icon

Pes močí do búdy

31. aug 2022

Dobrý deň, máte s tým niekdo skúsenosť? Nikdy toto nerobila.
Po harani je asi 2 mesiace teraz začala všade chodiť s hračkou a začala si močiť do búdy, pritom je na dvore vonku ale vytočiť sa uteká do búdy. Spravila to 2x.
Môže to byť zdravotný problém?

viestta
31. aug 2022

Falošná gravidita. Skus si o tom niečo prečítať na nete. Zvyčajne to odznie same, niekedy treba pomoc veterinara

simona92101
31. aug 2022

Falosna gravidita,schovat vsetky hracky z dosahu a treba porozmyslat nad kastraciou,kedze fenam falosky nerobia prave dobre.

estrella5
31. aug 2022

Tak tak.. falošná gravidita.. Odobrať hračky, zamestnať ju (fyzicky, psychicky), odporúča sa aj znížiť kŕmnu dávku... Príp.sa poradiť s veterinárom.. A ak má fena falošné gravidity a nie je chovná, tak jednoznačne kastrácia -predídete tak zdravotným komplikáciam (je fajn vykastrovať aj feny, kt.nemávajú falošky, ale u tých čo mávajú je to ešte podstatnejšie)..

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2022

@viestta
@simona92101
@estrella5
@mb2021
Ďakujem, áno určite sa pôjde vykastrovat, bola aj objednaná len v tom sa začala harať takže samozrejme že ju dám vykastrovat 🙂 len som chcela vedieť či to môžem pripisovať k tomu

simona92101
31. aug 2022

Ano,je to z toho,hormony si s nou robia co chcu😏

liljana
31. aug 2022

@simona92101 Tak tak. Ako aj u ludi.

autor
31. aug 2022

Ďakujem moc žienky, aspoň som kľudnejšia a v piatok rovno zavolám veterinarovi ohľadom tej kastracie 🙂
Veľmi sa ale bojím, lebo som čítala že Francúzky buldocek tu narkozu dobre neznáša a že už moc ľuďom sa neprebrali z narkozy :( tak dúfam že to bude v pohode..