Pleťový denný aj nočný krém

kiqusiq
28. júl 2018

Pekny den prajem.
Vedeli by ste mi prosim odporucit denny aj nocny krem vhodny pre mastnejsiu az zmiesanu plet? T-zonu mam mastnu pocas dna, aj oblast lic, niekedy viac, niekedy menej. Mam 24 rokov, momentalne mam zvlacnujuci krem a regeneracny krem na noc (obidva vhodne pre zmiesany typ nakolko na mastny typ som nenasla) od Nivei ale stale to nie je ono, zvlast ten nocny. Nesposobuju mi ale ziadne neprijemnosti, a tu je moj problem - vsetko na plet mi upchava pory a potom sa tvoria nepekne bolave podkozne vyrazky :( Chcela by som nejaky denny aj nocny krem, ktory pocas dna mozno aj trochu zmatni, bude hydratovat a samozrejme, aby sa vpil do polozky a nebola som po nom cela ulepena. Najlepsie taky, ktory je nekomedogenny (neupchava pory) a da sa zohnat v drogerii alebo lekarni, cez internet nie. Ďakujem za rady a konkretne tipy.

tyrkysova_kobyla
28. júl 2018

Yves rocher, rad Sébo vegetal

sasa1983
28. júl 2018

Asi záleží najmä na budgete, ktorý na to máš. .

seahorse27
28. júl 2018

Ak to chces v podobnej cenovej kategorii ako Nivea, tak z drogerie su dobre kremy Neutrogena z rady Hydro boost - maju aj gel-krem, aj hydratacny gel s kyselinou hyaluronovou. Neupchavaju pory, su lahke a vyborne hydratuju. Cez den mozes odsat prebytocny maz matujucimi papierikmi, su super hlavne v lete (ma ich napr. Shiseido, Sensai, Mary Kay alebo Oriflame).

peter2404
29. júl 2018

mam nasledovny problem:
rano vstanem, natriem sa dennym kremom, idem si vecer lahnut namazem sa nocnym kremom...
vsjo jaasno..
ale teraz pozor - akym kremom sa mam namazat ked idem do nocnej sichty ?

tyrkysova_kobyla
29. júl 2018
nuska
29. júl 2018

Tieto sú super. Aj na mastnú aj na suchú pleť. Hydratujú a nerobia mastný film. Hlavne očný je môj top, super na kruhy.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
22. okt 2018

Zaleži aj od teba, kolko do toho chceš investovatz. Niekomu stači krem za par eur a niekomu za 50e. Tažko poradit

julinka29
2. dec 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

velmi si chvalia kremy značky Biotherm. Su trošku drahšie, ale naozaj kvalitne a vyplati sa do nich investovat . Daju sa kupit v lekarni, ale su tam dost drahe. Ovela lacnejšie su potom na Notino.

damoska
7. jan 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

velmi dobre mi robi rada od Estée Lauder Revitalizing Supreme + tie kremy su najlepšie na svete. len pravda je, že su drahšie. lenže za kvalitu sa musi platit. Preto vždy hladam, kde ho maju v akcii, alebo za najlepšieu cenu. Naposledy som ich kupovala ako sadu v akcii na Notino.sk

mareri
8. feb 2019

najlepšie je kupovat kremy jednej značky, idealne hned denny, nočny a očny, aly ta pletova starostlivost bola kompletna

14monika03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz