icon

Pes a hnačka

ssandyy
8. mar 2021

Prosím vie mi niekto poradiť?
Pes ma 2kg začal mi hnackovat. Dala som o 19 30 čierne uhlie jednu tabletu. Diétu a vodu ma. Kedy môžem dať opäť čierne uhlie? Vďaka za radu

Strana
z3
slniecko_12
12. mar 2021

@zdrsjsjiwwi to, že pije za troch určite nie je v poriadku...určite ho dajte vyšetriť

zdrsjsjiwwi
12. mar 2021

@slniecko_12 kriste pane. Keď pije málo je zle, keď pije viac je zle. Mama volala veterinárovi a žiadne vyšetrenie mu robiť nebude. Ten pes má toľko energie, že by ju vedel rozdávať. Pol hodinu sme sa v kuse hrali, nie je ospalý, ani smädný, ani smutný.

slniecko_12
12. mar 2021

@zdrsjsjiwwi to je dosť smutné, že veterinár chodí k vám a vy sa nemáte ako dostať do veterinára, respektíve nemáte v okolí nejakého lepšieho....svoje prístroje si asi nedonesie k vám...čo keď to bude niečo horšie? dehydratovanému psovi nepomôže to, že pije veľa, má dostať infúziu...

zdrsjsjiwwi
12. mar 2021

@slniecko_12 ako viete že je dehydratovaný? A hej, je smutné že nemáme auto. Lietadlom sa asi k veterinárovi nedostaneme. Keby to bolo ozaj zlé, tak by povedal, nie? Má skúsenosti so zvieratmi vyše 30 rokov.

slniecko_12
12. mar 2021

@zdrsjsjiwwi dehydratovaný musí byť, keď mal hnačku každé dve hodiny....lietadlom nie, ale existuje aj taxík napríklad....akooo tu ide o psa...a veterinár nemá vešteckú guľu že vie, čo tomu psovi je....každopádne, držím vám palce, nech to prejde.. 🙂

zdrsjsjiwwi
12. mar 2021

@slniecko_12 ďakujeme..už nekaká tak často a keby bol dehydratovaný, nebol by tak veselý.

ssandyy
autor
12. mar 2021

Poprosim o kľud. Táto diskusia mi Mala pomôcť v davkovani. A nie písaní o nejakom lietadle. Keby mi toľko hnackovala moja šla by som okamžite k vet ak by prvá tabletka uhlia nezabrala. Toď vsio. Ma to slúžiť na pomoc a nie na hašternie!!!! Ďakujem

ssandyy
autor
12. mar 2021

@kockopes2206 áno zajtra sa chystám kúpiť konzervy. Som si odfotila čo si mi poradila. Tak skúsim kúpiť či jej sadne. Nemusí to byť výlučne varena strava. Preto jej to chcem striedať. Len my sme mali veľa psíkov a každý bol na varenej strane a dožili sa slušného veku preto som si vzala príklad ale chcela by som dať sem tak aj konzervu.

kockopes2206
12. mar 2021

@zdrsjsjiwwi no naozaj je zle aj ked pije malo, aj keby pil moc

zdrsjsjiwwi
12. mar 2021

@ssandyy Tak pardon, ale snáď viem či môj pes potrebuje nutne veterinára. :D už je mu lepšie

zdrsjsjiwwi
12. mar 2021

@kockopes2206 netreba zas všetko brať tak vážne pre boha. Napisala som síce že pije za troch, ale nie v zmysle že by vypil celú misku.

Strana
z3