Pes po operácii močových kameňov
Ahojte.Máme staršieho psíka po operácii močových kameňov.Psík neciká cez močovú rúru,ale cez otvor,ktorý mu doktor nechal s tým,že sa mu uzavrie a bude cikať znovu cez rúru.Od operácie sú dva mesiace a stále sa nič nezmenilo.Problém pre nás je v tom,že sa cez ten otvor vkuse pomočuje.Psík je hlavne do rána celkom mokrý.Má podložky,plienku si strháva.Úprimne sme celkom unavený hlavne psychicky,psík je v byte,moč dosť cítiť.Keďže mal nedávno teploty dostal antb.Zmenil sa v povahe,nechce chodiť von,hrať sa je nervózny.Utratiť ani nič podobné ho nedáme,veľa pre nás znamená.Len hľadám niekoho,kto si týmto prešiel.Viem,že sa to u každého hojí asi inak, len by mi dobre padlo vedieť ako dlho to ešte môže trvať od niekoho,kto má skúsenosť 😔
Toto by som konzultovala s veterinarom, mozno aj viacerymi. Ja som toto riesila s kocurom, roky do zadu, ale moj bol hned po operacii ok, nikdy sa nepocikal a bol spokojny a bezproblemovy dalsich 9 rokov.
dobrý večer prajem,prosím vás a kde ste boli na operáciu?

drzim palce 🙂 presli sme si operaci kolien, zaludka, maternice trachey, o viacerych psov, so vsetkymi sme to s laskou pretrpeli...ak sa ti nieco nezda treba konzultovat s inym veterinarom, nemusis slepo verit jednemu cloveku