Platinová blond
Dámy ktoré vlastníte tento alebo podobný odtieň blond, chcela by som sa opýtať na vaše tipy ohľadom starostlivosti, kozmetiku akú používate...či sa farbíte doma alebo v salóne. Zároveň chcem poprosiť dámy ktorým sa táto farba nepáči a nechcejú prispieť ohľadom rád alebo tipov nech sa radšej zdržia komentovania aby sa to nezvrhlo na hádku 🙂 Ďakujem za pozornosť a vaše rady 🙂
@kexik218 ahoj, ja mam blond už dlho, použivam Redken, farbia ma v salone a som spokojna 🙂 vela ludi tvrdi že je to pracne na starostlivosť koli odrastu atd.. Ja chodim každych 4-5 t.na dofarbenie ale len korienkov a 2x za cca rok mi dofarbia celu hlavu koli jednofarebnosti. Inak pouzivam z Redkenu Sampon masku mlieko olej a na zehlenie-fenovanie sprej. Toto vsetko po umyti hlavy absolvujem a mam krasne leskle vlasy ziaden chemlon 🙂
Dakujem za rady 🙂 idem pohladat tu skupinku ;)

ahoj ja mám tiež blond už dlho 🙂 Farbím si doma len korienky tak raz za 4 mesiace si idem dať ostrihať lebo pri tej blond sa dosť ničia končeky, v každom prípade treba používať balzam a zábaly na vlasy lebo sú suché. Ja si ich pravidelne žehlím, lebo inak sú ako "slama", hihi. Farbu nekupujem stále rovnakú skúšam všelijaké ale zatiaľ sa mi podarilo trafiť vždy. Sem -tam sa stane že sú žlté trochu tak si na nane šupnem ten šampón čo neutralizuje farbu a sú z nej také popolavé.