icon

Platí ešte nákup pre seniorov vo vyhradených hodinách?

1. jún 2020

Baby ešte stále platí nákup pre seniorov 9.00-11.00 hod? Vdaka ;)

pribinak
1. jún 2020

Stále

janett_332
1. jún 2020

Áno, áno, ešte stále to platí ale už by to mohli aj zrušiť, lebo je to hrozné!

simsalabim
1. jún 2020

Plati. V potravinach a drogeriach, inde nie. Uz mi to trochu vadi...

autor
1. jún 2020

Máte pravdu. Ja som sa opytala lebo surne potrebujem ist do Lidlu a asi ma nepustia. Ale skúsim. Som zvedavá. A áno je to otravné a hlavne keď idem poobede a sú tam starkí tak ich by nemali pustit. Či zle premýšľam????

marianeta
1. jún 2020

Aj mne to už vadí..nás do potravín nepustia ale po tejto dobe sa to dôchodcami 65+ v obchodoch hemží..aky to má.potom zmysel?

veronikaszabova
1. jún 2020

Urcite ta do lidla nepustia 🙂

autor
1. jún 2020

@veronikaszabova pustili ma 🙂

simsalabim
1. jún 2020

Tak to si mala stastie. Mna 5 minut pred 11 minule otocili.

autor
1. jún 2020

@simsalabim to vazne? 5 minut? To je fakt trapne 🤢

marion09
1. jún 2020

Môjho brata co ma 45r dnes do Billy o 8.40 nepustili lebo vraj do 9tej nestihne nakúpiť🤦

kiwi3
1. jún 2020

@simsalabim podla mna to stale plati vsade okrem pump, lekarni a tusim to uz aj posta zrusila. ak to zase nezaviedla, nahodou.

autor
1. jún 2020

@marion09 my sme banánový štát. Katastrofa.

simsalabim
1. jún 2020

@kiwi3 neplati, ja som sa pytala priamo predavaciek v roznych obchodoch. V ten den som urobila nakup drobnosti v Pepcu, Sevte a v Jysku, ale pri potravinach ma otocili (resp. som tu chvilu pockala). Ale vadi mi to dost, mam home office a chodim teraz rano na ortopedicke rehabilitacie a ked sa odtial vraciam, je akurat dochodcovsky cas, tak sa nemozem ani stavit nakupit v potravinach. Musim prist domov, par hodin robit, prerusit pracu a ist nakupit, kym sa tam nenahrnu ludia, co musia dochadzat do zamestnania, vratit sa domov a zas pracovat...

nika82
1. jún 2020

@simsalabim aj inde niektore predajne to stale dodrziavaju aj ked nemusia

kiwi3
1. jún 2020

@simsalabim hladala som to prave a nikde som nenasla, ze by to zrusili v inych obchodoch... tak tomu velmi neverim. ale v kazdom pripade v tom je chaos, nikde to nie je ani prehladne spisane na oficialnej stranke, nic

simsalabim
1. jún 2020

@kiwi3 ved ani ja som to nikde nenasla, preto som sa vtedy pytala priamo predavaciek - ze ved oni urcite vedia - a vo viacerych obchodoch. A vsade mi povedali rovnako - ze to plati uz len v potravinach a drogeriach... tak hadam vedia, ako by to malo byt? V kazdom pripade v tom je chaos.

deti95060810
1. jún 2020

platí. ale v Kauflande a Tescu ťa pustia bez problémov. Billa má s tým problém....

majamat
1. jún 2020

no nezrusili to v inych obchodoch, ale neikde to dodriavaju, inde nei.
teda ked tak rozmyslam, ono sa to dokonca ani nezvaiedlo v inych obchodoch, ved to povodne malo byt len v drogerke a potravinach, ved tento cas pre dochodcov zacal, ked ine obchody otvorene neboli. no kazdopadne je v tom chaos.

a veru, aj sestra s niekolkomesacnym drobcom isla na nakup a musela cakat do radu ä bol dlhy ), hlavne ze kopec dochodcov pred nou.

@marion09 podla mna nemali na to pravo a spravali sa diskriminacne, jasne je stanovene od 9hod. logicky by sa malo ratat s tym, ze sa cas pre nas a pre dochodcov moze prekryvat. museli by urobit nejaku prestavku,a by sa to neprekryvalo. inak sa to neda.

uz nech to zrusia.

hettinka
1. jún 2020

Platí to výlučne v potravinách a v drogeriach od pondelka do piatku. Starí ale môžu nakupovať cely deň, take nemá zo žiadne opodstatnenie, aj tak nakupujú s mladými spolu.

tarra6
1. jún 2020

od stredy to už nebude platiť

sandrika1986
1. jún 2020

3.6. - streda vyhradene hodiny pre dochodcov su KONECNE ZRUSENE 🙂