Z blond na plavú

simonka174
9. jan 2015

Ahojte Kočky 🙂 ide o to ze pred rokom v zime som si zacala farbiť vlasy .. Mala som predtym špinavý blond a chcela som taky odtieň do biela ale ja hlupa som si hned na to dala bielu farbu z coho mi vznikla žltá .. Potom som si asi neviem mozno 6 krat dofarbovala a vzdy sa ta žltá trochu zmyla ale stale tam je .. Ide o to ze chcem farbu taku prirodzenú blond , posielam fotku akú , taku viete hlavne bez žltej .. A zároveň posielam fotku mojich vlasov teraz , a počula som o plavej blond napr garnier A 111 , chvália si ju, preto ju chcem skusit , avsak chcem sa spytat ci s tym mate skúsenosti ..? 🙂 posielam fotky , nechcem mat uplne bielu ani žltú , chcel a by som taku ako som poslala 🙂 dakujem vopred za odpovede 🙂 chcela by som si kupit tu farbu a ist ku kadernicke 🙂 len chcem vediet ci by mi chytila

simonka174
autor
9. jan 2015

Ps , svoje vlasy mam teraz take skor do žltá. , na fotke to mozno poriadne nevidno ..

simonka174
autor
9. jan 2015

🙂 babyyy

katarinnn
9. jan 2015

Loréal Série Expert Shine Blonde Shampoo kup si tento sampon on vytahuje z blond vlasov zlte tony 🙂

simonka174
autor
9. jan 2015

A táto farba z kaderníčky keby mi dala by nebola lepšia voľba ? 🙂

simonka174
autor
10. jan 2015

Nikto? :(

evittam
10. jan 2015

@simonka174 Ahoj,vykasli sa na farby kupovane v obchode,najdi kvalitny salon s kvalitnymi sluzbami kde pracuju s farbami bez amoniaku,mozno si priplatis ale bez experimetov.😉

gapre
10. jan 2015

@simonka174 Tiez ti radim ist do dobreho salonu bez vlastnej farby a len povedat co by si chcela,alebo su take sampony na vlasy volaju sa silver,je ich vela znaciek(pozri googl)a ten by ti mohol tvoj zlty odtien vytiahnut.Pouziva sa tak casto pokial nedosiahnes svoj pozadovany odtien.A tuto farbu co si sem dala ti je zbytocne si davat na vlasy,ten zlty odtien tam ostane a este sa ti znicia vlasy.

simonka174
autor
10. jan 2015

A vyšlo by ma to keby mi aj ona dala farbu aj vsetko do 40€? Nie vo veľkom meste ale v malej dedine :D men pre istotu 🙂

gapre
10. jan 2015

kludne mozes prist k nej a nech ti vyrata kolko ta to bude vsetko stat,priblizne by mala vedet.a podla toho s akou profesionalnou kozmetikou pracuje.To men akoze myslis naozaj panske? tak tam radsej nechod,ale kazde dobre kadernictvo ti vyrata cenu vopred,chod do vacsieho mesta a popytaj sa vo viacerich,aj tam funguje:nas zakaznik nas pan.

simonka174
autor
10. jan 2015

@gapre nie to men malo byt "len" len mi mobil opravil 🙂 dobre , teda pojdem 🙂 co najskor, dakujem 🙂

viva13
12. okt 2019

Prosim poradite mi niekto?dnes som si farbila vlasy nemali moju farbu v obchode tak som kupila skoro rovnaky odtien ako pouzivam/ svetla plava /len iny výrobca a vlasy mam tmavo plave alebo ake prosim nechce sa mi cakat u kadernicky preto sa chcem opytat kedy si mozem farbit znova?