icon

Platím veľa za mobil od Telecomu?

stelly652
10. aug 2025

Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať ohľadom platenia mobilu ja platím každý mesiac v ten istý dátum 22.8. mi príde elektronická faktúra za mobil ktorý ho mam zaplatiť do 28.8. platím každý mesiac 40 eur neje to veľa??...ani nevolám tak často ako na druhom mobile firemnom a za firemný platím len 25 eur neje to rozdiel???.. v rodine mame zadarmo volanie,že nesťahuje nám kredit volanie mame zadarmo...Koľko platíte za mobil mesačne?.....Zájsť do Telecomu sa spýtať prečo mi chodí taka vysoká pálka??...spravia stým niečo či ne 😒

Strana
z4
alyson29
10. aug 2025

@stelly652 platím 23 eur a mám všetko neobmedzené, ale doslovne. Niekde ponúkajú neobmedzené data, ale vždy sú obmedzené, po útrate ti spomalia internet.. mne nie, denne v práci sledujem 8 hodín filmy pri práci a nikdy mi internet nespomalili, stále rovnaká rýchlosť. Mám Radosť, aj celá rodina a sme spokojní.

zuzika87
10. aug 2025

Za 18 mám neobmedzene kvázi všetko ,dnes.vies.fakt nájsť paušály za lacnejšie peniaze veď 40 eur je naozaj vela

stelly652
autor
10. aug 2025
@alyson29

@stelly652 platím 23 eur a mám všetko neobmedzené, ale doslovne. Niekde ponúkajú neobmedzené data, ale vždy sú obmedzené, po útrate ti spomalia internet.. mne nie, denne v práci sledujem 8 hodín filmy pri práci a nikdy mi internet nespomalili, stále rovnaká rýchlosť. Mám Radosť, aj celá rodina a sme spokojní.

@alyson29 ja keď som mal starší mobil tak som platil len 20 eur,ale v Telecome my ponúkli najnovší mobil tak som ho zobral ale nerátal som stým,že toľko budem platím zaňho až takú vysokú sumu

stelly652
autor
10. aug 2025
@zuzika87

Za 18 mám neobmedzene kvázi všetko ,dnes.vies.fakt nájsť paušály za lacnejšie peniaze veď 40 eur je naozaj vela

@zuzika87 Ja mam tam sto chuti zájsť do Madarasu do Telecomu a spýtať sa ich prečo toľko platím zato že mam mobilne dáta zapnuté? ale počas mobilných dat mne nesťahuje nič s kreditu to je na tom

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@zuzika87 Ja mam tam sto chuti zájsť do Madarasu do Telecomu a spýtať sa ich prečo toľko platím zato že mam mobilne dáta zapnuté? ale počas mobilných dat mne nesťahuje nič s kreditu to je na tom

@stelly652 Na faktúre to máš rozpísané, predpokladám, že okrem paušálu splácaš aj ten najnovší telefon

janai1
10. aug 2025
@alyson29

@alyson29 ja len, že sa mýliš 🙃 Keď prečerpáš 100GB tak ti to spomalia

denkabemommy
10. aug 2025
@stelly652

@stelly652 telefón ti mali dať akože zadarmo k paušálu? Platíš aj ten 🤷🏼‍♀️. Na faktúre máš vždy rozpísané podrobne, čo koľko stojí 🙂

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@stelly652 Na faktúre to máš rozpísané, predpokladám, že okrem paušálu splácaš aj ten najnovší telefon

@patka06 ano aj za ten najnovší paušál platím a televízor magio,internet, zvlášť

stelly652
autor
10. aug 2025
@denkabemommy

@stelly652 telefón ti mali dať akože zadarmo k paušálu? Platíš aj ten 🤷🏼‍♀️. Na faktúre máš vždy rozpísané podrobne, čo koľko stojí 🙂

@denkabemommy áno zadarmo k paušálu my ho mali dať,ale nespravili tak ja si to prečítam na GMAIL aj vytlačím si na papier že mam doklad ale neviem prečo taka veľká suma

alyson29
10. aug 2025
@janai1

@janai1 áno, mali by spomaliť, ale písala som, že to spomalenie nepocítiš, už som prekročila limit x-krát a nič. U Telekomu som nezapla ani Chrome 😊 čomu nechápeš. Ideš rýpať jak aj v iných diskusiách? Ja píšem svoju skúsenosť, nie nejaké omyly.

danielad9
10. aug 2025
@stelly652

@denkabemommy áno zadarmo k paušálu my ho mali dať,ale nespravili tak ja si to prečítam na GMAIL aj vytlačím si na papier že mam doklad ale neviem prečo taka veľká suma

@stelly652 telefón k paušálu mať nikdy zadarmo nebudeš. Ten mobil je vždy zarátaný už v tom paušále. Ak máš nový telefón k paušálu tak pravdepodobne už ho splácaš a preto máš vyšší paušál

janai1
Odpoveď bola odstránená
alyson29
Odpoveď bola odstránená
patka06
10. aug 2025
@stelly652

