icon

Plavky pre žiadne prsia

majka4949
15. apr 2018

Ahojte žienky. Nevedeli by ste mi prosím poradiť kde ste si kúpili plavky vy čo máte malé prsia? Ja tie svoje nazývam nulky lebo fakt skoro nič tam nie je 😄. V New Yorkeri a H&M predávajú len na štýl podprsenkek.. ukáž čo najviac. Ďakujem za každú radu a poprípade odkazy na web. ❤️

majka4949
autor
15. apr 2018

@caelley ja som mala Bandeau len som nevedela že sa takto nazývajú a zničili sa mi ale boli aj vystužené také niečo by som privítala ak nájdem foto pošlem 🙂

majka4949
autor
15. apr 2018

@janica867 máš skúsenosti s plavkami s wishu?😊

janica867
15. apr 2018

@majka4949 s inými vecami, zatiaľ všetko v poriadku bolo

caelley
15. apr 2018

Na Wish bacha, mam odtial kopu veci, ale oblecenie ani plavky este nikdy nesadli velkosti ani mne ani kolegyni s ktorou objednavame... tym, ze sa neda pri plavkach objednat rozdielny vrch a spodok tak jedno vacsinou nesadne :D jedine ze si extra chuda a mas xxs aj zadok. Ale zase take za 4-5 eur v pohode, prinajhorsom niekomu podarujes🙂

caelley
15. apr 2018

Ale zas tie plavky z wishu su kvalita asi ako new yorker alebo h&m, vobec neposobia lacno ze Cina

lulica
15. apr 2018

Normalne napis do googlu ,,plavky male prsia" a je tam naozaj dost peknych kuskov na take nulky, uz si skusala?

majka4949
autor
15. apr 2018

@lulica jasné že som skúšala a vyhodí ak tak len modelky s veľkými prsiami tak preto píšem radšej sem pre vlastnú skúsenosť 🙂

lulica
15. apr 2018

@majka4949 a taketo by sa ti nevideli? Myslim si ze su celkom pouzitelne ajako pekne na nulky hlavme tie s kvietkami na gumicku a tie ,,pletene" teraz to navyse aj fici a vyzeraju celkom fajn hm?

caelley
15. apr 2018

A co tento styl? Viem, ze sa to nosilo pred par rokmi vo velkom, ale tiez som take mala ked som nemala prsia a boli asi najlepsou volbou, na opalovanie onicom, ale na kupanie super, uplne schovaju prsia a nie je na prvy pohlad jasne, ci mas pod tym nulky, alebo dvojky 🙂

lulica
15. apr 2018

@caelley ano presne na taketo by mala stavit ☺

hettinka
15. apr 2018

@caelley presne tento tip ma Tezenís, dcera ma takto robené celé plavky, s volánom cez prsia, a boli aj polovičné. Ten volán práve vyzerá pekne na menších prsiach, na velkých škaredo odstáva.

majka4949
autor
15. apr 2018

presne som si také skúšala aj som ich už išla kúpiť a potom nakoniec nie že mohla byť aj v takých plavkách výstuž a nebola tak som ich potom nekúpila🤦🏻😄

hettinka
15. apr 2018

@majka4949 ešte skús Tally Weijl, oni majú veci na chudučké baby ... len neviem, či už plavky budu v obchodoch, to tak až v máji začína

caelley
15. apr 2018

@majka4949 to najdes kedykolvek, ked si to rozmyslis 🙂 moje boli bez vystuze a fakt to vyzeralo dobre, a to som mala male vykojene medzi A a B kosikom

caelley
15. apr 2018

A kupene boli z aliexpress, ale samozrejme, vrch sadol, tym padom spodok vobec 😂 nosila som ich s inym spodkom

0silvia0
15. apr 2018

@caelley no ale je rozdiel mať medzi A a B košíkom a je rozdiel mať ledva A košík. Ten ledva A košík je dosť blbý, lebo ti je všetko veľké...

caelley
15. apr 2018

@0silvia0 Jasne, to chapem, len moje neboli pekne Acko-Becka, ale vykojene ovisnute placky... normalne oblecenie bolo umenie zohnat, kazda jedna podprsenka ci A alebo B mi odstavala, nemala som do nej co dat. Dolezite pri ziadnych a malych prsiach je mat objemny plavkovy vrch, volaniky, riasenie...cokolvek, co opticky doda hrudniku objem tam, kde by mali byt prsia 😊

0silvia0
15. apr 2018

@caelley a dali sa ti tvoje "placky" časom do poriadku?

caelley
15. apr 2018

@0silvia0 Nie, nikdy. Neznasala som tie placky, zobrali mi vsetko sebavedomie. Mam silikony a som spokojna. 😊

caelley
15. apr 2018

Predtym som mala male, ale pekne. Komplexy som z nich mala az po ukonceni kojenia.

0silvia0
15. apr 2018

@caelley ktovie podľa čoho sa tie prsia zmenia. Ja som mala tiež vždy malé, pri kojení sa mi minimálne zväčšili, možno o pol čísla a potom sa vrátili do pôvodného stavu, vôbec neovisli. Pritom pokožku nemám nejako extra kvalitnú a pružnú. A to som kojila jedno dieťa 1,5 roka a druhé 3 roky. Takže je čudné, že aj z malých prs sa po kojení urobia placky...
Ale hlavne že si teraz spokojná, aj moja sestra to takto vyriešila silikónmi, ja na toto nemám odvahu.

caelley
15. apr 2018

@0silvia0 Mne pocas kojenia narastli o dve cisla, som mal C/D kosiky, lenze po skonceni kojenia ostala len ovisnuta koza... z toho tie placky

0silvia0
15. apr 2018

@caelley aha, tak nakoniec som rada že sa mi počas kojenia nezväčšili, aspoň som si nezvykla na veľké a teraz mi nechýbajú 😕

montemotherone
15. apr 2018

@majka4949 ja mám rovnaký problém 🙂 mám vystužené plavky s push up výplňou+ je tam taká prepracovaná časť, preloženie, aby to opticky zvýraznilo dekolt. Jasné že ich úplne "nevyplním" 🙂 ale vyzerá to o.k. Tiež dobre vyzerajú bikiny (trojuholníky) s push up spevnením. Tam sa na nič nehráš, ale ani nie si doska 😉 Obrovský problém mám ale so športovými celými plavkami ☹ Tam nič neschovám 😧

montemotherone
15. apr 2018

@caelley koľko ťa vyšli silikóny? Ako dlho to trvá? (Hospitalizácia)

montemotherone
15. apr 2018

@lulica tie volanikove sú odkiaľ? Tie sú super. Máš nejaký link?

lulica
15. apr 2018

@montemotherone tie modrejej s ruzovymi kvetmia?

caelley
15. apr 2018

@montemotherone Ahoj, nechcem spamovat plavkovu temu silikonmi, mame aj skupinu, kde sa dozvies fakt vsetko 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/2363/

Mna osobne to vyslo 2600e a na klinike sa ostava vacsinou jednu noc a rano ides domov.