Písala Vám Dominika Bendíková a chcela tovar zadarmo?
Milé maminky aj nemaminky dneska mi prišla takáto správa na inzerát kde predávam čižmy a vôbec neviem čo si mám o tom myslieť:
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:27
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"
neposielam nic neoverenym osobam... mna dost stvu aj tie kvazi zbierky na detsku onkologiu co vystvavaju v Sc pri poste... ked som si dovolila raz povedat ze nech mi ukazu povolenie tak este na mna pani vybehla ze co som drza ze ci si myslim ze by na detoch kradli...
no veru myslim... na onko o tychto zbierkach nevedia nic.. a najma nechytuju o nejakom vytazku...
a tak ja este zabijem jeden sedela som na lavicke na autobuske a prisla ku mne cigana asi tak meter padesat ja mam mimichodom kus viac ako 180cm a ona prosím vas dajte mi 2eura na autobus okradli ma ja som na nu kukla postavila sa a zacala nadavat ze ci vyzeram ako clovek ktory moze rozdavat peniaze ze ja chudobna zijem len z materskej takej havedi mam nieco davat.............no tak som jej tam zacala nadavat ze sa ma zlakla snad ze ju idem zbit tak vzala nohy na plecia a utekala odomna prec samozrejme asi 10ludí na mna hladelo lebo asi aj oni mali pocit ze tu ciganku vyplieskam tak som sa nazurila 😀 😀 😀
Ahojte dievčatá.
Prečítala som si Vaše príspevky.Musela som sa smiať.Vidím,že tých zážitkov máme asi skoro každý.Ja Vám prispejem.Pred rokom som bola po 2 operáciách.Najprv konizácia krčku maternice a potom hysterektomia.Rakovina krčku,s tým,že to už zasiahlo maternicu.Obe operácie boli po sebe do 5 týždňov.
Konečne mi po mesiaci povolili vychádzky.Oslabená,ešte ubolená,vybrala som sa so synom na chvílu von.Pri obchode nás zastavil chlapík,vekovo 30-35 rokov.Že, či sa ma može na niečo spýtať.Hneď som mu povedala,že ak chce peniaze,nech nato zabudne.Že nie,nie.Ale,že je po operácii rakoviny a on sa rozhodol,že bude žobrať.Tak som sa na neho pozrela a povedala som mu,že je to jeho problém aj rozhodnutie a mňa to nezaujímá.Povedala som mu,že ja mám svoje 3 deti a mám komu dávať a nie takej čvarge.A to nevravím o tom,že ksicht mal dobre prechlastaný.
O dva dni sme tiež šli von a znova sa na nás obrátil.To už 15 ročný syn vybehol,či chce po pali a či mu to nestačilo raz povedať.V momente sa stiahol.Tak isto na nás ľudia pozerali,čo sa deje.Ale asi ho poznali.Zrejme otravoival viacerých. 🙂
ahojte,
mám jeden zaujímavý mail,
pani mi napísala toto:
"dobri prosim vas pekne darujte mi tie balerinki pre cerku chodi do skoli nema co na nohi ani vela oblecenie nema chodi v otrhanich teniskach do skoli spolu ziaci sajej smeja a ona sa velmi hab je velmi smutna ona nema nic to co mlada slecna potrebuje kupit jej to nemozem zme natom dost zle nedavno zme prisli o rodini domcek teras nas zobrala sestra do seba bivat dokial neco ne zozeneme si prislizme o vsetko cozme mali prosim vas pomoste ak mozete prosim na kolena pomoste prosim pekne"
Okrem toho, že tú slovenčinu nedokážem prekusnúť, neviem, či jej mám veriť... Našla som jej príbeh aj na mmb, trošku pomenený, vraj je sama so "sinom"
a tak, tak sa vás pýtam, máte podobnú skúsenosť s touto pani (?) Lebo ak je to pravda, veľmi rada jej pomôžem, no klamstvo nebudem podporovať
ďakujem za odpovede
Maruška

Mne tiez takto pisali, ze ci im nedam kocik pre dieta, ze na neho nema, dieta place ze nemoze ist von (pol rocne) a ziju lrn z prispevkov...a na nete je u brata...ale musim uznat bola ti ina brnkacka na city