icon

Platím veľa za mobil od Telecomu?

stelly652
10. aug 2025

Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať ohľadom platenia mobilu ja platím každý mesiac v ten istý dátum 22.8. mi príde elektronická faktúra za mobil ktorý ho mam zaplatiť do 28.8. platím každý mesiac 40 eur neje to veľa??...ani nevolám tak často ako na druhom mobile firemnom a za firemný platím len 25 eur neje to rozdiel???.. v rodine mame zadarmo volanie,že nesťahuje nám kredit volanie mame zadarmo...Koľko platíte za mobil mesačne?.....Zájsť do Telecomu sa spýtať prečo mi chodí taka vysoká pálka??...spravia stým niečo či ne 😒

zuzika87
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 ja som si to až doma prečítal tie ich papiere

@stelly652 až dá si si prečítal čo si podpísal to nemyslíš vážne...

denkabemommy
10. aug 2025
@zuzika87

@janai1 ani jeden operátor nemá nekonečná dať a to doslovne každý má objem a potom sa rýchlosť spomalí na cca 2Mb/s

@zuzika87 telekom ná nekonečné aj v plnej rýchlosti ale je to paušál 50€+ 🙂

stelly652
autor
10. aug 2025
@zuzika87

@stelly652 až dá si si prečítal čo si podpísal to nemyslíš vážne...

@zuzika87 oni my ešte rýchlo zabalili papiere aby som tam neprečítal ale doma

rozculena
10. aug 2025
@anonym_6e556e

@stelly652 Ty si inak v poriadku? Myslím inteligenčne.
Aj minule si tu mal takúto vtipnú tému o banke. Ja fakt nezávidím tým ľuďom, čo v tých inštitúciách pracujú, keď tam majú takúto klientelu.

@anonym_6e556e hjasne,že nie je,samé blbosti rieši a na otázky neodpovedá

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@stelly652 kde ešte dávajú papierové zmluvy?
U nás všetko elektronicky, na displeji zmluva a na konci podpisuješ - potom ju pošlú na mail
Keby aj boli papiere, tak ich najprv dostaneš na podpis a máš šancu čítať a balia ich až potom

ghost2323
10. aug 2025

@stelly652 napíš mi ak chceš, ohľadom telekomu ti viem poradiť, pracujem

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

U nás všetko elektronicky, na displeji zmluva a na konci podpisuješ - potom ju pošlú na mail
Keby aj boli papiere, tak ich najprv dostaneš na podpis a máš šancu čítať a balia ich až potom

@patka06 teraz sa platí všetko elektronicky ne osobne a tam sa chodí keď je nejaký problém,alebo ked niečomu nerozumieš

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 teraz sa platí všetko elektronicky ne osobne a tam sa chodí keď je nejaký problém,alebo ked niečomu nerozumieš

@stelly652 tomu rozumiem, chcela som povedať, že ak aj ideš osobne a uzatváraš zmluvu, tak ju po podpise pošlú na mail a netlačia na papier

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@patka06 šak nič sa nestane keď sa pôjdem len spýtať raz sme tam boli ohľadom internetu,prečo sme toľko veľa platili

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@stelly652 tomu rozumiem, chcela som povedať, že ak aj ideš osobne a uzatváraš zmluvu, tak ju po podpise pošlú na mail a netlačia na papier

@patka06 konečne si prišla na to a pochopila

stelly652
autor
10. aug 2025
@ghost2323

@ghost2323 to bi som musel odfotiť a ukázať ti to

viestta
10. aug 2025

@alyson29 @anonym_6e556e myslim si, ze jemu aj ked to pracovnicka vysvetlila, tak nepochopil. Tu je financna gramotnost v minusovych hodnotach sudiac podla jeho ostatnych tem co sa tyka penazi, sluzieb a platieb za ne. Tu nevysvetlis ani ked nakreslis

stelly652
autor
10. aug 2025
@ghost2323

@ghost2323 alebo poslať na tvoj GMAIL

patka06
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 konečne si prišla na to a pochopila

@stelly652 chápem od začiatku, ty si snáď konečne pochopil, že predtým ako niečo podpíšeš si to treba prečítať

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@stelly652 chápem od začiatku, ty si snáď konečne pochopil, že predtým ako niečo podpíšeš si to treba prečítať

