Pes nás ocikal posteľ
Dievčatá pes nám ocikal posteľ je tam taká škvrnka mokrá čo na to môžem dať ?
Pes ti oští posteľ a ty sa pýtaš, čo s tým?
Vidím, že si tehotná, potom sa pýtaj aj keď ti to urobí dieťa 🤦♀️
@lia_nka daj tam kredenc🙊 To vazne sa toto niekto pyta? Postel uz mala byt vypucovana, co sa da oprat, uz malo byt v pracke a co nie, tak vytepovat.
zrejme ide o madracku alebo vec kt sa neda oprat .. ak je moznost posip to sodou bikarbonou a nechaj postat ta vsiakne mocovku - pach .. da sa kupit aj priamo sprej na eliminovanie mocovky - ak s tehu je to dobra investicia do buducna .. ja mam doma mini tepovac pre kady pripad
skusit mozes postriekat octom - tiez dobry dezinfekcny
boze normlane vycistit... hocicim, cisticom na calunenie... ak je flak vanishom.. odsat spongiou mokrotu, nechat poriadne vyschnut a vybavene. Alebo ak sa da, tak zvliect matrac a dat oprat.
Uz som cistila matrac aj normlane vodou s persiolom...
@damtiporiti tu sa človek nemôže už nič opýtať na všetko musíte byt zle načo na to reaguješ ak nevieš poradiť ? Veď som sa opýtala normálnu otázku neoštava mi každý deň niekto posteľ alebo gauč mame malého psa a nikdy som to nečistila keď sa narodí tak neboj nebudem sa tu pýtať nič aby si nemala na čo reagovať a nemala na koho vybíjať zlosť 😊
@lia_nka no vies... ona bola mozno viac v soku z toho, ze sa vobec pytas.. taketo veci treba riesit hned. Okamzite. Aby ti do spodnejsich vrstiev toho madraca/rovnako plati na gauc atd, ten moc velmi nevsal, neuschol... a teda znizuje sa moznost, ze ti bude ten matrac mesiac smrdiet...
mas to len na plachte? ak hej tak to zvlec, daj oprat a vybavene, nam tak raz na matrac tak som to vykefovala, vycistila 🙂

Klin sa klinom vybíja, či? 🤔