icon

Platba v hotovosti v autoservise

8. júl 2025

Ahojte,
chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosť s platením v autoservise v hotovosti. Bola som v jednom menšom servise a povedali mi, že uprednostňujú hotovosť. Je to bežné? Mám trošku obavy aby mi dali doklad a či je to v poriadku z pohľadu záruky na opravu.
Ako to riešite vy? Platíte v servise radšej kartou alebo hotovosťou? A dávajú vám vždy potvrdenie o zaplatení?

Ďakujem za odpovede

gabika8855
8. júl 2025

Ano bezne platim aj v hotovosti, aj v inych obchodoch...ved to ze platis v hotovosti neznamena, ze ti doklad nedaju ale ze miesto karty zaplatis hotovostou...a v dnesnej dobe ked je transakcna dan a neviem co vsetko este sa ani necudujem, ze povedia na rovinu

denkabemommy
8. júl 2025

@anonym_autor odkedy je tá dementná daň pre podnikateľov, tak sa im viac oplatí prijímať hotovosť ako kartou.

lenka.25
8. júl 2025

To je jedno ako platíš , doklad o úhrade ti dať musia

katica06
8. júl 2025

@anonym_autor čože? Jazdím auto tridsať rokov a nikdy inak ako v hotovosti som neplatila.

natalka13
8. júl 2025

Ty nikdy nic neplatis hotovostou?

alyson29
Autor odpoveď zmazal
natalka13
8. júl 2025
@alyson29
Odpoveď bola zmazaná

@alyson29 boze danove podvody robis a este aj fotku tu mas🙈
Este nazov servisu sem napis

sisska96
8. júl 2025

Kde sa dá, platím v hotovosti

andrea_82
8. júl 2025
@alyson29
Odpoveď bola zmazaná

@alyson29 to by som rada vedela, ako ti mohli vystaviť faktúru s DPH, keď si im to DPH nezaplatila. To znamená, že faktúru nedali do účtovníctva a tým pádom ti je na dve veci.

alyson29
Autor odpoveď zmazal
alyson29
Autor odpoveď zmazal
ariannazara
9. júl 2025

Hotovosť..a normalne mi dá doklad co vsetko robili, začo platim