@patka06 len že oni ma zmanipulovali a mamka bola zhrozená mala isť so mnou vtedy

alyson29
10. aug 2025
@viestta

@alyson29 @anonym_6e556e myslim si, ze jemu aj ked to pracovnicka vysvetlila, tak nepochopil. Tu je financna gramotnost v minusovych hodnotach sudiac podla jeho ostatnych tem co sa tyka penazi, sluzieb a platieb za ne. Tu nevysvetlis ani ked nakreslis

@viestta no, už som našla pod lupou diskusie 🙈 pred tým mi jeho nick nič nehovoril 😃

viestta
10. aug 2025
@alyson29

@viestta no, už som našla pod lupou diskusie 🙈 pred tým mi jeho nick nič nehovoril 😃

@alyson29 to je pripad, vsak?

janai1
10. aug 2025
@zuzika87

@janai1 ani jeden operátor nemá nekonečná dať a to doslovne každý má objem a potom sa rýchlosť spomalí na cca 2Mb/s

@zuzika87 dobre. To napíš @alyson29 ktorá tvrdí, že taký je 🤣 ale keď jej ukážeš že nie tak rýpeš

alyson29
Odpoveď bola odstránená
patka06
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 len že oni ma zmanipulovali a mamka bola zhrozená mala isť so mnou vtedy

@stelly652 Koľko máš rokov, predpokladám, že si dospelý a svojprávny.
Čo s tým má mamka?

3petka
10. aug 2025

@stelly652 všetko máš napísané na fa. Pozri si to. Ak nechápeš čo je tam napísané tak sup do telekomu a oni ti vysvetlia. Možno máš zbytočne vysoký paušál alebo nizky a volas viac ako máš predplatené. Kto vie

stelly652
autor
10. aug 2025
@patka06

@stelly652 Koľko máš rokov, predpokladám, že si dospelý a svojprávny.
Čo s tým má mamka?

@patka06 tak lebo aj ona tam chodí do Telecomu ma tam známych pracovníkov

rozculena
10. aug 2025

@stelly652 ja platím 5 eur,tento paušál mám hádam aj 15 rokov

niekto2hy
10. aug 2025
@zuzika87

@zuzika87 4ka ma 300GB,za 16€.

lalenka33
10. aug 2025
@stelly652

@patka06 tak lebo aj ona tam chodí do Telecomu ma tam známych pracovníkov

@stelly652 ako ťa zmanipulovali? Držali ti zbraň pri hlave? Každý normálny, finančne gramotný človek sa opýta, koľko bude za telefon platiť. Ale ty by si chcel najnovší mobil zadarmo. Čím novší mobil, tým vyššia mesačná splátka. So splátkou za mobil nespravíš nič. To, že si sa nespýtal koľko budeš platiť je tvoja hlúposť.

zuzika87
11. aug 2025
@stelly652

@stelly652 toto mi nerozprávaj keďže pracujem u mobilného operátora...ty si bol zrejme rád že ti dali mobil ,podpísal a nič ťa nezaujímalo

zuzika87
11. aug 2025
@niekto2hy

@zuzika87 4ka ma 300GB,za 16€.

@niekto2hy ja pre 4 ku pracujem...ja tie produkty poznám

zuzika87
11. aug 2025
@alyson29
Odpoveď bola zmazaná

@alyson29 kebyže nepracujem pre mobilného operátora a nemám vedomosti tak ani tak ti neuverím,ak ti z rýchlosti 50 alebo 30 mb/s padne net na 2 mb/s to nepocítis hej?skús si v tejto rýchlosti pustiť nejaké dlhšie videá...jedine že tebe ako vyvolenej neznižujú rýchlosť

ghost2323
11. aug 2025

ide o to, ako využíva paušál, aj v Telekome vie mať po prečerpani 3 MbiT rýchlosť čo pri sociálnych sieťach ako messenger nepocíti ale keby chcel pozerať videá ako spominaš tak je to rozdiel ale tak treba rozmýšľať už keď sa berie paušál, či chcem nízku cenu alebo veľa rýchlych dát

zuzika87
11. aug 2025
@ghost2323

ide o to, ako využíva paušál, aj v Telekome vie mať po prečerpani 3 MbiT rýchlosť čo pri sociálnych sieťach ako messenger nepocíti ale keby chcel pozerať videá ako spominaš tak je to rozdiel ale tak treba rozmýšľať už keď sa berie paušál, či chcem nízku cenu alebo veľa rýchlych dát

@ghost2323 áno na veci ako FB messenger to staci ale kriste nebudem porovnavat predsa plnu rýchlosť a zníženú a tvrdiť že je to bez rozdielu