Pes močí do búdy
Dobrý deň, máte s tým niekdo skúsenosť? Nikdy toto nerobila.
Po harani je asi 2 mesiace teraz začala všade chodiť s hračkou a začala si močiť do búdy, pritom je na dvore vonku ale vytočiť sa uteká do búdy. Spravila to 2x.
Môže to byť zdravotný problém?
Falosna gravidita,schovat vsetky hracky z dosahu a treba porozmyslat nad kastraciou,kedze fenam falosky nerobia prave dobre.
Tak tak.. falošná gravidita.. Odobrať hračky, zamestnať ju (fyzicky, psychicky), odporúča sa aj znížiť kŕmnu dávku... Príp.sa poradiť s veterinárom.. A ak má fena falošné gravidity a nie je chovná, tak jednoznačne kastrácia -predídete tak zdravotným komplikáciam (je fajn vykastrovať aj feny, kt.nemávajú falošky, ale u tých čo mávajú je to ešte podstatnejšie)..
@viestta
@simona92101
@estrella5
@mb2021
Ďakujem, áno určite sa pôjde vykastrovat, bola aj objednaná len v tom sa začala harať takže samozrejme že ju dám vykastrovat 🙂 len som chcela vedieť či to môžem pripisovať k tomu
Ďakujem moc žienky, aspoň som kľudnejšia a v piatok rovno zavolám veterinarovi ohľadom tej kastracie 🙂
Veľmi sa ale bojím, lebo som čítala že Francúzky buldocek tu narkozu dobre neznáša a že už moc ľuďom sa neprebrali z narkozy :( tak dúfam že to bude v pohode..

Falošná gravidita. Skus si o tom niečo prečítať na nete. Zvyčajne to odznie same, niekedy treba pomoc veterinara