Pikaluna verzus Lelosi
Čaute baby, máte skúsenosti s oboma značkami legín? Vyrovnajú sa Pikaluna k Lelosi alebo nižšia cena = nižšia kvalita?
Ďakujem
príjemný, pekný materiál, ale po praní sa obidve žmolkujú a farba vybledne pri každom praní o stupeň viac
@salamistka, aj od Lelosi sa vam zmolkuju? Mam dlhe tmavomodre leginy. Mne zatial nie, 2x sa uz prali. Aj farba a tvar zatial drzia ok.
Mne sa lelosi nezmolkuju, akurát na farebných farba trochu vybledla, tmavé sú stále ok.
Prv som mala lelosi,bolo vidno sev. Cierna letka a biela nit. Zmolkovali sa a mne ta latka nesedela. Pikaluny som skusila a zamna lepsie,sedia ako uliate. Vyprane asi 15x bez zmoliek
ja som si teraz cez leto kúpila capri legíny aj lelosi aj pikaluna. Pikaluna mala škaredšie farby, na obrázku vyzerali "živšie" a tiež mi tie legíny prišli také umelinkovejšie. Takže za mňa ak sa už mám prikloniť na jednu stranu, tak radšej Lelosi.
lelosi sa u nas vobec nezmolkuju, ideme podla navodu a lelosi vyrobky nedavame do susicky. aj vcera som objednavala mne a dcere tie skort a dcere aj ten vrch taky vrubikovy.