Ako riešiť psa bez náhubku na ihrisku?
ahojte, chcela by som vedieť čo by ste robili, keby ste na ihrisku s deťmi a po ihrisku medzi deťmi behá a chodí cudzí väčší pes bez náhubku aj vodítka. Bez majiteľa ktorý sedí obďaleč na lavičke a občas ho zavolá. Je tam aj on s deťmi, ženou atď.. hovorím si keď sa po nom načiahnu deti že pohladkať alebo bežia okolo neho a vrazia do neho tak kto mi zaručí že ich nepohryzie? Bol to starší pes a behal okolo nás, ňuchal atd., asi pol hodky. Tak idem tomu mužovi povedať pekne ze nech ho tu nenecháva takto na voľno ze sa bojím aby náhodou nepohryzol deti a je to nepríjemne a on na mňa taký ze pes je úplne neškodný a aj jemu je nepríjemných veľa veci a škeril sa mi do tvare, ešte nahodil ton ze mam v pazi.. Toto som nečakala a zaskočilo ma to tak hovorím ze ci mam zavolať mestskú políciu a on sa smial a povedal zavolajte kludne. Hovorim ok. Zavolala som a prišli, hovorili im ze ho musia mat na voditku predsa a majitelia na mňa ešte takí arogantní : uz ste spokojná ? Bude sa vám ľahšie spať? plus skerenie s tónom provokačným,,, hovorím im ze a vám sa bude ľahko spať ked váš pes pohryzie dieťa ? Za vašu ľahostajnosť môže mať dieťa traumu, bolesť, a bude revať niekoľko hodín na pohotovosti? .. neviem, som jediná ktorej to tak vadilo ?
Keby tam som tak ťa bud predbehnem alebo ti tlieskam. Tiež mam psa, ktorý netuší načo mu zuby narástli, ale má pol metra do výšky a 35 kil a respektujem, ze kto ju nepozná tak má strach. Arogancia všade prítomná, netreba sa báť ísť do konfliktu, lebo tieto osoby ťažia z pacifizmu väčšiny. Včera sa mne stalo u nás pri tescu, vyjdem von a nemám ako dať dieťa do sedačky, lebo blondína zaparkovala 20cm od mojho auta...z druhej strany nemala nič, sedela v aute a telefonovala. No nič tak som pekne nahlaaas povedala Misinka nevieme sa dostať do auta, lebo tuto teta sa este nenaucila parkovať...a bolo 😀 krik na pol parkoviska, že ona môže parkovať ako chce, tak jej vravim ja si teda tiež môžem otvoriť dvere na aute dokorán ako chcem, je*at jej nárazník...suma sumarum nakoniec odplavala na tej svojej audine keď jej okolostojaci pán povedal, ze či nevidí čiary na zemi, za tie mihalnice, dvaja už boli asi na ňu moc...ozývať sa vždy a všade, keď niekto nerešpektuje, ze nie je sám na tomto svete.
@deedaa no lenže pes nemá na ihrisku vôbec byt. Má tam úplný zákaz vstupu aj na vodzke.
Autorka, este na dovazok napis na obec/ mestsku cast, aby tam osadili prislusnu znacku. Dobre si urobila, takychto kretenov je plna republika, otras.
Pes na detské ihrisko nepatrí, či má alebo nemá náhubok. Čudujem sa reakcii policajtov, že "má byť na vodítku", to čo je? Tam pes nemá, čo robiť. My máme na každom ihrisku vylepené: zákaz psov...
Mňa zaujíma či z toho ten pán niečo mal. Pokutu ? Alebo nič ?
Ten pán veril psovi sú psi čo deťom neublížia môj pes kauakzsky 3 chodí medzi deti aj do škôlky len ja to vidím s pohľadu cvičiteľa psov ale treba povedať slušne a mal mať psíka na voditku na ihrisku sú deti
@tibortomasik psi na detské ihrisko vôbec nepatria bez ohľadu či majú vodítko a náhubok
Dobre si spravila. Ja ked vidim, ze je navolno pes, dieta beriem na ruky. Nezaujima ci je to najlepsi, najzlatsi psik na svete. Ja ho nepoznam a teda svoje dieta chranim. Syna necham ist iba k psom, ktorych sama poznam.

Výborne si spravila. Ja som to tiež spravila. Keď sme išli s deťmi domov a pred bytovkou boli dva psi väčší. Oba sa rozbehli k mojmu synovi, jeden bol v pohode a ten druhý ho začal napádať v zmysle že začal okolo neho krúžiť a štekať a chytil no našťastie len za tepláky. Pani tam sedela a cumela ako p..., syn 7 rokov krik a plač. To samozrejme psiskovi dodalo odvahy a útočil ešte viac .. našťastie mu nič neurobil ale doteraz sa bojí každého psa. Tiež som volala MP a spísala som aj zápisnicu.