že čo to mám. A ja že rybku. A ona - Prosím si aj ja. Očká nemá? 😀

lussy211
16. mar 2017

pripájam na dnes ďalšie : hláška môjho syna v banke: " A kúpiš mi žuvačky lebo zavolam policiu":DNo a som odsvatená:D
A ďalšia: "Utriem si soplík, mám čučoriedkový":DTo je aký viete niekto?
..ale klinec bol...ty si si pedol ( prdla ) ...CHOĎ KAKAŤ..pohoršený pohľad:Dno čo mu na to poviete :D

erickatt
16. mar 2017

Moj syn 17 (rokov) nepukaj čínsku bublinkovu foliu u nás, vypúšťas tu čínsky neklalitny vzduch...

zuzkamargit
16. mar 2017

Moj syn 3 r. dnes v obchode: Aha mamka, tam je cigan (tesne vedla ciganky) ona nastastie spustila smiech a ja mu hovorim: No, to je cigan, a ty si gadzo! Nato sa uz rehotal cely obchod

fadama
17. mar 2017

@zuzkamargit na tomto sa dokázal aj niekto zasmiat ? 😨😲

zuzkamargit
17. mar 2017

@fadama daj pokoj, cakala som, ci mi neflakne

fadama
17. mar 2017

@zuzkamargit no tak bud rada ze si nedostala jednu.....
A z kade má 3rocný taký slovník ?

zuzkamargit
17. mar 2017

@fadama
v nasom regione je slovo cigan uplne bezne a maly mi plynule rozprava, takze asi tak

danette
18. mar 2017

@zuzkamargit aj mne sa toto stalo s malým, rozpráva mi od roka. A neznamená že slovo cigán je automaticky nadávka. Mnoho z nich tento výraz tiež používa, aj mnohé celebrity sa k tomu hrdo hlásia, že sú cigáni, napr. Rytmus, alebo takí Cigánski diabli. Aký je rozdiel medzi výrazom cigán a róm? Deti sú proste úprimne to je celé.

siska53
21. mar 2017

@helsinka tak to mna nasa mala minule dostala,ked som sa jej pytala,ze s kym sa hrala. Ona,ze doobeda ci poobede? Ja,ze doobeda. Ona - doobeda s nikym. A bola vec vybavena.

rosabella
22. mar 2017

Práve sa dívam na Všechnopárty - je to asi opakovanie nejakej staršej časti. Šíp rozprával príhodu zo škôlky, kde chodí jeho dieťa.
Poludňajší spánok. Jeden chlapček sa postaví a volá na učiteľku:"Môžem ísť cikať?"
Učiteľka nič, robila sa že spí. Chlapec vraví susedovi:"Ona buď spí alebo je mŕtva."
Podišiel ku nej a hovorí:"Pani učiteľka, môžem ísť cikať?"
Učiteľka stále nič. Chlapec vraví susedovi:"Ona je mŕtva. Kto ma teraz pustí cikať?"😀

kristinka86
22. mar 2017

Dcerka ma trosku problem s kakanim. Ked sa jej to vcera podarilo, sli sme spokojne von. Na ulici babka zametala kamienky. Dcerka len co sme podisli blizsie, hned sa chvalila: KIKA KAKALA. Tetuska sa 3x pytala, ze co robila. A ona stale to iste. Ani panovi sa pohnut dalej. Tak sa babka pytala uz mna, ze teda co take fajne PAPALA. Hodila som usmev a povedala som, ze proste KAKALA. 😀

yollanda
23. mar 2017

V chorvatsku... studena voda a mala krici: " maaaamiiiiiii, mna ta voda mrziiiii" 😃

lenka_samorin
23. mar 2017

dnes išli naše deti 5 a 3 roky na výlet na celý víkend k babičke a dedovi a keď odchádzali od nášho domu, tak starší syn hovorí: "tak, a našim začínajú prázdniny" a mladšia dcéra na to "aby mohli pracovať" 🙂 iste, pracovať budeme, lebo robíme obaja z domu, ale budeme pri tom aj oddychovať v tichom dome 🙂

angela1103
24. mar 2017

Tatino prikladal drevo do kotla a keď prišiel do kuchyne, syn hovorí "Voniaš ako klobáska"

kristinka86
24. mar 2017

Dvojročná dcérka vraví: "Tatko mi dal na chrbátik tabletku." Bolo to tieločko s baletkou. 😀

angela1103
26. mar 2017

Žehlím a dcéra (2,5r) sa pýta na destilovanú vodu: "Čo je toto?" hovorím "To je destilovaná voda, dáva sa do žehličky." a ona: "Ano? Tak dobre, už viem." 🙂

