Platím veľa za mobil od Telecomu?
Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať ohľadom platenia mobilu ja platím každý mesiac v ten istý dátum 22.8. mi príde elektronická faktúra za mobil ktorý ho mam zaplatiť do 28.8. platím každý mesiac 40 eur neje to veľa??...ani nevolám tak často ako na druhom mobile firemnom a za firemný platím len 25 eur neje to rozdiel???.. v rodine mame zadarmo volanie,že nesťahuje nám kredit volanie mame zadarmo...Koľko platíte za mobil mesačne?.....Zájsť do Telecomu sa spýtať prečo mi chodí taka vysoká pálka??...spravia stým niečo či ne 😒
@stelly652 Ty si inak v poriadku? Myslím inteligenčne.
Aj minule si tu mal takúto vtipnú tému o banke. Ja fakt nezávidím tým ľuďom, čo v tých inštitúciách pracujú, keď tam majú takúto klientelu.
@anonym_6e556e hjasne,že nie je,samé blbosti rieši a na otázky neodpovedá
@zuzika87 oni my ešte rýchlo zabalili papiere aby som tam neprečítal ale doma
@stelly652 kde ešte dávajú papierové zmluvy?
U nás všetko elektronicky, na displeji zmluva a na konci podpisuješ - potom ju pošlú na mail
Keby aj boli papiere, tak ich najprv dostaneš na podpis a máš šancu čítať a balia ich až potom
U nás všetko elektronicky, na displeji zmluva a na konci podpisuješ - potom ju pošlú na mail
Keby aj boli papiere, tak ich najprv dostaneš na podpis a máš šancu čítať a balia ich až potom
@patka06 teraz sa platí všetko elektronicky ne osobne a tam sa chodí keď je nejaký problém,alebo ked niečomu nerozumieš
@patka06 šak nič sa nestane keď sa pôjdem len spýtať raz sme tam boli ohľadom internetu,prečo sme toľko veľa platili
@alyson29 @anonym_6e556e myslim si, ze jemu aj ked to pracovnicka vysvetlila, tak nepochopil. Tu je financna gramotnost v minusovych hodnotach sudiac podla jeho ostatnych tem co sa tyka penazi, sluzieb a platieb za ne. Tu nevysvetlis ani ked nakreslis
@viestta no, už som našla pod lupou diskusie 🙈 pred tým mi jeho nick nič nehovoril 😃
@patka06 tak lebo aj ona tam chodí do Telecomu ma tam známych pracovníkov
@stelly652 ako ťa zmanipulovali? Držali ti zbraň pri hlave? Každý normálny, finančne gramotný človek sa opýta, koľko bude za telefon platiť. Ale ty by si chcel najnovší mobil zadarmo. Čím novší mobil, tým vyššia mesačná splátka. So splátkou za mobil nespravíš nič. To, že si sa nespýtal koľko budeš platiť je tvoja hlúposť.
@alyson29 kebyže nepracujem pre mobilného operátora a nemám vedomosti tak ani tak ti neuverím,ak ti z rýchlosti 50 alebo 30 mb/s padne net na 2 mb/s to nepocítis hej?skús si v tejto rýchlosti pustiť nejaké dlhšie videá...jedine že tebe ako vyvolenej neznižujú rýchlosť
ide o to, ako využíva paušál, aj v Telekome vie mať po prečerpani 3 MbiT rýchlosť čo pri sociálnych sieťach ako messenger nepocíti ale keby chcel pozerať videá ako spominaš tak je to rozdiel ale tak treba rozmýšľať už keď sa berie paušál, či chcem nízku cenu alebo veľa rýchlych dát
ide o to, ako využíva paušál, aj v Telekome vie mať po prečerpani 3 MbiT rýchlosť čo pri sociálnych sieťach ako messenger nepocíti ale keby chcel pozerať videá ako spominaš tak je to rozdiel ale tak treba rozmýšľať už keď sa berie paušál, či chcem nízku cenu alebo veľa rýchlych dát
@ghost2323 áno na veci ako FB messenger to staci ale kriste nebudem porovnavat predsa plnu rýchlosť a zníženú a tvrdiť že je to bez rozdielu

@patka06 ja som si to až doma prečítal tie ich papiere
@stelly652 až dá si si prečítal čo si podpísal to nemyslíš vážne...