Plienkové torty - postupy a nápady
AHOJTE . mate niektorá skusenosti s plienkovou tortou ,,,nejake napady..alebo dobre stranky ako postupovat pri zhotoveni takejto torty ...chcela by som to vyskusat a venovat ako dar ..tak tak chcem aby to nejako vyzeralo a aj drzalo pokope 🙂 😀
@xaga
Vedela by si mi prosím poradiť. Chcem spraviť do daru plienkovu tortu ale neviem co vsetko budem k tomu potrebovať, čo musím kúpiť. Chcem klasickú tortu formu 3 poschodovu. Viem ze treba plienky, stuhu, gumicky, plysaka, body, cuplik atd co chces do daru. A este nieco? A co je podklad naco sa to dava? A vies aj nejaky jednoduchy postup? Dakujem ti moc.
Ahojte nevie niekto ako sa robi bocian co stojí... Trapim sa s tym s dcerkou no nevieme nato prist. Pomoze mi tu niekto....
Ahojte chcela by som vyskusat plienkovu tortu 3 poschodovu a bociana s kosikom.Neviete mi povedat cca kolko plienok na to spotrebujete?Dakujem
Halo zeny.Robim medveda z plienok.Ako pripevnim k sebe jednotlive casti a potom ten celok aj k podlozke,tak,aby sa to nerozpadlo,aj ked sa to bude posielat?Vdaka

ahojte prikladám niečo aj ja venujem sa tomu 🙂