angela1103
26. mar 2017

súrodenecký rozhovor:
syn (5,5r): "Hanka, poď so mnou, niečo ti ukážem."
dcéra (2,5r): "Niieee."
syn: "Ale ano, poď so mnou, určite to chceš vidieť, viem, že si zvedavá."
dcéra: "Nie"
syn: "Ale poď, potom budeš z toho smutná, že si to nevidela..."
🙂

evita_g
26. mar 2017

Stojím pri sporáku a dcéra ma začala búchať po zadku a prišlo jej veľmi vtipné, ako sa mi trasie 🙂 Aby toho nebolo málo, hovorí: "Mamina, ty máš takú otrasnú ritku."

andreale
26. mar 2017

Dnes ma moj syn poziadal o ruku : mami ozenime sa ? Odpovedam : samozrejme milacik. Aj sa zalubime ? Odpovedam : ja som do Teba zalubena uz davno. Mami nie, az po svatbe. 😂 😘

anickaaa6aaa
27. mar 2017

@andreale Aj môj mi stále hovorí že sa so mnou ožení.Ja jemu vravím, že to sa ale nemôže, že už manžela mám..On sa zamyslí a vraví mi, ale vieš maminka mne sa v škôlke žiadna nepáči :D

kristinka86
27. mar 2017

Ráno vravím mužovi, že dnes budú mať v škôlke veget, lebo veľa detí je chorých. 5 ročný syn sa pýta, že či budú mať vegetu. A ja sa smejem a vravím, nieeee VEGET. A on na to: "A s čím bude ten veget?" :D

kristinka86
27. mar 2017

@andreale @anickaaa6aaa Veľmi ťažko je im vysvetliť, že maminka nemôže byť ich manželka. Tým sme si prešli už aj my. 🙂 Ostal trošku sklamaný, ale uzavrel to, že si teda bude hľadať manželku ako som ja. A rovno odpísal dievčatká s krátkymi vláskami. 😀

nervacik83
27. mar 2017

aj naša zase perlila... po siahodlhom dohováraní, že nesmie byť tvrdohlavá a v škôlke počúvať tety, nám s kľudom Angličana odpovedá :
" Ale ja za to nemôžem, že som zlá..."
Keď sa jej opýtame kto teda za to môže, pohotovo hovorí:
"No to tá moja hlava, tá si robí čo sa jej zachce!"

Nedávno sa jej v noci prihodila nehoda, pocikala sa a za to mohlo jej telo, lebo:
"Ono vypúšťa vodu" 🙂
Človek vážne nevie, či sa má smiať alebo plakať...

nervacik83
27. mar 2017

Alebo tiež po takom dohováraní manžela, ten už strácal nervy, keďže malá samozrejme mala na všetko odpoveď jej hovorí, nech neodvráva, lebo ju vymení. A odpoveď?
"Ha! Inú Paťu ti aj tak nikde nedajú!" 🙂

nervacik83
27. mar 2017

No a keďže sme pri nástupe do škôlky mali problém so štípaním a hryzením, zvykla som jej ešte ráno prízvukovať ako sa má správať... Našťastie tieto prejavy odzneli, ale občas sa jej spýtam, či bola v škôlke dobrá. A minule prišla domov s veľkým krikom, že:
"Maminka, maminka, dnes som bola v škôlke veľmi dobrá, nikoho som nezbila. Však si na mňa hrdá?"
No, kto by nebol, že 😀 ?

pencil
28. mar 2017

Cestou v aute som zachytila rozhovor nasich podarenych dcer:
Mladsia 5r. sa pyta starsej 9r:
5r: "Ked budes velka, do koho sa zamilujes?"
9r: "Ja? Do nikoho, chcem mat dlhy a krasny zivot."

siska53
31. mar 2017

Pytam sa deti,ze ako sa vola mlada kravy.
A starsi: Tehliatko. 🙂

kristinka86
31. mar 2017

Dnes syn vravi vo vani: "Tatko, zapneš mi ohrievátor?" 😀

zlte_kuriatko
31. mar 2017

Mooj muz sa pyta dcery 5r v kupelni pri umyvani zubov...ja som tam nebola.. no povedz mi ako to je s tou nasou laskou? No hrdy otecko cakal ako mu dcera povie ako ho lubi a tak..a ona mu vravi.. ach jaj nepocuva ma,sem tam do mna krici,no nic moc ocko. Myslela tym mna 😂