Pikniková deka

27. máj 2020

Chcela by som kúpiť piknikovu deku, takú tu s nepremokavou vrstvou na spodu. Ale ktorú? Lidl, kaufland, tesco, pepco.... decathlon, tchibo? Každý povie tú svoju, tak by ma skôr zaujímalo, ak ste náhodou už mali od viacerých výrobcov /predajcov, ktorá bola lepšia a prečo. Poprípade negatíva tej, čo máte. Bojím sa, že kúpim a hneď sa rozpadne. Je 2x2m zbytočne veľa alebo naopak, väčšia = lepšia?

lenyto
27. máj 2020

My máme z lidla a spokojnosť... Viackrát som ju aj prala v práčke a dá sa pekne poskladať a zavesiť cez rameno.

maris5
27. máj 2020

My mame tiez z Lidlu uz asi 4 roky, periem ju v pracke. Ja som spokojna.

autor
27. máj 2020

@lenyto
@maris5 a nie je veľmi tenká? Máte tu XXL alebo tu menšiu

lenuliatko84
27. máj 2020

Ja mam z kauflandu uz 2 roky a je super

mmoonna
27. máj 2020

My máme tiež z Lidlu, viackrát som ju prala a stále je v poriadku

gilmoregirl
27. máj 2020

Máme jednu z kauflandu - a za mňa bola výborná veľká, ja som sa ju ale bála prať v práčke, nakoľko bola fakt veľká. Teraz mám 2 zo ŠEVTU a sú síce super, ale zase menšie rozmerovo, ale na nich je plusom, že sa dajú zrolovať do maličej rolky a nosiť aj na ramene.

autor
27. máj 2020

Máte niekto piknikovu (kempovu) deku z Decathlonu? A viete ju porovnať s tými z lídlu a kauflandu?

jaass
27. máj 2020

my doma máme z lidlu - som s ňou veľmi spokojná, používame ju stále + úplná výhoda, že ju periem v práčke a vôbec nie je poškodená a potom máme aj z decathlonu ale s ňou až taká spokojná nie som. Ide totižto aj o to, na čo konkrétnejšie chceš danú deku využívať 🙂 my keď ideme k moru tak tá z lidlu je topka 🙂 🙂 a za mňa väčšia - lepšia 🙂

autor
27. máj 2020

@jaass Ďakujem. A prečo z Decathlonu nie? Mňa zaujala, že sa dá zrolovať

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
27. máj 2020

Vsetky piknikove,co som videla boli zvrchu take chlpate. Jedina z lidla je hladka,ze sa nic nezachyti. Mam z lidla obidve aj xxl aj mensiu. Je sice tensia,ale aj tak sedavame na deke len ked je teplo.

hivanik
27. máj 2020

@marca12 ...teraz co boli v Lidl tak su trochu tensie...my mame prave tu chlpatejsiu a je super...berieme ju aj ked ideme v lete k moru a nic sa nezachytava...vyhovuje mi, ze ked je mokra tak potom neostane flakata

jaass
27. máj 2020

mne vadí, že vôbec nevpíja vodu -.-