icon

Plastová klietka pre morča - nevýhody

andrejka2424
11. jún 2016

Ahojte, už dlhšie sa nevieme rozhodnúť,aké zvieratko kúpiť synovi(má 5 a pol roka). Tak sme sa rozhodli nakoniec že skúsime niečo na začiatok nenáročnejšie a pozdáva sa nám morča. Neviem však akú klietku mu zvoliť. Už sme kedysi mali doma morča(keď som ja ešte bola dieťa) a viem že dosť vykopávalo piliny z klietky a tak som našla na nete takúto klietku z plastovými stenami a vrch je celý otvorený- kovová mriečka. Máte s ňou niekto skúsenosti? Bývame v byte,ktorý nie je nejak prehriaty a chceme ho mať v chodbe na zemi. ďakujem za radu 🙂

Plastová klietka  pre morča - nevýhody
Strana
z2
minnie55
11. jún 2016

@andrejka2424 no nas nesteka takmer nikdy 🙂

sandra77077
24. nov 2016

@andrejka2424
Chcela by som sa spytat kde ste nasli tuto klietku na akej stranke, lebo ja mam tiez morca normalne v klietke mi vadi to ze vyhadzuje piliny von a takuto klietku som hladala par som ich nasla len tie by sa mi farebne nehodili do izby...
Tak prosim keby ste mi dali tu stranku.
Dakujem

sardinka336
24. nov 2016

@sandra77077 a šak normalne chod do Hornbachu a tam maju take klietky, x zverimexov je po celom meste ak by ti nesedela farba tak ti objednaju.

sandra77077
25. nov 2016

No ano len,,,, byvam dost daleko od mesta a rodicia ma este nepustia samu do mesta......
Preto skoro vsetko objednavam cez pc.

san_dra11
25. nov 2016

@sandra77077 myslim ze keby si sa s rodicmi o tom porozpravala tak urcite by nemali problem zajst s tebou do zverimexu a objednat nejaku klietku, len treba s rodicmi komunikovat ked po niecom tuzis, nieco chces 🙂

Strana
z2