@stelly652 pozri si faktúru, máš tam rozpísané prečo taká suma
Telefon zadarmo už dávno nedávajú - spláca sa vo faktúre

stelly652
autor
10. aug 2025
@danielad9

@stelly652 telefón k paušálu mať nikdy zadarmo nebudeš. Ten mobil je vždy zarátaný už v tom paušále. Ak máš nový telefón k paušálu tak pravdepodobne už ho splácaš a preto máš vyšší paušál

@danielad9 a dá sa stým niečo spraviť? či už ne

denkabemommy
10. aug 2025
@stelly652

@stelly652 iba si hanbu narobíš. Za telefón - zariadenie si proste platíš. Zadarmo -tzv.BEZ AKONTÁCIE, nie sme v roku 2002, že ti dajú mobil za korunu 🙈. Nezávidím pracovníkovi, ktorý ti to bude musieť vysvetliť

danielad9
10. aug 2025
@stelly652

@danielad9 a dá sa stým niečo spraviť? či už ne

@stelly652 ty si nevedel do čoho ideš? Veď to tam muselo byt všetko detailne vysvetlené. No už len to pekne splať

stelly652
autor
10. aug 2025
@danielad9

@stelly652 ty si nevedel do čoho ideš? Veď to tam muselo byt všetko detailne vysvetlené. No už len to pekne splať

@danielad9 nevedel som oni ma osobne zavolali aby som sa dostavil a začali mi núkať novy mobil a nalákal som sa tak,že som si ho zobral,ale nerátal som stým,že také vysoké pálky budem platiť a doma sme sa stým až povadili zato,že som ho zobral

stelly652
autor
10. aug 2025
@danielad9

@danielad9 nič mi podrobnejšie nehovorili

alyson29
10. aug 2025
@stelly652

@danielad9 nevedel som oni ma osobne zavolali aby som sa dostavil a začali mi núkať novy mobil a nalákal som sa tak,že som si ho zobral,ale nerátal som stým,že také vysoké pálky budem platiť a doma sme sa stým až povadili zato,že som ho zobral

@stelly652 no telefón platíš k paušálu. My sme si tak zobrali tiež telefón k Magio Tv a internetu a tiež tam platíme cca 20 eur k tým službám navyše za ten telefón. Tak už len počkaj, kým ti skončí 2 ročná viazanosť, s ktorou ten telefón vyplatíš. To ti ale mali povedať, my sme po telefón išli vedome s tým, že budeme platiť navyše 🤷🏻‍♀️

vladuska20
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 ano aj za ten najnovší paušál platím a televízor magio,internet, zvlášť

@stelly652 preco si to nedas do 1 fakturi,my sice platime od 190eur,ale mame v tom 4 pausaly,magio,wifi.Teraz sice bude palka aj 250eur kedze sme tel.pouzivali aj v Tunise.
Mozno ked si to das takto do 1 vedia dat zlavu.

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@danielad9 nič mi podrobnejšie nehovorili

@stelly652 Aj keď nehovorili, podpisal si zmluvu a tam je to určite napísané.

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@stelly652 Aj keď nehovorili, podpisal si zmluvu a tam je to určite napísané.

@patka06 no áno podpísal som zmluvu,ale nevedel som presnejšie údaje od nich ani mi to neprečítali nič

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 no áno podpísal som zmluvu,ale nevedel som presnejšie údaje od nich ani mi to neprečítali nič

@stelly652 tak snáď vieš čítať, podpisujem až keď si prečítam

stelly652
autor
10. aug 2025
@vladuska20

@stelly652 preco si to nedas do 1 fakturi,my sice platime od 190eur,ale mame v tom 4 pausaly,magio,wifi.Teraz sice bude palka aj 250eur kedze sme tel.pouzivali aj v Tunise.
Mozno ked si to das takto do 1 vedia dat zlavu.

@vladuska20 už som premýšľal nad tým takto spraviť,ale je to zdĺhavé

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@stelly652 tak snáď vieš čítať, podpisujem až keď si prečítam

@patka06 ja som si to až doma prečítal tie ich papiere

vladuska20
10. aug 2025
@stelly652

@stelly652 neni ved to staci zajst do telekomu a urobia to raz dva.Nic neni zdlhave.

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 ja som si to až doma prečítal tie ich papiere

@stelly652 máš ponaučenie do budúcna
Teraz z toho už nevycúvaš

anonym_6e556e
10. aug 2025
@stelly652

@stelly652 Ty si inak v poriadku? Myslím inteligenčne.
Aj minule si tu mal takúto vtipnú tému o banke. Ja fakt nezávidím tým ľuďom, čo v tých inštitúciách pracujú, keď tam majú takúto klientelu.

zuzika87
10. aug 2025
@janai1

@janai1 ani jeden operátor nemá nekonečná dať a to doslovne každý má objem a potom sa rýchlosť spomalí na cca 2Mb/s

Strana
z4