Písanie denníka a sebarozvoj
Ahojte. Píšete si denník? Niekedy mám chuť sa vypísať, vyrozprávať. Kamošky také blízke nemám a rodiny tiež nie. Som vydatá, manželstvo pekné, len občas chcem byť sama so sebou a svojími myšlienkami Tak či ísť do toho alebo to tlmiť v sebe. Mňa zaujíma skôr ten denník či si ho niekto píšete a či vám to pomáha v sebarozvoji a kľude. Ďakujem.
Ja píšem skôr náhodné poznámky do mobilu alebo náhodné “zdrapy” papiera, často len útržky myšlienok, slová, občas slam… podľa mňa ju určite fajn to nejakou formou zo seba dostať… minimálne vyskúšaj a uvidíš, či ti to sadne, veď o nič nejde 😊
Ahoj, písala som si, keď som bola v toxickom vzťahu s ex. Vtedy mi to pomohlo, neskôr som dala niektoré veci, čo sa týkali detí, prečítať psychologičke pri súdno-znaleckom posudku. Malo to význam, na niečo by som si ani nespomenula. Už pri písaní, sa mi niektoré skutočnosti zdali v inom svetle, nejak z nadhľadu.
dennik je dobra vec, len ked sa manželovi dostane do ruk, cely život sa ti rozpadne
dennik je dobra vec, len ked sa manželovi dostane do ruk, cely život sa ti rozpadne
@karolinakr dôvod? Nemám pred manželom tajomstvá.
Nie, raz do mesiaca mam online psychologicku, kde sa porozpravame a ona mi kladie tak dobre otazky, ze sa vzdy zamyslim nad tym. A pritom su to veci zo zivota, z manzelstva, materstva apd. Riesime temy, ktore su aktualne. A naozaj mi ta hodina mesacne pomoze.
Píšem si, najmä ciele, ktoré chcem dosiahnuť. Mám aj zápisník ale občas to šupnem len do poznámok. Minule som tak našla poznámku s cieľom, ktorý som si splnila, zahrialo to pri srdci 😊
@karolinakr dôvod? Nemám pred manželom tajomstvá.
@anonym_autor to je ešte ten lepší prípad
@anonym_autor pisem a je to super, zacni 🙂

denník si nepíšem, nikdy mi môj život neprišiel natoľko zaujímavý aby som o ňom musela písať … ale jednotlivé úseky alebo problémy som dávala na papier - všetko nad čím som musela rozmýšľať keď to sformulujem aby to malo hlavu aj patu, tak mi to pomáha utriediť si myšlienky… takže áno, pomáha to…